Sari la conținut

blonda02

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre blonda02

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

blonda02's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Nu stiu ,app, cu ce v-am gresit... astept sa-mi spui ce te-a deranjat asa enorm...
  2. Sunt total de acord ca acest site este special creat pt voi,sunt total de acord ca aveti treptul sa va spuneti opiniile si parerile(care sunt strict ale domniilor voastre) si sunt totusi de parere ca nu poti fii pe placul tuturor. Dar ceea ce este,nu stiu cum sa denumesc,hai totusi sa-i spun enervant,este ca domniile voaste se ascund in spatele unor nickname-uri.Tinand cont ca stiti unde ma gasiti,sau nr de tel mi se pare un dezavantaj totusi.,dar nu merg pe acest lucru. Vreau doar sa precizez ca-s o persoana civilizata,cu care puteti discuta si sunt deschisa la sugestii. cred ca daca ceva va deranjeaza la mn imi puteti spune fara a trebui sa folositi cuv care nu va fac cinste.Sunt o persoana care isi intelege minusurile si as putea sa-mi remediez reputatia.Nu sunt Miss Univers si nu atest la acest lucru , stiu cum arat( da.m-am ingrasa) dar cred ca stiu totusi cum sa ma comport si imi bat joc de cei care imi trec pragul(hai sa-i spunem asa). Am cei 7 ani de acasa,nu vreau sa par interesanta dar am dreptul la replica.Imi cer scuze daca ceva la persoana mea v-a deranjat...o sa incerc sa remediez minusurile, Sunt deschisa la dialoguri.
  3. "si au cateva luni de cand rezista pe piata" ..hmm din cate am inteles sunt multe care rezista pe piata ,asta dupa ce va fura,va tepuieste,va pune sa va luati camera la hotel,etc...si tu ma denumeste pe mn "putoare" ... cred ca ar trebui sa te uiti la tine si daca te crezi vreun domn ar trebui sa-ti revizuiesti vocabularul.
  4. )) m-a facut sa rad comentariul tau,pe bune acum. Daca oralul meu este de nota 7( care cred ca-i o nota de trecere) si normalul 3-4..asta chiar m-a facut sa rad in hohote... daca (scuza-mi vocabularul) futi ca iepurele si dai ca din gradina nu-i problema mea. Colega mea nu-i gipsy( ai hipermetropie sau miopie).Pozele sunt ale mele si daca tu esti vreun "macro" iara nu-i problema mea.
  5. Si gentimen-uleeee....,generosule...minti ingrozitor..de unde atata tupeu,,mi-ai lasat bani si ai plecat???? Mai lasa minciunile...nici nu te cunosc si nu am avut asemenea daruri niciodata....RUSINICAAA......Consider ca esti vre-un peste(somon,macrou,etc) si doresti sa-mi strici imaginea..si te-as ruga frumos chiar sa-ti pui o poza ca sa-ti vad mutrisoara de om generos .Lasa minciunile si incetati sa va tineti trena de la unul la altul.Nu castigati nimic.
  6. Buna ziua...Cred ca as dori sa raspund unor replici destul de urate din partea domniilor voastre si sa atrag atentia unor lucruri spuse,cred ,ca sa va tineti trena de la unul la altul.Vreau sa-i atrag atentia d-lui Gicutu ca venind dupa poze, nu cred ca avea sa cum sa gaseasca altceva la fata locului.In primul rand nu cred ca sunt cat Casa Poporului (buldozer) si nu cred ca ma revars ca Dunarea in Marea Neagra.....nu consider ca aveti dreptul sa comentati aiurea.in primul rand,de ce dracu ai ramas???? Ti-am inchis cumva usa? Te-am sechestrat cumva???Sau te vedeai vre-un Fat-Frumos ....)))) Noi,nu mai punem pe forum in ce hal veniti ,nespalati,ne murdariti cearceafurile de fecale si toate lactatele din lume....ALOOOO Spalati-va si dupa aceea comentati sau nu aveti ce face?Nu va convine ,nu veniti,nu cred ca va baga nimeni mana in buzunar.Si femei top model,va sugerez sa cautati la Bamboo 300 de euro privitul. Ma deranjeaza ca pune-ti comentarii aiurea.TRAIASCA ONANISMUL!!!!!
×
×
  • Creează nouă...