Salt la continut


blonda02

Inscris la: 15 Jul 2015
Offline Ultimul click: Astazi, 19:18

Postarile Mele

In topicul:Blonda 0760149655 , 32 ani

09 June 2017 - 11:00 AM

Sunt total de acord ca acest site este special creat pt voi,sunt total de acord ca aveti treptul sa va spuneti opiniile si parerile(care sunt strict ale domniilor voastre) si sunt totusi de parere ca nu poti fii pe placul tuturor. Dar ceea ce este,nu stiu cum sa denumesc,hai totusi sa-i spun enervant,este ca domniile voaste se ascund in spatele unor nickname-uri.Tinand cont ca stiti unde ma gasiti,sau nr de tel mi se pare un dezavantaj totusi.,dar nu merg pe acest lucru. Vreau doar sa precizez ca-s o persoana civilizata,cu care puteti discuta si sunt deschisa la sugestii. cred ca daca ceva va deranjeaza la mn imi puteti spune fara a trebui sa folositi cuv care nu va fac cinste.Sunt o persoana care isi intelege minusurile si NU* imi bat joc de cei care imi trec pragul(hai sa-i spunem asa). Am cei 7 ani de acasa,nu vreau sa par interesanta dar am dreptul la replica.Imi cer scuze daca ceva la persoana mea v-a deranjat...o sa incerc sa remediez minusurile, Sunt deschisa  la dialoguri.


In topicul:Blonda 0760149655 , 32 ani

09 June 2017 - 10:58 AM

Crede-ma ca am ales un cuvant potrivit
Daca greseam asa grav in afirmatii sareau clientii in apararea ta ; iar pe aici nu prea vad muuulte pareri de bine ( plus cate sunt intamplate si nescrise ... )
E strict parerea mea deapre cea ce am vazut (si langa spital jud si la compania de apa )

Nu stiu ,app, cu ce v-am gresit...  astept sa-mi spui ce te-a deranjat asa enorm...


In topicul:Blonda 0760149655 , 32 ani

09 June 2017 - 10:56 AM

Crede-ma ca am ales un cuvant potrivit
Daca greseam asa grav in afirmatii sareau clientii in apararea ta ; iar pe aici nu prea vad muuulte pareri de bine ( plus cate sunt intamplate si nescrise ... )
E strict parerea mea deapre cea ce am vazut (si langa spital jud si la compania de apa )

Sunt total de acord ca acest site este special creat pt voi,sunt total de acord ca aveti treptul sa va spuneti opiniile si parerile(care sunt strict ale domniilor voastre) si sunt totusi de parere ca nu poti fii pe placul tuturor. Dar ceea ce este,nu stiu cum sa denumesc,hai totusi sa-i spun enervant,este ca domniile voaste se ascund in spatele unor nickname-uri.Tinand cont ca stiti unde ma gasiti,sau nr de tel mi se pare un dezavantaj totusi.,dar nu merg pe acest lucru. Vreau doar sa precizez ca-s o persoana civilizata,cu care puteti discuta si sunt deschisa la sugestii. cred ca daca ceva va deranjeaza la mn imi puteti spune fara a trebui sa folositi cuv care nu va fac cinste.Sunt o persoana care isi intelege minusurile si as putea sa-mi remediez reputatia.Nu sunt Miss Univers si nu atest la acest lucru , stiu cum arat( da.m-am ingrasa) dar cred ca stiu totusi cum sa ma comport si imi bat joc de cei care imi trec pragul(hai sa-i spunem asa). Am cei 7 ani de acasa,nu vreau sa par interesanta dar am dreptul la replica.Imi cer scuze daca ceva la persoana mea v-a deranjat...o sa incerc sa remediez minusurile, Sunt deschisa  la dialoguri.


In topicul:Blonda 0760149655 , 32 ani

07 June 2017 - 09:54 AM

Confirm ...blonda = King Kong
Ana -Mary = old gipsy ..

Le.am vizitat si pe hotin ( blonda nu era pe hotin) si langa comp.de apa ....blonda a mai avut locatie si pe la spitalul Jud. in speranta ca vor mai fi alte colege ...
2 putori ...carora nu as putea sa le ofer decat fuga din apartament .
Cam rautacios comm....dar sunt colegi care isi iau tzeapa cu voi .....
Tre" sa ai necaz mare pe buzunar sa dai bani la asemenea excorte.si au cateva luni de cand rezista pe piata .
Salutari .

"si au cateva luni de cand rezista pe piata" ..hmm din cate am inteles sunt multe care rezista pe piata ,asta dupa  ce va fura,va tepuieste,va pune sa va luati camera la hotel,etc...si tu  ma denumeste pe mn "putoare" ... cred ca ar trebui sa te uiti la tine si daca te crezi vreun domn ar trebui sa-ti revizuiesti vocabularul. 


In topicul:Blonda 0760149655 , 32 ani

07 June 2017 - 09:48 AM

Vizitat!
E grasa nu plinuta !!!!
Totul a fost mediocru. Locatie pe langa compania d apa.
Oral 7 se descurca...
Normal: 3-4
GFE: 2
Pozele nu au legatura cu realitatea...
Nu mai revin !
Scuzati recenzia.scriu de pe tel.

PS. Colega ei este de etnie din ce am vazut

:))) m-a facut sa rad comentariul tau,pe bune acum. Daca oralul meu este de nota 7( care cred ca-i o nota de trecere) si normalul 3-4..asta chiar m-a facut sa rad in hohote... daca (scuza-mi vocabularul) futi  ca iepurele si dai ca din gradina nu-i problema mea. Colega mea nu-i gipsy( ai hipermetropie sau miopie).Pozele sunt ale mele si daca tu esti vreun "macro"  iara nu-i problema mea.