Sari la conținut

_moot_

Membru Banat
  • Număr conținut

    11.491
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    ...

Vizitatori Recenți Profil

1.490 citiri profil

_moot_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

124

Reputație

  1. asta ma intreb si eu oi fi si eu vreun homosexual abscuns? 🤣
  2. ce nu inteleg, cel mai tare, este de ce te (va) referiti la un barbat cu pronumele EA adica omul are pula, faptul ca se imbraca in femeie nu il face ea, il face el, imbracat in ea. dar pe el il cheama vasile in buletin, de ce ii spui EA lui vasile? daca vasile e bolnav mental si vrea sa i se spuna ea, asta nu inseamana ca si tu esti bolnav mental si-i spui ea, lui vasile, corect? deci, dpdv logic, este un EL bolnav mental, care se crede EA, dar asta e explicatia simplificata, probabil e doar un el homosexual, care s-a prins ca daca isi zice EA idiotii homosexuali ascunsi fvor considera ca e ok sa il futa si sa nu se declare homosexuali, pentru ca in mintea lor simpla au futut o femeie, desi ei l-au futut pe vasile, care are pula si cnp cu 1 in fatza. ceea ce thread-ul asta de 50 de pagini o demonstreaza cu prisosinta
  3. Va rog, sunt incepator si nu inteleg prea bine, utilizatorul andreeatsdeea este transexual sau travestit? si, daca ma programez, o sa fut sau o sa fiu futut? o sa dau muie sau o sa iau muie? va rog, cine cunoaste sa ma ajute putin. multumesc!
  4. nu-i restricție, dar nu pune ea poze cu moaca, probabil are rude care stau pe OF
  5. poza asta e, dupa parerea mea, una dintre cele mai misto postate pe nimfomane de la infiintare si pana acum.
  6. parca-mi plac mai mult pozele cand le vad aici, decat pe contul de onlyfans. 😂 pentru cei care au vizitat-o pe domnișoara, o nota pentru figura? ca la corp, notele sunt clare.
  7. n-are gag reflex, dar a gadilat-o putin pe cerul gurii 😂
  8. Îmi recomandă și mie cineva o scundă (mică de înălțime) slabă, cu silicoane și sub 35 de ani la care sa merite sa mergi? In București dacă se poate. Mulțumiri in avans!
  9. Nu vreau sa va tulburi viețile, dar parcă nici sa va las așa nu-mi vine: Dacă contul e șters, numerele de telefon închise și deconectate de la rețea, nimeni nu mai știe nimic, atunci zic sa tragem concluzia potrivită: S-A RETRAS!!! Cu plăcere! Thread closed.
  10. nu sunt eu, dar daca cel care ti-a scris este frumos si inteligent, bogat si bine dotat, mi-ar fi placut sa fiu
  11. sau acelasi tigan gras si transpirat, care s-a reprofilat ulterior 🤣🤣🤣
  12. da, dar pentru fiecare unu ca tine, sanatos mental, sunt 100 de sandilai gen condition care trimit poze cu pula si discuta fantezii de laba pe whatsapp, si asta vroiam sa le transmit, ca sunt sanse mari sa o arda pe laba cu un tigan burtos si transpirat. ceea ce probabil oricum nu-i deranjeaza...
  13. sunt postari vechi, de prin 2015, si gunoiul de platforma pe care e gunoiul de forum nu e in stare sa afiseze postarile vechi. sau pisicuts nu e in stare sa-l seteze sa arate. dar nu e nimic interesant de vazut, crede-ma.
×
×
  • Creează nouă...