Sari la conținut

altul2

Membru Banat
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

altul2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

17

Reputație

  1. nu stiu ce ai vrut sa spui cu pizda neagra dar eu de cate ori am fost sa o pup in pizda era roza si frumoasa rau. daca vedeam o pizda neagra ma caram in secunda doi. poate vezi tu negru in fata ochilor de la atata lumina rosie din camera. data viitoare pune-o sa iti aprinda lumina si uita-te bine in pizda ei ca sa ne confirmi culoarea, mai facem asa o teorie a pizdei aici pe topic. intradevar confirm ca ii place sa fie linsa si ca are orgasm daca stii ce sa faci.
  2. Aria, minunata Aria (cunocuta si Karla de la Fantasy) Vreau sa va spun ca sesiunea de masaj cu ea a fost senzationala si dupa un cuni adevarat am avut parte de cel mai tare SQUIRT din viata mea!! a fost waw!!!! tine secrete ascunse de lume fata asta minunata!!! E si frumoasa, si isteta, si incredibil de surprinzatoare, nu stii niciodata la ce sa te astepti din partea ei. Este foarte sociabila si prietenoasa si pupacioasa, ce sa va mai zic, am numai cuvinte de bine la adresa ei. Si doar o ora in prezenta ei nu este niciodata de ajuns!!
  3. pt ca Irina era ocupata m-am epilat la Krystal si vreau sa va spun ca sunt foarte multumit de serviciile pe care le-am primit. Din spusele ei este cosmeticiana de meserie, a lucrat si in salon cativa ani, priceperea ei se cunoaste. Preturile sunt aceleasi ca la Irina, 200 inghinal, 100 labuta, discutabil pt alte zone ale corpului. Recomand celor care au nevoie de servicii de epilare atat inghinal cat si pe celelalte parti ale corpului. Dupa epilarea cu ea si un scurt masaj am rezervat si o sesiune completa de masaj la colega ei Aria (Karla de la Fantasy). Recenzia pentru Aria o scriu in topicul ei.
  4. 😅😅😅 Este ca ai vrut si tu sa futi si n-a vrut sa stea? si ce ai zis, ia sa desfiintez eu grasa asta 😀 Iaca tocmai m-am intors de la ea si ce crezi? E super tipa! Sunt foarte multumit de serviciile pe care le-am primit si aspectul ei fizic nu m-a facut deloc sa scad nota per total, desi eu sunt inebunit dupa slabanoage ca Irina.Dar tipa asta, curvy style sau cum se numeste, este foarte misto. La toate modurile. E omul soare, de cum intri pe usa e toata un zambet, e comunicativa, te intreaba ce vrei, ce iti place, pe ce sa puna accentul, face tocmai ce i-ai cerut si mult peste. Masajul de relaxare este foarte bun si nu cred ca e incepatoare, dar nu intru eu in detalii private de ale fetei, nu stiu unde si daca a mai lucrat insa se vede ca stie ce face, este orientata proclient. Am pupat-o si sus si jos, am sarutat-o peste tot, am facut dus impreuna, am finalizat de doua ori in aceeasi sedinta (am discutat acest detaliu de la inceput, pt ca stiu ca daca imi place foarte mult cineva prima data termin foarte repede asa ca am stabilit sa achit 100 ron suplimentar si sa incepem cu body, erotic, finalizare, dus impreuna si apoi sa incepem concret sedinta cu masaj de relaxare si restul pana la a doua finalizare). Deci sedinta de o ora cu doua finalizari 400, pt mine a fost excelent. Recomand si o sa revin cu certitudine.
  5. Am incercat eu sa ma programez la masajul cu patru maini si mi-a zis ca au fost doar cateva sedinte de inceput in care Irina i-a explicat fetei noi cum se efectueaza masajul. Si ca intelegrea dintre ele a fost ca la final Irina sa se retraga pentru ca sedinta sa devina ceva mai intima pentru ca si ea ar fi mai timida cand este altcineva in the room, daca ma intelegi Krystal este cosmeticiana, din cate mi-a raspuns pe whatsapp acesta este al doilea ei job doar ca lucreaza la un salon de infrumusetare pentru femei. Nu am vizitat-o inca dar cum prind loc revin cu recenzie.
  6. pentru ca Randunica nu mai lucreaza mi-a recomandat sa merg la colega ei pt epilare. sunt deja la a doua vizita si va spun ca sunt multumit de serviciile oferite de Bety. este o tipa foarte serioasa, punctuala, cu multa rabdare, care a avut grija sa ma epileze cu mult tact si sa plec de la ea multumit. revin in scurt timp cand vor trece cele 4 5 saptamani. pana atunci eu o recomand celor care vor sa isi epileze corpul sau doar zona intima cu ceara. costul 150 ron. foarte multumit.
  7. am uitat sa spun ca e in aceeasi locatie cu Randunica si cu Bety, fata care a ramas sa faca cosmetica in locul Randunicii. Daca imi spunea de la inceput cu siguranta nu ma mai rataceam pe holurile alea
  8. dupa ce am tot esuat in a ma programa la vecinele Larisa si Mira (greu fete de prins,nu gluma), am dat la misto un mesaj, sigur fiind ca nici Natalia nu va raspunde. dupa cateva minute primesc mesaj inapoi si cateva emoticuri cu zambete, fete haioase si linkul catre blogul ei (pe care il vazusem inainte de a da mesaj). Imediat am si stabilit o intalnire si iata-ma in fata scarii asteptand ora programata pt ca am ajuns in timp record cu vreo 20 de minute mai devreme. sa nu par disperat am stat in asteptare pana pe la fara 5 minute fata de ora stabilita si apoi mi-am facut curaj si am scris ca am ajuns. am primit interfon, apartament, etaj, toate cele ca sa ajung la cuibul de nebunie.la lift am gresit indicatiile asa ca am batut ca fraierul la o alta usa dar la alta scara (noroc ca nu a raspuns nimeni ), semnal pe scara deloc, in gand aveam doar ce prost sunt ce teapa mi-am luat, intr-un final mi-am dat seama ca eram la scara alaturata si m-am directionat unde trebuie . Natalia era imbracata intro rochie sexy, practic am avut o erectie instant. nu mai aveam rabdare sa ajung la prezentari, sa merg la dus si sa sar pe ea. fara exagerari, gagica e dementiala si la fizic si la fata. parul lung lung, pana la fund. fundul misto rau de tot, nu mai spun ca toata un zambet si o candoare cum rar gasesti la fetele din domeniu. practic eram acolo in fata ei si imi venea sa imi dau palme singur la gandul ca urmeaza o chinuialo-nebunealo-fuarealo practic fara futai. pe parcursul sedintei am fost magar si am cersit un pic de sex. mi-am luat un dos de palma si o runda de ras, eu m-am scuzat, ea si-a continuat treaba, amandoi am depasit momentul si ne-am distrat mai ceva ca doi iubiti la mall morti de beti dar pusi pe fapte mari. nu stiu cum sa numesc sedinta, a fost cea mai atipica experienta , am luat-o in brate, am pupat-o, am mozolit-o, nu parea deloc sa ii displaca, am ras, am luat bataie cu si fara voia mea, nu am futut nimic dar mi-a placut si mai vreau! concluzia este ca tipa merita toti banii si sper sa ramana pe baricade ca de obicei astea bune fac pasi repede. deja mi-am facut programare si pe saptamana viitoare.
  9. te-ai gandit ca poate esti de mult in lista ei neagra de nu ai reusit sa ajungi?si eu am incercat de cateva ori pana am ajuns prima data pt ca nu ne sincronizam cu orele cand era ea disponibila nu eram eu si cand eram eu nu era ea. dar dupa ce am ajuns prima data am fost la ea fara probleme de foarte multe ori fara am vreo bariera. eu cred ca pur si simplu isi sorteaza clientii si e de inteles ca e o persoana foarte de treaba dar ca fiecare are si ea probleme personale si vrea discretie si vrea sa stie pe cine primeste inainte de a se vedea cu vreunul.eu de cate ori am fost am facut programarea fara efort si a fost ok de fiecare data. m-a rugat de fiecare data sa nu dau detalii pe forum,ceea ce rar mi s-a intamplat sa aud, dar ea chiar te roaga sa nu scrii aici pt ca nu vrea sa aiba probleme sau sa fie recunoscuta, etc. asa ca pt cei care vreti sa mergeti la ea faptul ca nu sunt recenzii la ea se datoreaza si pt ca ea roaga sa nu scriem aici ceva care ar putea sa ii faca probleme. dar eu va recomand o vizita cel putin, mai ales acum ca a mai pus cateva kg pe ea si arata fantastic, sanii ei sunt de senzatie si ea fiind miniona si frumoasa foc o sa va placa experienta.
  10. Am sunat si eu de cateva ori si inca nu ne-am sincronizat pentru o programare insa mi-a raspuns o voce foarte placuta, mi-a detaliat cu calm informatiile si abia astept sa ajung sa o cunosc si sa aflu motivele reale pentru care raspunde asa de greu. Nu stiam ca se cunoaste cu Irina mai ales ca eu merg la Irina in fiecare luna la cosmetica dar sunt sigur ca daca Irina avea sa-i fie "sefa" sau ceva mi-ar fi vorbit de ea, mai ales ca in mare parte i-am cunoscut cam toate colaboratoarele Irinei. Larisa, anunta si tu aici zilele cand esti disponibila ca sa stim si noi cand sa te cautam. Abia astept sa te cunosc!
  11. Am trecut si eu pe la Irina pentru epilare. Destul de greu sa gasesti o fata independenta pentru astfel de serviciu. La salon mi-e tarsa sa ma duc. Am ajuns destul de greu, dupa cateva incercari nereusite, nu ne-am potrivit la program. Ieri am sunat ca un nebun toata ziua, ma mir ca nu m-a trecut si pe mine in agenda obsedat sau nebun. Dupa cate apeluri nereusite am dat am lasat un mesaj sa ma programeze ea cand poate si vin indiferent de ora. La cateva minute dupa mi-a si raspuns si am stabilit detaliile. Concluzie: greu cu telefonul, rezolvat imediat cu un mesaj. Si eu cand am fost la ea a sunat telefonul si nu a raspuns nimanui, am inteles si eu de ce. Dupa ce mi-am lasat masina la spalatorie am ajuns si la ea, punctual cum mi s-a cerut. Sunat la interfon si ramas cateva secunde (oreee) blocat in lift.Dar pana la urma m-am descurcat (pe scari). O garsoniera curata si un pat cu ceva cearceaf si hartie de unica folosinta si un cuptor de ceara. Dupa ce m-am dusat si am urmat instructiunile am avut parte si de epilare. Despre epilarea in sine va zic ca ma asteptam sa fie mai nasol dar a fost bine. a durut dar nu asa cum ma asteptam. Irina vorbeste, glumeste, povesteste, intretine discutii si te face sa uiti ca ea lucreaza. E vorbareata si amabila. La final m-am bucurat si de ceea ce numeste Irina hidratare, care a fost o labuta cu foarte multe creme si uleiuri. Excitanta foarte. Nu stiu ce mi-a facut dar a fost bine de tot, am si uitat de trauma dinainte. Acum astept, mi-a zis ca ne vedem peste 5 saptamani. Cu lama trebuia sa ma fac a treia zi din nou. Azi ma simt bine, nu a ramas nici o problema, totul e la locul lor, ouale relaxate si golite, pielea e fina si nu a ramas deloc rosie. Iar Irina este o tipa foarte faina. Mersi Irina! Abia astept sa vin din nou.
×
×
  • Creează nouă...