Sari la conținut

sorinfirst

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sorinfirst

  • Dată Naștere 28.07.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.529 citiri profil

sorinfirst's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

167

Reputație

  1. Salut! Am vizitat-o si eu pe Betty saptamana trecuta, e foarte misto gagica . am ales varianta de o ora, buna alegere. Oralul neprotejat (am fost intrebat inainte cum il doresc) a fost foarte bun, se simt misto buzele alea. Normal protejat in diferite pozitii a fost bun si el. Note: Betty: 9,5 Locatie: 9 ON: 9 NP: 9 Eu o sa revin la ea daca o sa mai am ocazia. O zi buna tuturor!
  2. Salut! Am vizitat si eu “pitica” saptamana trecuta. O prezenta super placuta si joviala, desi era prima intalnire. M-a surprins feminitatea ei si naturaletea cu care au decurs lucrurile. Oralul este foarte bun, umed, si adanc, iar la normal totul a decurs excelent. Este frumoasa la fata, iar corpul micut o face sa fie foarte sexy. Notele: Locatia:9,5 Domnisoara: 10 pentru mine Oral: 9,5 Normal: 9 Curatenie: 10 O recomand, si ma voi duce si eu din nou la ea cat de curand sper. O zi minunata sa aveti!
  3. Am vizitat zilele trecute salonul. Am ales-o pe Miky...superba domnisoara. Se descurca foarte bine la masajul de relaxare, iar la cel erotic si mai bine :) M-am simtit foarte bine, a fost prima data cand am intrat in acest salon, si per total a fost o experienta foarte placuta, voi reveni cu placere. Legat de evaluatea prin note, experienta mea a fost de 10, fara nici cea mai mica urma de exagerare.
  4. Am vizitat si eu salonul aseara. Pot spune ca a fost o surpriza foarte placuta, e primul salon in care, dupa foarte mult timp, m-am simtit bine primit, are un aer intim si este foarte curat. O alta surpriza placuta sunt fetele, cele 3 care erau disponibile erau foarte dragute, ar fi fost o alegere grea, dar am ales-o pe Bianca datorita unei recenzii de mai sus. Domnisoara, o prezenta super placuta, delicata si cu un corp minunat, a fost o placere sa petrec o ora cu ea. Permisivitatea a fost in limitele bunului simt si totul a decurs minunat. Notele: Salon: 10 Curatenie: 10 Bianca: 9,5 Masaj erotic: 10 Achitat nota de plata si plecat foarte multumit. Din partea mea, cred ca e primul salon pe care il recomand fara nicio problema.
  5. Salut, Am tot citit asa in fuga cateva “comentarii” de pe aici. Nu e ca si cum vreau sa ma bag, dar eu am fost la ea de 2 ori pana acum, o data in vara si inca o data pe la sfarsitul anului si tot ce pot spune este ca mereu a avut o atitudine profi si mereu a fost zambitoare si primitoare. Legat de serviciile ei, eu unul nu am avut nimic de reprosat, m-am simtit mereu bine cu ea. Repet, nu vreau sa iau apararea sau sa ma bag in polemici, doar mi-am expus parerea. O zi buna!
  6. 200 lei/finalizare este nud, eu atat am dat, si parca 150 lei/finalizare imbracata.
  7. Am vizitat si eu salonul saptamana trecuta. Am ales-o pe Alice. Camera arata foarte bine, baia curata si spatioasa. Alice e o fata misto, cu bun simt si care m-a facut sa uit de problemele din saptamana aceea. Masajul de relaxare a fost foarte bun, cel erotic si mai bun :) Eu unul am plecat foarte multumit si voi mai reveni, deci recomand salonul.
  8. Asa cum v-am zis si mai sus, face si masaj nud, trebuie doar sa intrebati atunci cand vorbiti cu ea. Nu cred ca s-a schimbat ceva de acum o luna cand am fost eu ultima oara.
  9. (0767) 126 681 Am fost eu la ea acum o luna cred. Face masaj si nud acum. Am lasat numarul le care am contactat-o ultima oara. Poate reusiti sa dati de ea. Bafta!
  10. Salut Am vizitat si eu minunatia asta de femeie saptamana trecuta.M-a primit cu zambetul pe buze si cu o atitudine pozitiva care a facut ca ora pe care am petrecut-o cu ea sa fie minunata. Dupa dus, trecut la fapte, oral foarte bun(chiar daca e protejat), trecut la anal unde se vede ca ii place, nu am simtit nimic altceva decat placere atat din partea mea cat si din partea ei. Al doilea numar, a facut tot ce a putut sa finalizez si am reusit, atingeri, limbi peste tot, finalizat pe corp...o minunatie. Note: Locatie: 10 Domnisoara: 10 Oral: 9 (doar pr ca e protejat) Anal: 10 Normal: nu am incercat O recomand cu cea mai mare placere. Eu mai revin. Va salut!
  11. Imi cer scuze, nu am vazut, mi-a luat ochii poza aia 😂😂
  12. Hello! Lucrezi azi? Ca tot incerc sa dau de tine, ti-am lasat si sms. Mersi
  13. Salut, Vizitat si eu astazi doamna, o prezenta placuta, intr-adevar o escorta matura dar foarte joviala. Am stat doar o finalizare orala pentru ca de asta venisem, un oral NP facut cu pasiune, umed si destul de adanc, nimic de reprosat. Finalizat pe sani, facut dus salutat si plecat. Eu unul cred ca o sa mai revin. Note: Locatie: 9 Doamna: 8 Oral: 9 (lipsa CIM) Normal: n/a Am achitat 150 lei pentru o finalizare. O zi buna tuturor!
  14. Salut, Am vizitat si eu domnisoara zilele trecute. Nu intru in prea multe detalii, gagica e foarte misto, si la fata si la corp si foarte prietenoasa. I-am cerut sa nu insiste cu masajul si sa ne rezumam la atingeri. Am primit niste atingeri foarte misto in zona intima, cu degetele, o tehnica noua pt mine :))) care chiar mi-a placut. Finalizare corporala, totul super misto. Notele: Locatia: 10 Atitudine: 10 Punctualitate: 10 Aspect: 10 Masaj: 9 200 lei/ora Eu chiar o recomand pt felul ei de a fi si tehnica pe care o are. Va salut!
×
×
  • Creează nouă...