Sari la conținut

econix

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    182
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

econix a câștigat ziua ultima dată pe Iulie 18 2012

econix a avut cel mai apreciat conținut!

Despre econix

  • Dată Naștere 18.01.1952

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ardeal
  • Interese
    women

Vizitatori Recenți Profil

5.935 citiri profil

econix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

185

Reputație

  1. Si pana la urma, draga mea, Nadia, oferi acele incursiuni dorsalo-analitice prin aplicatii degetale sau dildoscopice?
  2. Doua linguri de miere amestecate cu o lingura de cenusa din lemn de brad plus 10 picaturi de ulei de arbore de ceai. Se unge cu aceasta alifie gatul si pieptul seara inainte de culcare si se bandajeaza cu un tifon sau ceva, ca sa nu se stearga de asternuturi, si stai la cald.
  3. econix

    Anca - 0721049288

    Intradevar, omul s-a cam pripit cu afirmatia asta, dar daca tot s-a adus vorba, sper ca se permite autorului frazelor citate sa-si mentina parerea si dupa 8 ani. In alta ordine de idei, imi mai recapat speranta pt. lumea asta, vazand ca se mai gasesc tineri - rar, ce-i drept -, care mai citesc si citeaza din autori clasiciðŸ˜.
  4. Cine ma cunoaste, stie ca nu arunc cu vorbe in vazduh si nu am nici un interes financiar in denigrarea unor fete in favoarea altora. Totusi trebuie sa mentionez un lucru: ultima oara am fost la Roxi in toamna anului trecut. Am avut parte de o partida pe cinste, cu toate artificiile, inclusiv eu am gustat din toate gauricile ei. Absolut toate. Dupa cateva zile m-am ales cu o infectie a cailor respiratorii ce nu am mai intalnit pana atunci. Nu era de la raceala, nu era nimic asemanator la ceea ce am avut vreodata in viata. Daca as avea acum infectia acela, as zice ca am strans de undeva COVID-19. Aproximativ 6-7 saptamani mi-a luat pana cand m-am refacut. Nu zic ca de la ea. Poate era doar o coincidenta. Dar tare m-a pus la pamant boala aia.
  5. Nu e de glumit! Va rog sa fiti responsabili, si evitati frecventarea damelor de companie, in aceasta perioada. Pentru interesul vostru, al lor, al nostru tuturor. Aceste spatii in care se desfasoara activitatile de acest gen pot fi focare de infectii, sa nu mai vorbim de infectarea cu coronavirus prin atingere, schimb de secretii, prin respiratie. Un om responsabil se abtine de asemenea activitati in aceasta perioada!
  6. Nu e problema cand unele cu un istoric bine definit si documentat aici pe forum vin de la Bucuresti la Cluj. Desi practica aici preturi mai mari decat acasa la ele in Bucuresti. Baiul e atunci, cum zici tu, cand niste habarniste necunoscute si de doi lei vin cu dume de astea:)
  7. https://nimfomane.com/forum/topic/73271-madalina-0758609232/
  8. Nu, nu este vorba de doamnele si domnisoarele educatoare si invatatoare, care de obicei asteapta intotdeauna autocarul de naveta la marginea orasului, de e scoala de nu e scoala. Este vorba de aceste fapturi care au invadat siturile de matrimoniale cu anunturi in care anunta, ca "doar acum, doar pentru voi pentru doua zile in"... Cluj, hai sa zicem. "Noua in oras, doar saptamana asta". "Doar trei zile in orasul vostru" ne ameninta o alta profa de chimie, si am putea continua acest sir de formulari care mai de care, dar cunoasteti si voi fenomenul. Acum ma gandesc eu asa cu capul meu de om batran: cat de proasta trebuie sa fii, sa postezi asemenea anunturi, deci chiar exista mai jos decat asta, cand vine vorba de inteligenta? Adica ce cred zdrentele astea, cine sunt ele? Robbie Margot, care chiar nu poate rupe din program mai mult de doua zile sa vina la Cluj, si odata venita, in mod sigur se aduna ceva multime sa o vada? Sau vreo actrita de filme pentru adulti de talie internationala si arhicunoscuta si in cel mai ascuns catun din Moldova, care iarasi, repet, daca ar veni la Cluj, probabil ca s-ar forma un rand la usa ei. Sau ce altceva pot ele sa creada de posteaza asemenea anunturi? Ca daca ar cunoaste doar un pic mentalitatea ardeleana si implicit cea clujeana, ar stii ca pe noi ne doare fix in dos, cand a venit, cat sta si cand pleaca. Pentru ca noi aici in Cluj apreciem stabilitatea, credibilitatea, buna reputatie si profesionalismul si tanjim si acum, dupa ani buni pentru escortele de odinioara care ne-au oferit aceste calitati si aspecte, dar care s-au retras bine meritat, desi ar mai fi putut continua bine merci meseria asta, ca nici o "vinitura" din astea de doi lei si de doua zile nu le-ar fi putut ajunge nici macar pana la calcai. Dar pentru un singur lucru sunt bune si aceste anunturi: sunt un criteriu de selectie, unde sa NU suni, sa NU te duci, si sa le eviti cat de larg posibil!
  9. E o mahalagioaica. Am fost la ea de cateva ori cand presta pe Campului, m-am si simtit bine, am si scris, cred, o recenzie cvazi-pozitiva despre ea, pe un alt forum. Acum cateva luni o sun, ma programez. Deja ma lua cu chestii de genul ca ea nici nu stie ce si cum si unde ma poate baga si pe mine. Pornesc catre ea pentru ora stabilita, dar traficul era unul infernal, am anticipat ca voi intarzia vreo 10 minute fata de ora stabilita, iar eu domn cu bun simt cum sunt, o sun sa-i comunic acest lucru. Recompensa mea? O tirada intalnita doar la usa cortului, prin mahala, exclamatii de genul: "da' auzi dom'le, tu daca stiai ca bla-bla-bla, de ce ai mai facut programare etc, etc.... trebuia sa anticipezi din timp, ce si cum... sa nu ma mai cauti, ca am terminat cu tine". Vaicareli de acest gen. Stateam ca fraierul... WTF? Era vorba despre 10 minute intarziere, am sunat-o politicos s-o anunt, la care ea imi tarnteste in cap toate vasele din casa? Zeita pulii, my ass. E o zdreanta ordinara, necioplita, needucata cu basini in cap! Dar macar e scumpa rau!
  10. Nici nu am intrebat de anal:) Anilingus inseamna tocmai ceea ce tu descrii aici, adica lins in zona fundului, mai exact lins in fund. Deci te linge in ochiul maro, sa inteleg?
  11. Poti descrie mai detaliat oralul ei? Face si anilingus?
  12. @coaie flocoase, oare cum as putea lua legatura cu tine in privat?
  13. Sesizez ca si-a reinnoit anuntul aducand cateva completari la stilul de comunicare laconic de pana acum. Anuntul suna in felul urmator: Masaj de relaxare. Abonament avantajos. Locuri limitate. Interesant in orice caz... unii dintre noi nu reusim s-o prindem nicicum, pe cand altii ies lejer de la ea cu ochiul maro curatat lingual si tot feluri de artificii de care in trecut nici nu dorea sa auda... oare ce are in cap mandra?
×
×
  • Creează nouă...