Sari la conținut

suntvagabont

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre suntvagabont

suntvagabont's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputație

  1. Da nici mie nu mi se pare ca e ea : andreea\anastsia , clar una si aceeași persoana. Da cea mai buna din ce a existat pe la noi. Cat despre retragere , se si alinta ! Revine stați liniștiți.
  2. Mii de scuze pt intarzierea răspunsului,dar abia astăzi ce am mai auzit una alta despre ea. Eu stau prost de tot la capitolul "reținere chipuri, fetze " ma rog. Încearcă nr pe care l-ai scris pe FB , pare a fi un profil pt clienți cred are doar 3 poze . dar daca e ea o recunoști 100% si înseamnă ca e andreea .ps mie imi placea mai mult cum suna anastasia )
  3. Ileanooo ușurel gata ca nu te bate nimeni !!! Fii mai docila si mai amabila!!! Sunt un musthave in meseria ta!
  4. Subliniez vb de sfârșitul lui februarie când am vizitat-o eu. Si din poze nu reușesc sa ma edific
  5. Stiu rusoaica de care spuneam se numea stalinskaya ) !!! O sa atașez o captura de ecran de pe publi e inactiv de mult dar am dat de link si sa vedem ddaca acolo ai depistat-o si tu , iar ca nr de tel cred ca ar fi 0761175344 doar ca mie mi s-a prezentat anastasia , in rest constanta ,tatuaje ,locație arhitect etaj 3 tot identic.
  6. Gata am găsit ! Ea pare sa fie ! Acum sincer sa fiu ,când am fost la ea discutasem înainte si cu o rusoaica incolora la pahar ) si poate de aceea memoria vizuala nu ma ajuta:)) ! Una peste alta una din cele mai tari experiente pt mine.
  7. Nasuh matrakci, fa totuși un efort cu linkul ! Nu de alta dar sunt tare curios daca vorbim de aceeași tipa cu locația pe arhitect cum ai scris in recenzia de la începutul topicului. Adică toate detaliile se confirma ,dar din poza nu imi pare a fi tipa la care am fost eu acolo ,nu stiu ciudat... Hai poate deslușim misterul ))
  8. Tatiana scumpa doamna,cate telefoane am efectuat eu către dvs sau coleguta ,atâtea sa primiti in continuare ! M-am raportat strict la lista de servicii atașată !
  9. Deci cu toată stima si respectul : or fi venit "come si dice" acasă dar nici chiar asa ! Sunteți si voi doua dudui trecute de prima tinerețe bine de tot, una din voi cu "burtica" mai mare decât a mea ) și cu țațele prinse bine in palme sa nu se pupe franțuzește cu gravitația! Cealalata cu ambalju de la portocale pe fese pe care il mai si etalează cu mândrie! Dar asta nu ar fi o problema! N + 50 de lei pt niste "extra" care sunt niste ciurucuri pe bune )) !!! +50 pt COB ??? Si cireasa de pe tort ,ne băgam si amandoua dar fără limbi in pizda ,o sugem asa pe rand pt cat?? + 300, 400 )) ??? Mai tatiana ce dreq ma...
  10. Ok deci bun ca m-am lămurit ! (Nu am înțeles nimic) ! Ileano sora mea daca tu scrii de pe contul respectiv ! Fii macar tu concreta in dovezi ca momentan baiatul a zis ca le prezinta si 0 barat. Atunci vino tu cu dovezile ! Facem tribunal ! Trăiască publi di cele câteva la care se mai merita ! PS pt "escorte" : nu mai finanțați din cei 100-200 de lei pe care doamne ajuta sa ii fceti pe zi , terminați care fug la prima vorba ,atenție nu la prima palma la prima vorba !!! Va rog fiți fete deștepte,legea tine cu voi ,ăștia nu au un covrig in stomac ,canta ca greierele daca ii lăsați ! La tine e băiatul ala cu barba cu aliura de urs . el vrea sa fie ...da nu e )) toți vor sa fie dar nu sunt .
  11. Postează aici capturile de ecran cu respectivele mesaje si bineînțeles dovada ca nr aparține respectivei sau peștelui si din partea mea ai toată susținere pt "anti-reclama" la toți colegii rezultând de aici o iminenta ieșire la pensie a duduii. Repet doar daca se dovedesc a fi reale aceste amenintari.
  12. Maverick vezi ca poți găsi si secțiune de tramvaie pe acest site. Poate o sa fii mai in elementul tau acolo.
  13. Verede împărat, vii acasa, deci vii in moldova,deci ești moldovean!!! La tine in Italia sau spania sau de ce nu regatul unit , fetele la treabă nu prea se ard cu tine pt ca ești roman nu ) ? Daca le mai spui ca ești si moldovean ... ! Fa un exercițiu si arunca o privire pe topice din alte zone ale tarii,o sa ai o surpriza !!!
  14. adelino pe tine oricum nu porea te pasioneaza topicul tau , e ca si cum nici nu ar fi al tau !!! )) ai prins-o pe asta???
×
×
  • Creează nouă...