Sari la conținut

farafitza86

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre farafitza86

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

farafitza86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. A revenit stapana Hara,dupa multe cautari in sfarsit am dat de ea. Am inteles ca a fost plecata dar ma bucur ca s-a intors,de cand o asteptam. Acum 2 zile am fost la ea,la fel de frumoasa e ba din contra mi se pare si mai frumoasa. Pentru mine Hara a devenit stapana care nu vreau sa o inlocuiesc cu nici o alta stapana. I-am adorat picioarele care aunt superbe,are degete lungi si frumoase,ceva porunci si am tras niste biletele cam hard pentru mine dar am suportat,uro care stie cel mai bn sa al faca dintre toate stapanele care am fost,stie sa dozeze incat sa pot sa inghit fara probleme. Sedinta a fost asa cum mi-am dorit si ma bucur ca am ajuns iar la picioarele ei.
  2. A fost plecata din bucuresti dar acum o poți găsi,eu am fost acum 3 zile la stapana Hara.
  3. Nu am mai intrat demult pe aici și de curiozitate am vrut sa văd ce mai e. Pentru curiozitatea voastră nu sunt peste ei și nu exagerez cu nimic iar gusturile nu se discuta. Pentru mine este o domina de 5 stele,eu m-am oprit din căutări și merg doar la Stapana Hara pentru ca este ce îmi doresc și îmi place ceva stabil,am fost la mai multe stapane dar pt mine Stăpână Hara este deosebita,îngrijita,ai place ce face și nu se grăbește cum sunt altele. De fiecare data când se sfârșește sedinta mai stăm 10,15 min de vb,este foarte sociabila. Nu vreau sa par ca exagerez dar este altceca decât este pe piața,o ador și de fiecare data vin cu drag la ea.
  4. Am fost și eu la ea dar nu am rămas prea impresionat,își intra în rolul de domina bn dar dacă ai ceri sex și ai oferi puțin peste mă refer ca bani accepta imediat. O domina nu ar trebui sa accepte sex cu un sclav....dar poate are nevoie de bani,nu o judec.
  5. Și am uitat sa menționez ca pozele sunt chiar reale și tipa arata chiar mai bn ca în poze în realitate
  6. Fata e super,arata foarte bine,supla,ochi frumoși,par blond și îmi place foarte mult la ea ca știe sa comunice. Ea vb cu fiecare la început de sedinta,lucrează cu începătorii altfel decât cei care au experienta și a mai făcut.Își intra bine în rolul de domina în timpul ședinței,în rest e o fata sociabila și vesela. Nu oferă sub nici o firma sex oricât de multi bani ai oferi,eu i-am oferit 1200 de ron și a refuzat,a zis ca ea nu face sex oricine ar fi. Acum o apreciez și e foarte curata,eu am început sa merg saptamanal la ea ca îmi este tare draga
×
×
  • Creează nouă...