Sari la conținut

ionel69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ionel69

ionel69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. In ce limba scrie! ca romana sigur nu este! :)
  2. In limba scrii? ca romana sigur nu este!
  3. Salut. azi am fost si eu la Maria...si la Oana, am optat pentru un show lesbi. Amandoua fetele sunt ok, sociabile, insa Maria chiar exceleaza in ceea ce face, vorbareata si zambareata si in acelasi timp foarte perversa. Iti lasa senzatia ca ii chiar place ambele roluri, si sa ii manance pasarica colegei ei, si sa fie penetrata cat mai bine. Nota 10 si la oral, cu gemete de pofta si ...deep. De revenit si doar pentru pentru a te concentra doar pe ea, insa si impreuna se completeaza bine!
  4. ionel69

    0731871461

    Esti de belea, ai frustrarile tale!:) nu te poate civiliza nici dracu!
  5. ionel69

    0731871461

    Bai colericule, ti -ai pus vreodata intrebarea de ce gresesc atat de multi utilizatori si tu faci spume pe aici de fiecare data? ai luat in calcul ca structura site-ului nu este ok si genereaza confuzii pentru utilizatorii care nu stau zilnic pe el? Esti chiar enervant, chiar nu poti sa vorbesti frumos?
  6. bai colericule, tu sigur ai fost la referendum, pari din filmul psd istilor? fa si tu un exercitiu si vorbeste-i frumos unuia care greseste si o sa vezi ca altfel decurge discutia, altfel pari ca esti cam retardat! zici ca e legiunea franceza aici, multi labagii care se cred mari profesori dar in viata reala sunt soferi !
  7. Stiti daca raspunde la clienti noi sau raspunde doar pt cei din agenda? Eu tot am incercat si nu raspunde, sa stiu daca mai are rost sa incerc!
  8. M-ai cucerit, in special ca folosesti cratima, ceva rar in domeniu! Ar fi o idee sa iti selectezi clientela si sa nu ii primesti pe cei care scriu verbul "mi-au" ca pisica :)
  9. miniona, slabuta, draguta la fata, par blond drept nu foarte lung...ma gandesc ca nu sunt multe blonde minione la Metropol.
  10. Administrator rog stergere postare sau transfer la Rubrica de Intrebari si raspunsuri, scuze de greseala!
  11. ionel69

    0755398818

    Bai Celibi, dar tu chiar futi orice? nu ai si tu demnitatea ta? Cum dracu sa te duci la asta disperatule? iti mai este si frica ca poate nu arata ca in poze si poate arata mai naspa? Pai se poate mai naspa? Chiar ai futut si mai naspa de atat? vai de capul tau!
  12. Celibi, uite ma raspuns civilizat de la batranu,nu crezi ca era mai ok sa imi atragi atentia cu ce am gresit decat sa te dai mare smecher?
  13. nu ma prind de ironia ta! sunt nou pe aici! poate am intrebat o banalitate sau...lumineaza-ma tu maestre!
  14. Am vazut o blonda miniona care presteaza la Metropol.Ma poate ajuta cineva cu un link cu nr de tel?
×
×
  • Creează nouă...