Sari la conținut

cretuliviu44

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    69
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cretuliviu44

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cretuliviu44's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputație

  1. ar trebui facut un topic cu escorte cu circuit inchis.acolo este locul carinei.iar cei ce se plictisesc sa citeasca recenzii.sa vada poze si....sa isi puna pofta in cui!ea e doar de umplutura la de top.e imposibil sa dai de ea daca esti nou.atunci ce rost are sa ramana la top?
  2. confirm ceea ce spune malaval m-am intalnit cu ea zilele trecute si a intrat cu mn in vorba.eram amandoi singuri.mi-a spus ca in ultimul timp nu prea mai mergea treaba nu mai facea bani si ca vrea da se ocupe mai mult de viata ei de familie.de copil si barbat.bravo ei sincer ca nu s-a afundat mai mult in aceasta meserie.
  3. eu consider ca e degeaba la top. e extrem de greu sa dai de ea.imposibil chiar si atunci nu inteleg de ce mai exista aici pe forum vine un bucurestean da..cauta la top incearca la carmen...e nu mai e desi moderatorii nu o muta de carina nu dai...deci...
  4. Fereasca Dumnezeu! i-am dat la fata mura in gura chiar asa scrie acolo ajutor si apoi dai click si apare contacteaza-ne!
  5. si ceea ce postezi vede toata lumea.nu faci altceva decat sa confirmi ca tu esti si te dai si de gol.dai mesaj privat la pisicut.ai sectiunea ajutor.contacteazane acolo
  6. ce ai patit? ai fost prinsa? nasol daca e asa.nu stiu insa daca le va sterge cineva
  7. pai asa au tactica sa faca.vai ca te plac ce buna o ai.ca doar cu tine o fac... asa mint ele ce rost are discutie? pai carmen si-o tragea in grup neprotejat futaciosilor! stiu din sursa super mega sigura.eu am futut-o odata.atat. protejat tot.anul trecut prin decembrie.faptul ca inghitea sperma clientilor si stiind de la cel mai bun prieten ca si-o tragea in grupuri neprotejat .ma facut sa nu.nu are rost sa fac recenzie ca s-a retras.gagica arata bn la corp.dar e tiganca 100% vopsita.sa o vedeti acu bruneta...pfff o da de gol maxim. si da . ea si cu dana sagului au fost bune precene au si lucrat impreuna putin si si-o trageau impreuna in grupuri neprotejat ptr sume frumoase de bani.acum intelegeti ce rost au discutiile?am luat-o incet ptr a nu va soca!!! baieti la analize cu voi! chiar si fetele ce se stiu cu musca pe caciula.
  8. tin minte ca isi facuse o recenzie de pe contul de moderator despre showul lesbi(imaginar) cu care l-ar fi intretinut asa zisul cautator. si cate picanterii si minciuni si da erau doar minciuni.probabil era o perioada mai moarta ptr ea atunci...si a inventat ca are si o colega cica(mona parca.nu vreau sa gresesc) cu care face doar show lesbi.ea nu presta separat decat impreuna.poze cu tipa asta nu au existat niciodata. sunai la telefon sa faci programare ptr show.niciodata nu se putea ca fata asta mona cica avea treaba. cautatorul o minciuna pe bune dupa atatea minciuni, te astepti la vreun adevar? si acum sa sara aparatorii pacii
  9. crezi ca ar fi proasta sa recunoasca ceva? hai sa fim seriosi sa nu uitam episodul cand mintea si avea cont de moderator.trimitea barbat cu flori si cioco la fetele active de atunci.le facea recenzii nici negative...dar nici pozitive....scotea mereu cea mai pozitiva recenzie pe topicul ei.ce te astepti la una ca ea? si mai face si neprotejat? repet de-a lungul recenziilor nu sunt singurul care spune asta va rog nu va ambalati si sariti aparatorii pacii.ca asa e.
  10. si uite aparatorii pacii cum tresar ca ciupercile dupa ploaie.daca nu stiti mai multe nu mai vorbiti.e usor sa dai cu presupusul. poate...probabil...bla bla bla bai pricepeti odata femeia asta a despartit o familie.omu in cauza e mintit nu stie nimic. tipu are logic mult banet.etc etc. mai multe nu pot povesti.poate se ajunge ca in cazul Danei.putini stiu ca i-a furat barbatul fostei ei colege de munca...iar aceasta intr-un final s-a sinucis...bravo fetelor!tineti-o tot asa!
  11. scuze de greseala de mai sus^^alteia^^ topicul ar trebui mutat la inactive.cel putin momentan ptr ca sigur va reveni pe viitor.cand va afla omul cu cine s-a incurcat ori se spanzura, ori emigreaza. o zi faina!
  12. ce nu intelegeti?gagica "s-a maritat".si a facut-o exact ca o curva penala,furand barbatul altuia.stiu ca voi primi warm sau voi starnii reactii,dar,asta e adevarul.eu nu condamn prostituatele si nu le-am vazut niciodata cu ochi rai.ele sunt acolo cand trebuie si pentru ce trebuie.le futem si le platim si am incheiat orice socoteala.Dar curvele adevarate sunt cele care despart familii si lasa femei sa sufere cu copii cu tot. nu veniti cu explicatii dinalea ca se intampla ca barbatul sa nu fie fericit sau sa nu fie compatibili.e adevarat si asta.dar nu se aplica in cazul de mai sus. va rog nu sariti, ca stiu mai bn ce vorbesc.din pacate nu pot da detalii aici deoarece nu e frumos, e un forum, si nu pot face dezvaluiri despre viata ei personala
×
×
  • Creează nouă...