Sari la conținut

alberto40

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alberto40

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brasov
  • Interese
    sex, relație lungă/ scurtă, prietenie.

Vizitatori Recenți Profil

691 citiri profil

alberto40's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

18

Reputație

  1. Salut, A avut activ anuntul si azi 22.01.2020 ora 16,31, tel. 0738186992, eu de la colegi asa am inteles ca face treaba buna. Personal nu am fost.
  2. Salut, azi este activ, presteaza servicile masaj erotic.
  3. Draga Vanesa27, Eu de mult am incercat sa trec la tine fiind vecini si mare fan al masajului erotic, despre tine numai lucruri frumoase au scris colegii, o domna care ofera servicii de calitate, am avut un obstacol pe care nu scriu aici de aia nu am trecut la tine, dar ma gandesc serios la oferta, suna tentant. Multumesc Vanesa :gifs_ojos Pace si Iubire, :bow2 Seara frumoasa va doresc la toti :inlovee
  4. Buna iuliuscezare, Asa este macar un mesaj meritai sa primesti si sa explice, dupa 15 vizite la ea si recenzi pozitive, minim ai platit pentru servicii 2.500 lei la 15 vizite. Pace !
  5. Buna iuliuscezare, Am inteles totul pentru ca si eu am trecut prin asa ceva, asa ca si eu ocolesc situatile asemanatoare, sa nu patesc inca odata. Imi pare rau pentru astfel de situati ca nu merita sa pierdem relatile deja stabilite. :inlovee Va doresc o zi frumoasa pace si dialog.
  6. Salutare, iuliuscezare am vrut sa fac vizita la vanesa27, are locatia langa mine zona coresi, imi place masajul erotic si din pacate in ultima vreme nu am beneficiat de servici bune unde am fost, am fost servit cu 20 minute in loc de o ora cu laba rapida la fel blocare de telefon dupa aia si eu, am vrut sa trec la vanesa27 ca am citit numai lucruri bune despre ia,dar nu o mai fac pentru ca nu imi plac lucrurile astea ca te blocheaza la telefon, chiar pe un client care a fost la ea de 15 ori, dar nici pe un client nou nu cred ca e frumos sa blochezi daca el nu te jigneste sau vorbeste urat, eventual daca nu ai timp in momentul acela atuncia scri mai tarziu inapoi daca poti primi sau nu. Asta e numai parerea mea. Pace ! :bow2
  7. Andreea, bravo exact asa e, :clapp foarte buna observatie si explicatie, eu am patit de multe ori dar de doua ocazi am plecat din cauza pozelor false, motivul fiind indicat foarte bine de tine, cand nu am plecat aveam dureri de cap foarte multe ori dupa actiune.
  8. Cred ca e tarziu deja Larisa, eu am langa coresi o garzoniera pe care o dau in chirie, imi pare rau acuma am observat ca ai avut probleme. Seara frumoasa !
  9. Lidia, Sarbatori fericite! La mulţi ani! An Nou fericit !
  10. La mulţi ani ! An Nou fericit !, Distracție plăcută :waytogo :luv :yummy
  11. ares05, Sunt de acord cu tine, subscriu. E buna constatatera ta. Mersi, ca altfel posibil mergeam. :clap2
  12. :no2 Damian nu sunt secretara ei, nici altceva, eu nu profit de domnisoara, chiar ma revolta persoanele care fac asa ceva, gen proxenet (peste) si cum se numesc, sunt impotriva lor, chiar ar merita persoanele aceela un pic parnaie. O cunosc destul de mult si mi a trimis pe WhatsApp pozele ei sa postez, ea nu se descurca sa posteze, dar din pacate nici eu. Daca cineva ajuta sa posteze ea trimite pe WhatsApp pozele, nr. telefon al domnisoarei 0738340709. Multumesc. Normal va multumi si ea. :bow
  13. Anastasia mi a cerut de la mine dar eu nu pot ajuta.
  14. Va rog frumos ma ajutati sa pun poze aici. Va trimit pe WhatsApp poze. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...