Sari la conținut

johnco2

Serious Contributor
  • Număr conținut

    308
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre johnco2

  • Dată Naștere 21.02.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Galati

Vizitatori Recenți Profil

4.071 citiri profil

johnco2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Alte domnite recomandate, in zona Titan?
  2. Maestre "CristiGL" in afara de ranile din zona buzelor cum arata ca si aspect? Ca si eu mi-as relua activitatea tot cu ea...si nu as face un drum pana in zona Neacsu degeaba. Multumesc anticipat
  3. Tind sa cred ca sunt doua tarancute care vor sa faca un ban la oras...Nici una nu pare sa arate deosebit ci din contra...sunt banale... AM incercat sa le contactez astazi la ambele numere si mi-au dat ocupat. Daca reuseste cineva sa ajunga la ele sa dea detalii...
  4. @Floricel...ati facut 69? Pana acum colegii nu par sa fi precizat ca e atat de plinutza
  5. johnco2

    She.Mary90

    Tu cine esti sa stabilesti pretul corect al unei escorte pe care nu o cunosti?) Ti-a bagat cineva mana in buzunar? Fata cere...tu nu dai!
  6. Si ar mai fi problema ca fetele nu au clientie exclusiv de aici de pe forum. Au clienti din diferite domenii.
  7. In ce zona e locatia? Alte detalii...note...etc. Multumim !!!
  8. Esti exagerat cu adaugarea Andreei Marin si a Biancai Dragusanu... Se pare doar ca ai prea mult timp liber ... nu vreau sa intru intr-o polemica cu tine (iar) asa ca iti urez succes in noul an!
  9. johnco2

    She.Mary90

    Sincer...si eu cred ca s-a facut abuz si foarte mult off pe acest subiect. Trebuia avertizat putzulica in primul post in care si-a permis sa "atace" pretul cerut de domnisoara. Suntem intr-o tara democrata si e libera sa zica, sa faca si sa ceara ce/cat vrea ea. Nu cred ca domnitza a bagat mana in buzunar cuiva sa ii ia acei 100E.De aratat sa fim seriosi ca arata foarte bine, nu stiu cum presteaza...are ceva in privire ce emana sexualitate, intradevar pentru unii e scumpa, dar cei ce isi permit sa ii ofere 100E zic eu ca aveau dreptul sa schimbe 2-3 replici cu ea pe forum.
  10. Mai stie cineva ceva de mihaela? fata micutza ...usor pistruiata care dadea ca loc de intalnire undeva in zona GENERAL? Acum ceva vreme plecase in spania...dar ma gandesc poate s-a intors si ea de sarbatori si ar avea nevoie de o infuzie de capital:))
  11. Dupa cum se vede in poze fata asta nu are TALIE...e dreapta de sus pana jos...si daca mai e si urata la fatza intradevar nu se merita. Am sa incerc sa ajung la ele sa vad intradevar daca e urata.
  12. johnco2

    0752834844

    Daca urmaresti ce a scris putin mai sus a spus ca e retrasa ptr moment...dar isi pregateste revenirea pe "piata"...asa ca trebuie doar sa tinem aproape.
×
×
  • Creează nouă...