Sari la conținut

biankaaa

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    123
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre biankaaa

  • Dată Naștere 12.05.1995

Informatii Personale

  • Sex
    Cuplu
  • Oras:
    arad
  • Interese
    buwgwröplfwk
    üwgg+rgmüoer,bgü,ev´.tm0t0 hniugarh gihrsighasronf09ahfo8whofh saüuß+wauh9whpq090w4ut0v4tna sunt qwdqwwflmqfkpqefjwepvweBianca su,eknqwonqomfnqpfbqpbcqnt noua pe aici !

Informatii de Contact

  • Telefon:
    kwdbqowbqpndqw

Vizitatori Recenți Profil

3.564 citiri profil

biankaaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. daca tu crezi ca sunt poze false , eu iti spun ca le pot comfirma cu tatuale la mine in locatie ! pup sii te astept
  2. in primul rand nu intru cu tigani ! si 2 cum sa nu vorbesc urat cand toata lumea ma comenteaza fara sa ma cunoasca ! citeste mai sus si tu sa vezi dc vorbesc urat ! ... care au venit la mine si nu sunt pe placul lor ok , dar cei care nu au venit la mine si ma comenteaza nu cred ca asta e treaba lor ! deaia vorbesc urat ! si ori cat ati spune voi ca nu voi mai face bani asta e ! cat merge merge cand nu mai merge pa si la revedere alta tara !
  3. eu zic sa io sugi tu ! ce zici te bagi ? poate iti face tie niste poze ca eu nu am nevoie eu imi fac cu telefonul ...
  4. daca si eu mai sunt stramba .... dc te-ai mai uitat la pozele mele ? la ce stramba sunt fac 20 de mil pe zi tu ce produci ? aaa era sa uit tu produci paduchi ca esti varza !
  5. ba esti o zdreanta de om date in morti mati de labagiu sa ma pis pe tine ! tu cine te crezi ? esti vre o frumusete si nu stiu eu ? numai de comentat aveti toti labagii pe forum toata zioa comentati si faceti laba zdrente de oameni ! banati ma si pe mine ! ´´frumosilor ´´
  6. da vad ca te-ai benoclat bine la pozele mele )) e o operatie estetica draga in care mi-am scos 2 alunite ca sa stii si tu sa nu mori neinformat !
  7. puiule azi am inceput munca , am avut o pauza pt mici operatii estetice daca tot muncim sa si ne facem frumoase zic nu ? sa investim si in noi si sunt pe acelasi nr 0727203891 ! si nu in ultimul rand pestele ' nu imi place nici in mancare nici in nimic )) deci nu te chinui ca nu ai sanse m-am invatat independenta ))))
  8. https://www.youtube.com/watch?v=SWeBbI_B3mU , si mata a facut tot un retard ))
  9. nu stiu dece nu ma banati si pe mine ))) ca si asa eu nu fac bani cu voi ) cersetorilor !Pachete pachete le-ati dat la excorte La alea cochete Le-ti dat si-un X6 ca sunt prea frumoase Si periculoase https://www.youtube.com/watch?v=TwtSlMaxWZo
  10. ha ha ati banat clientu cand ati vazut ca a lasat un comentariu frumos josss cu voi terminatilor ! ati vazut ca nu e unul ca vai comentati pt bani si lati banat ! bravoooooo felicitari cersetorilor !!!!!!!!
  11. chiar ca sunteti prosti ! toti ma pis pe situl vostru si pe voi !
  12. uite un domn adevarat ! tu ai fot ieri la mine stiu sigur te pup si te m ai astept ! imi pare rau ca nu sunt toti ca tine ar fi fost frumos pt toti !
×
×
  • Creează nouă...