Sari la conținut

dr2000

Serious Contributor
  • Număr conținut

    278
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dr2000

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

dr2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. :-/Off rugam domnii sa nu mai fie timizi si sa dea drumul la recenzii.Multumesc Clara
  2. Cum era locatia? Accepta anal si ejaculatul in guritza ? Accepta saruta, GFE si multe pozitii la normal?Mersi anticipat
  3. Camere de luat vederi ascunse pot fi in apartamentele fetelor nu doar in saloanele de masaj dupa parerea mea.Eu cred ca era vorba de salonul de masaj al lui Dyandy daca nu ma insel. Cred ca sunt lucruri retrase nu trebuie generalizat.
  4. Am vizitat-o si eu astazi in jurul orei 14.00 10.01.2011- Tarifare e 100 ron pe ora cu doua numere sau 60 ron la finalizare- Locatia o are la tineretului , inspre burebista dupa un depozit cu mobila , prima straduta la stanga.- Prima impresie : vorbeste frumos la telefon inclusiv de-a lungul prestatiei - Serviciile pe care le presteaza oral si normal , oral fara protectie , a zis la telefon ca face si anal in functie de dotarea partenerului la 200 ron pe ora- Aspectul fizic al escortei - are vreo 30 de ani , ea este cea din poze , corpul este putin plin , curul mare , picioare sexy , sani mici in schimb. Era imbracata misto , lenjerie neagra si cu ciorapi negrii. Are servetele umede si uscate- Face oral fara protectie , nu o ia adanc in gura, dar o face placut , eu am fost multumit daca ar fi sa-i dau o nota la oral i-as da 8 . La normal am incercat 3 pozitii ea pe spate , capra , ea calare pe mine si a fost placut. La normal 7-8/10. Atentie nu accepta CIM , dar e de acord cu ejaculatul pe corp si pe sani. - Concluzia finala: eu o recomand pentru cei care mature un pic plinute.
  5. Sta aproape rau de mine Sper sa ii fac o vizita zilele care vor urma.
  6. Nu fiti si voi asa rai cu pustoaicele micutze si fara prea multe in cap :
  7. salut xoxoS-a modificat scriptul folosit pentru forum incat sa se vada si data publicarii fiecarui post.
×
×
  • Creează nouă...