Sari la conținut

mishoo124

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mishoo124

mishoo124's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputație

  1. Doar ce am plecat de la daneza. Locație în fata la Zodiac, etaj 3. Apartamentul modest dar curat. A zis și părea ca e singura în locație. A spus ca o cheamă Cristina. Când am ajuns era după dus, m-a întâmpinat într-un prosop pe care l-a dat jos imediat cum am intrat. Corp frumos, bine proporționat, nu e grasa și fără sunculite, niște sâni frumoși mari și plini. Undeva la 1.65 - 1,68 niște ochi frumoși și curata fără mirosuri suspecte. Atitudine pozitiva friendly. Mie mi-a părut putin de etnie.Am stat de o finalizare ca la o ora e cam riscant ca nu știi cum se comporta după ce-ți ia banii din mana (am mai pățit). Finalizare tine 15 minute și te anunță la inceput. Preturi 100 finalizarea, 250 ora. Aspect 9 spre 10. Forme naturale cu carne tare. Oral protejat- 8,5 tinde spre deep hard cu ușor chocking. Pentru neprotejat taxa suplimentara 50 Ron. Normal - 9 se lasă atinsa, geme și se umezește bine. A părut ușor deranjata de mărime dar nu a zis nimic. Un mare plus pt mine. Anal -nu face Locație - 8 apartament modest, curat. Acțiunea se petrece pe o canapea extinsa în living. Cu toate ca a menționat timpul alocat la inceput, ceea ce nu-mi prea place, și-a meritat banii. Nu sunt adeptul vizitării aceleași fete de 2 ori dar probabilitatea e destul de mare sa mai revin.
  2. Cum evit pe cat posibil sa merg la domnițe de 70 pe nr acum s-a întâmplat sa-mi răspundă numai cumătra (probabil 6 seara e ora de maxima audiența). Astfel, am avut eu o tentativa la jupâna în seara asta când aveam și eu o portiță de 1 ora dar s-a gândit să-mi strice escapada cu o teapa ieftina. Sunat, răspuns, confirmat locația pe Sucevei lângă geamie, 70/150, mai bine iei 2 jumătăți de ora cu 140 :)) I-am spus ca ajung în 15 minute și când am ajuns nu a mai răspuns la telefon. Acum ca a fost ocupata, posibil, dar de bun simt ți se spune sa te prezinți mai târziu. ...cel mai probabil prețul reflecta calitatea.
  3. Salutare, Am fost eu la domnișoara acum vreo 2 zile. Nr de tel e al blondei, sunt 2 în locație, încă o bruneta. Blonda zice ca e de prin Iași iar bruneta locala. Stau prost cu memorarea numelor de la prima întâlnire dar parca pe una o cheamă Andra. Au locația pe lângă filicori iar ca preț 100/200. Cum am avut noroc sa le găsesc pe ambele libere am intrat cu amândouă. 400 ora fără show. Ca sa fac o recenzie la dublu Locație - 10, curat, aerisit și foarte cald Blonda Aspect -9, supla sâni mici Oral - 9 neprotejat aproape deepthroat, își da efortul dar intra pana la jumate, pana la choking, la mine Normal - 9, da contre ușoare Anal - N/A dar te poți juca liniștit cu degețelul Bruneta Aspect - 9,5 cu forme la locul lor, fundul frumos bombat mai ok decât blonda, sâni mai mari. Oral - 8 sta cuminte își face treaba dar fără deepthroat, încerca dar puțin cam prea mare pt ea. Normal - 8,5 contre ușoare dar mai puțin implicata decât blonda, în schimb o simți mai bine când intri. Anal - N/A Ambele finalizare corporala fără CIM. Intre cele 2 o prefer pe blonda, mult mai sociabila și mai pe stilul meu. ambele friendly. ...am tras mai mult pe blonda ca m-a atras mai mult Mulțumit de investiție recomand. Spor la tras pe băț.
×
×
  • Creează nouă...