Sari la conținut

rubinas

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rubinas

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

rubinas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Buna! Finalizare faciala faci?
  2. Te-am intrebat pentru ca in recenziile mai vechi scrie ca ai facut. Si voiam sa iti fac o vizita si sa pun in aplicare fantezia asta.
  3. Buna! O actualizare de servicii si contact, se poate? As vrea sa iti fac o vizita cat de curand!
  4. Acum o luna am fost si eu la doamna Eliza, dorind sa impartasesc o experienta cu o Milf. Sunat si programat in scurt, pentru o ora de nebunii, am asteptat un pic pana a fost gata, eu fiind primul client pe ziua aceea si cand a deschis usa magica de la apartament, wow. O milfeta in toata regula, cu niste sani bestiali, naturali si plini, imbracata cu ciorapei dantelati si cu tocuri inalte, m-a invitat, iar dupa dusul de rigoare am inceput actiunea. Am cerut sex oral protejat, fara anal, si m-am simtit ca un rege. In pozitia mama iedului mi-a venit sa imi dau drumul, scos prezervativul, ea in genunchi in fata mea si am stropit pe sani, pe gat, pe ciorapi, pe unde am mai apucat, pentru ca eram full. Am mai stat putin, apoi s-a sculat iar nebuna dintre picioare si am luat-o la laba, cu mana pe sanii giganti si pe picioarele ei sexy, terminand din nou. Golit bine de samanta, am plecat tarbacit de acolo. O adevarata Milf. Te pup, Eliza.
  5. Astazi am fost si eu la Alina. Programat imediat, intr-o ora am fost la ea, calda frumoasa rau si cu niste forme wow, de cum am vazut-o s-a sculat soldatul incat nu mai stiam de mine. Pot spune ca a fost un sex pe cinste, platit pentru jumatate de ora, plus finalizarea faciala extra. La cererea mea, oralul a fost protejat, supt vreo 5 minute cu pofta, apoi pozitia misionarului si da-i, da-i pana a cerut sa schimbam pozitia. Am pus-o capra si wow, ce priveliste insotita de gemete si contre. Cand am simtit ca e gata, dupa vreo 20 de minute de pompat, s-a pus docila in genunchi in fata mea si explozie!!!( COF masiv ca in filmele porno). Am plecat cu picioarele tremurand de placere. Te pup Alina si mi-ai facut ziua mai frumoasa.
×
×
  • Creează nouă...