Sari la conținut

simina_sweet

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre simina_sweet

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Buna ! Sunt o blonda subtirica cu trup de zeita si experta in arta amorului. Am 27 ani, 173 cm si 54 kg . Parul blond , ochi albastri , sani perfect rotunzi nr 3 .
    Imi place sa imbin placutul cu utilul si sunt convinsa ca putem petrece impreuna clipe minunate .
    Serviciile mele sunt destul de complexe , eu facand atat sex cat si dominare.
    Iti pot oferi sex oral si normal, oralul cu sau fara prezervativ ( in functie de alegerea si igiena partenerului ) , Finalizare orala , faciala sau corporala, normalul doar cu prezervativ , frech kiss , accept cunnilingus si annilingus .
    De asemenea te pot rasfata cu un masaj de relaxare sau erotic.
    Sunt dezinvolta si deschisa catre lucruri noi , asadar poti avea parte si de diverse fantezii si fetish-uri , uro sau dominare, eu ca parte activa.
    Pretul este de 150 lei pt 30 minute si 200 lei pt 1 ora .
    Pot fi gasita la nr de tel : 0766907722
    Sunt disponibila de luni pana sambata intre 11 - 22 , daca am o dispozitie buna pot sta pana dupa miezul noptii.
    Ca zona stau la Piata Lahovari ( Piata Romana) , langa Spitalul de Oftalmologie. Sunt colega Izabellei si Antoniei.
    Va astept cu drag !

Vizitatori Recenți Profil

3.045 citiri profil

simina_sweet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Reputație

  1. Buna ! Sunt o blonda subtirica cu trup de zeita si experta in arta amorului.Am 27 ani, 173 cm si 54 kg .Parul blond , ochi albastri ,sani perfect rotunzi nr 3 . Imi place sa imbin placutul cu utilul si sunt convinsa ca putem petrece impreuna clipe minunate . Serviciile mele sunt destul de complexe , eu facand atat sex cat si dominare. Iti pot oferi sex oral si normal, oralul cu sau fara prezervativ (in functie de alegerea si igiena partenerului) , Finalizare orala , faciala sau corporala, normalul doar cu prezervativ , frech kiss , accept cunnilingus si annilingus . De asemenea te pot rasfata cu un masaj de relaxare sau erotic. Sunt dezinvolta si deschisa catre lucruri noi , asadar poti avea parte si de diverse fantezii si fetish-uri , uro sau dominare, eu ca parte activa. Pretul este de 150 lei pt 30 minute si 200 lei pt 1 ora . Pentru dominare pretul este de 300 lei ora. Pentru un cuplu, pretul este de 350 lei pt o ora. Pot fi gasita la nr de tel : 0766907722 Sunt disponibila de luni pana sambata intre 11 - 24 . Ca zona stau la Piata Lahovari ( Piata Romana) , langa Spitalul de Oftalmologie.
  2. Nu am facut referire la tine, cata ! Citeste cu atentie !! La inceput ti-am raspuns tie , apoi userului "sarlatanul". Am mentionat asta !
  3. Cata80 ,eu am scris in primul post ce servicii ofer, le mentionez si la telefon si la fata locului daca doreste sa le reamintesc. Nu am de unde sa stiu dinainte daca voi face sau nu sex oral neprotejat sau ma voi saruta cu partenerul meu, pana nu intractionez fizic cu el. Sarlatanu, cred ca esti unul din acei "domni" care mi-au cerut sa ma dezbrac si sa ma pipaie dinainte , ca sa vada " pe ce marfa dau banii" si abia atunci sa decida daca raman sau nu. Au fost 3 persoane care mi-au cerut acest lucru si pt ca am refuzat, au plecat. Deci tu esti unul dintre ei. Tinuta mea este destul de sumara incat sa iti dai seama daca sunt sau nu pe gustul tau. Asadar , nu sunt o marfa pe care sa o testezi si dupa sa te hotarasti. Poate sunt domnisoare care accepta sa le dezbraci, pipai si eventual si o proba demo sa vezi cum se descurca. Mie nu mi se pare normal.
  4. Buna . Voi incerca sa explic mai clar ceea ce fac si ce nu. Atat oralul cat si sarutul , se fac strict in functie de igiena. Nu fac oral neprotejat si nu ma sarut daca ceva nu mi se pare in regula, sau repet daca igiena nu e corespunzatoare. Din politete, cand un musafir ma intreaba de ce nu ma sarut cu limba cu el sau nu fac oralul fara, ii spun diverse motive pt a nu il pune pe el intr-o situatie penibila. Dantura mea este impecabila, lucru usor de observat, daca am invocat acest motiv, inseamna ca am fost nevoita. Nici voi nu va sarutati si nu faceti cunilingus unei femei care prezinta diverse mirosuri sau alte aspecte neplacute. De altfel, nu fac sex anal iar normalul este doar protejat, indiferent de oferta !
  5. Consider ca suntem oameni maturi si putem discuta orice problema, imi puteai spune in mod direct acest aspect si il luam ca atare. Desi la ultimul control ginecologic lucrurile erau in regula, imi voi face sapt asta un set de analize si daca e nevoie, voi posta aici rezultatele analizelor, atat timp cat stiu ca nu am nimic de ascuns. Cat despre situatia neplacuta, imi cer scuze !!! Cu siguranta voi schimba gelul de dus!
  6. Desigur. M-am mutat in camera Antoniei,daca tot nu am incantat musafirii cu cealalta camera !
  7. Buna. Cred ca s-a dezbatut suficient problema cu becul. Eu imi cer scuze si sincer, chiar imi pare rau ca nu am avut o intalnire reusita. Fobia mea nu este legata de intuneric, ci de boli sau semne/ simptome care nu pot fi observate la intuneric. Saptamana aceasta voi pune alt set de poze , am postat pt prima data poze cu telefonul si nu profesionale pt a nu exista dubii ca sunt retusate la corp. Va sarut si va doresc o saptamana minunata !
  8. Buna ! Azi sunt disponibila de la ora 14 pana la ora 24 ! Va sarut si va astept !
×
×
  • Creează nouă...