Sari la conținut

flfcool7

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre flfcool7

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

flfcool7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputație

  1. Bine ai venit! Ne spui cat stai la Cj si in ce zona te gasim?
  2. Am fost azi la ea. Contact pe nr de tel din titlu, fetele (sunt doua) s-au mutat vizavi de politie, pe str. Traian, intr-un bloc nou. Fata este draguta, foarte comunicativa, sudista dar ok. Dus in regula, dar fara pretentii. ON corect, dar fara artificii. Normal orice pozitie doresti, finalizare fara CIM, in caciulita sau pe corpul ei. Singurul minus - sanii, ar trebui un upgrade. Amenda 200 lei o ora, 2 finalizari - probabil am stat ceva sub o ora, dar nu mi-a dat impresia ca se grabeste sa se scape de mine. Un mare plus - habar nu am unde isi tinea telefonul, nu l-am vazut sau auzit zbarnaind cat timp am stat la ea. Un minus - camera in care presteaza nu exista usa, ci doar un prosop - patura agatata de perete. Pe mine nu m-a deranjat. Eu o recomand 100% si probabil voi reveni daca ramane.
  3. Salutare ai cumva idee pe unde te opresti dupa Slatina? Sunt din Cluj iar Slatina e chiar prea departe sa fug pana acolo...
  4. flfcool7

    Footjob

    Seara buna, colegi, cunoasteti o escorta care presteaza pe langa alte servicii si footjob cat de cat profesionist? Nu neaparat la masaj, as vrea si altceva pe langa acest serviciu...
  5. Preacinstite, oare ceti s-a parut interesant la chestia asta?
  6. Am vizitat si eu de 3 saptamani salonul respectiv, de pe Masinistilor. Imobil destul de discret de privirile vecinilor, raspuns prompt la usa de intrare, receptionera usor acra. M-au introdus in camera de prezentare a fetelor, unde intr-un colt in partea de sus dinspre strada troneaza o camera de supraveghere care m-a deranjat enorm. Da eram prea statut... Mi s-a prezentat oferta: 2 domnisoare - una dintre ele cu aspect de tzigancusa la fata, obosita de vai mama, dar cu un corp de nota 9+. A doua, usor supraponderala, nici nu m-am putut uita spre ea. Am achitat nota - 150 lei (cred, eram cam afumat...) si am urcat cu zana, pe nume Oana cred. Inainte de asta, am primit si eu bon (!) da nu stiu daca era fiscal sau nu ca m-am grabit sa scap de el sa nu il uit prin buzunare... Sus dameza mi-a propus extindere de program cu jucarii, am fost de acord si am achitat 50 de lei in plus, astia fara bon. Baia destul de modesta, fara sa fie murdara. Fata mi-a oferit papucii ei, dar imi ajungeau abia la jumatatea labei, asa ca m-am riscat si era sa o patesc... Grija mare. Masajul propriu-zis a fost slabut, expeditiv, de apreciat ca nu foloseste uleiuri cu arome, ci ceva cu totul lipsit de arome (zicea ca e pe baza de ulei de masline). Durata max 10 minute. Apoi intors, masat ala micu, luat jucaria (dildoul) si bagat la pasarica, spre deliciul meu. Intr-o pozitie interesanta, isi baga instrumentul in pasarica in timp ce se lovea cu instrumentul meu peste obraz si peste gat, facandu-ma sa sper la mai mult... Durata: peste 40 minute, dupa care am finalizat glorios pe burtica ei. Note: - locație: 7; daca ar reface putin baia care am folosit-o si ar renunta la camera de supraveghere ar fi de 8,5-9 - fata: 8 (bruneta, slaba - pe placul meu, undeva pe la 25 de ani, poate mai putin da era mega obosita); - GFE: 8; - masaj: 6; - masaj erotic: 8,5. Nu stiu daca sa recomand locatia sau nu; o sa mai fac un test sa vad daca la o alta ora se schimba ceva - am impresa ca e un salon in decadere - fete putine si nu foarte de calitate, din cate am vazut pana acuma. Dar pot sa recomand salonul pentru o golire semirapida, in lipsa de alte variante mai bune.
  7. Hey! Bine v-am gasit colegi, urmaresc forumul de multa vreme, am reusit abia azi (din cauza timpului meu limitat...) sa imi fac cont si sper sa imi aduc contributia cu informatii de pe piata in special de pe cea clujeana. Let's rock!!!
×
×
  • Creează nouă...