Sari la conținut

bumflea

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bumflea

  • Dată Naștere 08.01.1937

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    arad

bumflea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Buna ziua Am rugamintea sa ma ajutati cu stergerea contului de pe acest site. Am urmat pasii dat de catre colegi si anume: 1. in Contact - Delete personal data am introdus parola pentru stergere cont si imi spune ca parola este gresita(cu toate ca sunt in site); 2. am intrat la recuperare parola dar la Codul de siguranta este blocat sau nu functioneaza si astfel nu pot primi un cod de siguranta pentru a primi pe email parola. Rog sa imi scuzati insistentele, dar daca ma puteti ajuta cum sa procedez sau daca administratorul site-ului imi poate inchide el contul meu as fi recunoscator. Va multumesc anticipat.
  2. Buna ziua. Si eu ma chinui sa imi inchid contul si nu merge. Imi spune parola gresita(cu toate ca e sigura parala introdusa). cum sa procedez?
  3. bumflea

    0754292642

    Salutare, Astazi avand putin timp liber si vazand recenziile colegilor am zis sa ii fac o vizita damezei. Sunat la numarul din titlu, mi-a raspuns promp o voce draguta care mi-a comunicat tarifele (100 ron nr, 150 ron ora) si locatia( langa hotel Europa). Am stabilit intalnire la 14.30, respectat programarea din partea ei, iar primirea a fost una calduroasa. Am stabilit de la inceput ca stau 1h, am platit 150 ron, dupa care am fost fiecare si am facut cate un dus pentru improspatare. Locatia: Apartament 2 camere curat, prosoape destule la baie, gel de dus. Tarifare: 100 RON nr / 150 RON ora. Aspect fizic: bruneta, 170cm/60kg/22ani, corpul solid si ferm, sani medii, dragalasi la atingere, labii mari. Atitudinea: s-au legat conversatii destul de rapid, ai cu cine conversa, este destul de vorbareata. Servicii prestate: am inceput partida cu imbratisari, saruta, dupa care fiind atras de labiile mari m-am dus in zona fierbinte si i-am oferit un oral unde ea a terminat dstul de repede, facandu-i mare placere, a gemut frumos, natural. Dupa care a coborat si ea la al meu soldat si a inceput un oral incet, lent, cu saliva, lins pe oo , fara graba si fara maini, cu priviri provocatoare. Nu am mai apucat sa fac si normal, fiind destul de excitat la oral am intors-o intr-un 69 unde am finalizat glorios pe burta mea. Mi-a comunicat de la inceput ca doreste sa o anunt de finalizare si ca nu accepta finalizarea in gura. Dupa aceasta actiune am facut amandoi dus , stat un pic la palavre, si apoi plec am plecat. Note: Oral:9 Igiena: 9; Normal: nu am facut: Anal: nu am intrebat daca face. Personal recomand fiind o tipa draguta, si care nu te fugareste, in toata perioada cat am stat( 55 min.) nu s-a uitat deloc la ceas si telefoanele au fost pe silent. O zi buna tuturor si spor la fete.
  4. Salut dragi confutaciosi. Fiind cu treaba prin Targu Mures saptamana aceasta si ramanand peste noapte in oras am zis sa o incerc pe aceasta domnita. Am vorbit cu ea pe la pranz cand ma deplasam catre Targu Mures si am intrebat-o daca mai este valabil anuntul de aici. A zis ca da si ca preturile sunt 150 ron un numaru(oral+normal) si 200 ron ora. Am zis ok si a ramas sa revin cu telefon seara dupa ce ma cazez. Seara am revenit cu telefon si am stabilit intalnirea la 20.30 la mine la hotel. La 20.30 cioc-cioc la usa( deci punctuala ceea ce conteaza f. mult), deschid usa si imi apare o in fata ochilor o domnita cam de 21-23 ani, 55-60kg, sanii mari( cu aceasta ocazie doresc sa spun ca confirm pozele afisate mai sus), simpatica si draguta la fata. Am stabilit intalnirea pe o ora( 200ron) si am inceput prin a socializa putin. Este o fire deschisa, glumeata cu care ai ce conversa. Din cate am inteles este studenta, casatorita(am vazut o verigheta pe deget) si o face din nevoia de bani, dar ii si cam place. Actiunea primului numar a inceput cu mangaieri, sarutari , dupa care a coborat la gogu si la luat la smotocit cu incercari dese de deep. Se pricepe destul de bine la oral, il face cu pasiune si nu se fugareste, cand doresti sa treci la actiune ii spui tu. Dupa un oral de vreo 10 min am trecut la un 69 , gustandu-i gogosica-i rasa scurt, placut mirositoare, fara mirosuri suspecte, unde a inceput sa geama incet de placere. Primul numar l-am terminat pe sanii ei stand in picioare la marginea patului si bagand-ui adanc pe gogu in gura. S-a dus la baie sa se spele, dar nu repede dupa ce am terminat treba. Al doilea numar l-am inceput dupa o pauza tot cu un oral bun unde s-a straduit destul de mult sa mi-l trezeasca pe gogu, dupa care a urmat normalul in doua pozitii , capra si ea deasupra. Gaurica ii potrivita si se misca binisor, geme frumos, da contre, adica se implica , nu-i indiferenta de ce se intampla .Al doilea nr. am terminat in preze. Per total sedere impreuna in camera a fost la 1h30min, decartat 200ron. Si acum notele: Locatie: la mine la hotel - se deplaseaza la client; Aspect: 8 -draguta, un plic plinuta, sani mari; telefon dat pe silentios; GFE- 9 - foarte comunicativa si deschisa la discutii; Oral: 9 - se implica , cu incercari de deep frecvente; Normal- 9 - se implica, geme frumos, ii place ceea ce face; Anal - nu face. Cam asta a fost distractia,per total o recomand.
  5. bumflea

    0751825385

    Nu-i nici o asemanare. Era o singura fatuca acolo si era in spate la Flux materiale de constructii.
  6. bumflea

    0751825385

    "MASEUZĂ frumoasă, erotism, eleganţă, rafinament, atmosferă călduroasă. Masaj erotic şi thailandez, într-un cadru intim, de lux. Programări tel 0751825385."(anunt din ev.-rubrica masaje).Sunat azi la aceasta tipa si mi-a comunicat preturile: 120 ron masaj erotic si 160 masaj thailandez. Mi-am facut programare si am mers la ea. Locatia o are in Tatarasi in spate la magazinul Flux de materiale de constructii la un bloc turn A3.Am ales un masaj thailandez pentru ca face si sex oral.Tipa are in jur de 22-25ani, 50 kg, sanii tip 2 ochiuri(foarte mici) si cu un tatuaj colorat deasupra coapselor.Prestatia ei a lasat de dorit rau de tot. Nu are treaba deloc cu ceea ce se numeste masaj, deaorece ceea ce mi-a facut ea a fost un frecat pe spinare cu o crema (nu ulei) cu aroma de capsuni, dupa care m-a intors si mi-a montat prezervativ pe scula.A inceput un oral foarte slab, destul de mecanic, nimic deep, oo,lins sau alte scheme. Dupa ce-am terminat in saculet m-a rugat sa-mi duc singur sacul la wc.Nu accepta altfel de sex oral, normal, anal, nimic.Mirosuri neplacute nu am simtit , poate ca si din cauza ca nu si-a dat jos bikini, ci doar sutienul.Locatia nu pare deloc de lux, fiind un banal ap. 1 camera cu mobilier destul de vechi. Si acum notele:1 GFE - 5( pentru tonul cald al conversatiei si atat, in rest necomunicativa)2- Oral - 53- aspect fata - 74 -prestatie masaj - 35 -locatie - 6 ( destul de sigura, dar sigur protejata de un peste) Per total nu recomand pentru banii dati nu se merita sa mergi la un frecat cu crema Garnier si un oral slab de tot.P.S.: in timp ce ma imbracam a raspuns la un individ care tot o stresa cu telefonul , aceasta spunandu-i ca daca nu inceteaza o sa aiba probleme grave.DESPRE CE O FI VORBA?( ghici ciuperca cei?)
  7. Salut confratilor futaciosi.Stiti cumva Corina a inceput treaba in 2012 pentru ca as dori sa merg pe la ea?
  8. bumflea

    0743459638

    Incerc de mult timp sa vb cu cineva la nr. asta de telefon, dar intra mesageria. Mesagerie care spun ca stau cazate la un hotel din Cluj.
×
×
  • Creează nouă...