Sari la conținut

bossu19

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    128
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bossu19

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bossu19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

44

Reputație

  1. Văzând ca e de ceva timp pe deva am zis hai să sun să mă lămuresc, și bine am făcut. Am sunat , o fost liberă, în 10 minute am ajuns. Ap, ok… față e cea din poze, poate chiar mai frumoasă ca în poze. Nu e genul slim, dar dacă o vezi pe stradă cu niște tocuri întorci capu după ea, ai pe ce pune mâna, da nu e nici grasă. E ce trebuie pt mine. Am achitat 150 de lei, și o început cu un oral np, f bun, cu atenție la oua.. tot ce trebuie, eu find mai pe grabă, am lăsat-o un pic la oral, și am zis să trecem la normal. Înainte i-am făcut și eu un pic oral, chiar părea că-i place.. și dai pe urmă la normal. Acceptă orice poziție nu comentează, am zis ca vreau și anal, nici o problemă din partea ei…doar ca o data ce o bagi la ochiu maro acolo rămâne mi-a zis.. și așa a fost acolo am finalizat. Pt mine f ok, e o fată gen lord care o fost prin deva. Pussy curata, destul de strâmtă, țațe f ok, pielea bronzată, carnea tare pe ea, ai ce vb cu ea. Cum a zis și colegul, i-a sunat tel în timp ce eram cu ea, dar nu a răspuns, și pe urmă l-a pus pe silențios. pt mine are un 8.. ..8,5. O experiență ok. Am și mai revizitez când pot să scap, și îmi permite timpul.
  2. Mai știe cineva de ea, când mai revine la albă..?
  3. Nu știți face deplasări …pe camera, dacă are mașina…?
  4. Mai știe cineva, ceva de ea… mai revine… Era foarte ok tipa.
  5. I-am făcut recenzie când am mers prima data, caută și o găsești…. Tot la fel și acum.
  6. Revizitat a doua oară pe lori. Fata asta își merita toți banii și am impresia ca ii place pula.
  7. Eu am avut noroc, când am sunat o fost liberă , și mi-o spus ca e f ocupată și îmi arată ca ii suna tel într-una pana am stat de povesti un pic, ca și eu am fost pe graba. Dar când am trecut la acțiune nu am auzit tel. E prima data când merg la ea, dar merita fata… pt ce servicii face la banii ăștia.. și am vizitat multe escorte…. și scumpe și ieftine , și bune și in tot felul .. Mie mi-a plăcut sa ma fut cu ea… nu pot sa zic ca e un mis sau o bunoaca de aia de mori când o vezi…. dar e peste medie și te simți bine cu ea, și am impresia ca e și futaciosa un pic…Când am timp și o mai prind liberă am sa mai merg sigur la ea.
  8. Am vizitat-o și eu pe lori astăzi . Este o fata super de treaba, și nu comentează la poziții , un mare plus curul ăla bombat … numa sa-i dai in toate găurile .
  9. O sa mai ducem noi dorul la alexandra.
  10. Zi ca stai pana joi, vreau sa nu te ratez…🥴🥴
  11. Mare pierdere 🥴🥴🥴
×
×
  • Creează nouă...