Sari la conținut

vanity85

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vanity85

vanity85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Salut! 2 fete bune rău oferă sex total domnilor generoşi la preţ de preţ. La cum arătăm oferim poziţii Kammasutra. Deţinem loc liniştit, fără deranj. tel 0751943739. Am sunat la nr de mai sus, parea totul in regula,fata draguta la tel, am intrebat locatia-in Nicolina, in spate la blocul ala turn de se numeste ceva cu ”Bri-nu stiu-cum”, sun din nou cand ajung acolo, astept 15 minute in frig jos, pana la urma imi zice unde sa urc. Aparatamentul e ok, o tipa micuta 1.60,cu un corp normal,adica nici grasa nici slaba,draguta la fata; cealalta mai inalta 1.70 si foarte slaba. Sani aproape inexistenti la amandoua. Ele cereau 100 nr,200 ora, de fiecare. Am negociat 175 un nr cu amandoua, ca se laudau ca fac show erotic si alte minuni. A FOST JALNIC. Dupa ce le-am dat banii s-au transformat. GFE-0 Mi-au facut un oral groaznic( protejat), mecanic si repezit( probabil spaerau ca termin repede cu oral si scapa de mine)..sa pui mana nu aveai voie, in alta pozitie decat misionarul nu sta nici una; dupa ce s-a dezbracat, am vazut ca tipa inalta abia nascuse, adica avea burta dizgratioasa..dupa vreo 10 min, deja fetele s-au plictisit si stateau pe capul meu ca de ce nu termin, ca sa termin o data ca le asteapta cineva..si, cea mai tare, din camera de alaturi a inceput un copil sa plangaaaa..mi-a murit instantaneu..am plecat nervos si neterminat si mi-am jurat ca-i ultima data cand mai merg pe ghicite. Note nu are rost sa mai dau, ca nu-i nici una peste 2..inafara de apartament,care era ok.In concluzie, DE EVITAT.
  2. Am vazut iei postul tau si am zis sa merg sa vad..e ultima oara cand mai merg la ghici..doua tiganci ordinare si nesimtite. O sa scriu detaliat despre ele pe prima pagina. DE EVITAT!!!
  3. Salut. Chiar nu stie nimeni in Iasi o escorta de lux?sau ceva macar pe aproape?ca m-am saturat sa sun, sa ma duc, sa vad si sa plec..va rog mult....mersi
  4. Va salut din nou..in aceesi seara am mers la dra de la nr 0754855967, pe Stefan cel Mare, in fatza la Magic Pizza..intrarea prin spate, la etajul 7 cred..a fost singura fata care mi-a raspuns de fiecare data cand am sunat, ca am amanat de vreo 2 ori cred..deci foarte draguta din punctul asta de vedere..asa..am ajuns la ea,micutza de statura, frumoasa la fatza, fund bombat,tare, sani medii, foarte frumosi..cerea 100nr,150 ora (oral neprotejat,normal protejat, am intrebat de anal si a zis ca nuuuuu..)..am zis ca stau o ora,i-am dat banii..si-a inchis tel inainte sa incepem..mi-a facut un oral bunicel..si la normal a stat cum am vrut eu..igiena ok..aprtamentul putin cam nasol,dar camera era ok..Desi am zis ca stau o ora, dupa ce am terminat m-a traznit gandul ca mai bine ma duc la inca o fetitza pt urmatorul numar..asa ca am intrebat-o daca e ok sa ramana doar un nr,a zis ca da, mi-a dat 50lei inapoi..si am plecat catre fetele din postul anterior..:)Deci: locatie: in fatza la Magic Pizza, pe Stefan- nota 7,baia fiind nasoala,fara prosop..noroc de hartia igienica. preturi:100nr,150ora.-oral neprotejat-nota 7,normal protejat-nota 7 (cam rigida),anal nu. GFE-nota 7.Per total, recomand..
  5. Salut. E primul meu post, asa ca va rog sa fiti ingaduitori.O sa incep asa: dra de la nr 0747325968 merita nota 10 la GFE !!! Parca ma cunostea de-o viata!!! N-a fost o secunda in care sa nu zambeasca (si nu fals, ca ma enerveaza la maxim). Frumusica foc la fatza, sani maaari, de nota 9.5, ca sa nu zic 10, ca intotdeauna sper la mai bine. 1.70m,putin cam plinuta dupa gusturile mele, dar era intr-o rochie de seara neagra..si cum era bronzata(nu tziganca, ca si pe astea le urasc de moarte), arata numai bine. Fundul cam marisor, dar futabil.Mie mi-a facut doar oral,pt ca era pe stop,asa ca ce are sub bikinei nu va pot spune, dar imi spunea intr-una ca ce rau ii pare ca e pe stop, ca altfel m-ar fi futut de nu stiam ce-i cu mine..si se tot lauda ca-i foaaaarte stramta. O sa revin alta data sa ma conving. Asa..preturi: eu am ajuns acolo vorbind la telefon cu o colega de a ei..sunt 3 fete care stau impreuna intr-o casa pe langa Billa, pe langa o pensiune de care nu-mi amintesc exact cum se cheama..oricum..e la 1 minut de billa..fetele cereau 100nr,150 ora..cum fata despre care v-am vorbit era pe stop, am negociat sa-mi faca ea oral si colega ei normal (mi-a facut si ea oral pana la urma),pt 150. Deci le-am luat pe amandoua pt un nr cu 150ron. Despre colega nu va zic decat ca nu mi-a placut deloc..mai bine ramanea imbracata,deci nu o recomand (simpatica doar la fatza,dar la corp e praf)..i-am si sters nr de tel.. Am terminat oral cu prima dra, care a zis s-o anunt cand termin, ca nu inghite, dar am anuntat-o cam tarziu, insa nu s-a suparat.. Cealalta dra care mai era acolo nu era intereseanta, deci nu o recoman nici pe ea.Deci: locatie-langa Billa,nota 7 (casa cam distrusa,camera ok,baia ok) pret: 100nr,150 ora oral neprotejat-nota 8 (ii place ce face) normal protejat (am precizat ca e vorba de a doua fata)-nota 3..praf..nu recomand in rest n-am intrebat, ca nu ma pasioneazaPer total, o recomand pe prima dra, mai ales pt GFE si sanii superbi..si la fatza e dragutza foc.Va salut.
×
×
  • Creează nouă...