Sari la conținut

curvulus

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre curvulus

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj

Vizitatori Recenți Profil

738 citiri profil

curvulus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

59

Reputație

  1. Salutare, Sunat la mobil raspuns la primul apel. Vocea Larisei placuta relaxata. Indicatiile precise oferite cu calm. Ajuns in spate la Lukoil Iris, parcare cu bariera ridicata, fara probleme. Mi-a deschis intr-un body-plasa negru foarte sexy. Ales o ora. Halatul platit inainte, 150. Stat la o tzigara dicutie tonica. Larisa e o tipa la 172-174cm, real skinny. Nu-i dau mai mult de 45kg. A inceput un oral hotarat dar foarte tehnic si senzual. Schimbat la un 69 si apoi finalizat. Cam 10-15 min de discutii si apoi un LOT cam 7-8 minute. Terminat in glorie :)A urmat un masaj usor DtD 50 minute. Si acu ceva note: Locatia: 10 Accesibila, loc parcare, apartament nou decomandat. Larisa: 10 . Pentru adepti skinny. Frumos proportionata. Oral: 9.5 Adanc, senzual, NP, finalizare Normal: 9 stramta, usoara, mobila se misca ff bine, usor grabita. GFE: 9.5 . accepta FK, prietenoasa, vorbeste frumos si corect. Raport pret/calitate: 10. Nu cred ca exista alegere mai buna. De revenit: cu siguranta. Pupici dulci Larisei.
  2. Salutare, Deci, sunat la nr. de mai sus, raspuns sec ca un robot. Mi-am zis ca e satula fata cum ii suna telefonul intr-una. Locatie, pta Cipariu, ajuns si deschis usa. Un zambet schitat. Urmatoare propozitie: Acolo e camera. Cat stai? -> O finalizare. Plata inainte: 150. Camera draguta, curata cu lumini pe tot tavanul. Dezbracat, intins pe pat. In 5 secunde inceput un OP. 3-4 min. Poi trecut in LOT. Dupa 1 min: Sa-mi spui cand te termini. Dupa max 5 minute eram la usa si ma saluta cu la revedere. DtD max 15 min. Poze false, dar asta e cea mai mica problema. Locatie: 9 Aspect: 7 OP: 5 NP: 4 GFE 0 Super Fastfuck. Calite/Pret - mai rau nu se poate. Merita max 50lei pt asa servicii. Recomandare: De evitat! @Cheloox, maestre tot respectul, dar recenzia ta e mult prea ingaduitoare.
  3. Da, e una buna. Sunat in jur de ora 22:00. Voce misto, placuta, zambinda. Nu am cerut detalii deoarece le stiam deja de aici. Mi-a comunicat frumos adresa, pe Vaida Voievod. Gasit parcare usor, sunat din fata blocului. Deschis usa intr-o tinuta sexy, aranjata dar nu exagerat. Cum nu sunt fan al plasticelor, chiar mi-a placut. Are o privire patrunzatoare, sigura, directa. Vorbeste calm, stie sa te faca sa te simti in largul tau. Stat la o tigara 10 minute, dupa care am mers in camera ostilitatilor. Cerut halatul inainte, 200 o finalizare. Un pat mare,comod si foarte curat, dusat fiind am facut o scurta igienizare la baie dupa care m-am intins pe pat. Inceput actiunea cu un oral NP usor, dupa care continuat cam 8-10 minute timp in care nu m-am abtinut de la un 69. Pasarica mica,curata si epilata. Sanii ei sunt undeva la marimea D, mari si ff sexy. Evident ca nu m-am rabdat la fetisul meu si am terminat intre ei. Mi-am promis sa revin pentru a zburda si prin pasarica ei dulce putin. Nu e grabita, nu raspunde la telefoane, dar trebuie sa se tina cont de cele 25 minute pe care le aloca pentru cei cu o finalizare. Eu am depasit cu 10 minute si am fost 'admonestat' elegant. Nu mi-a convenit dar asta e. DtD 35min. Apartamentul e perfect zic eu,acesibil, parcare, baie mare si curata, pat cu lenjerie curat, caldura, bunaciune langa tine ON - 9 Aspect - 9.5 Igiena - 10 GFE - 9 NP - data viitoare Locatie - 10 A - nu face De revenit!
  4. Salut, Totusi, care e modalitatea de contact? Tel, FB? Mersi,
  5. Sal'tare, O seara mohorata in urb'ea somesana. In jur de 19:30 . Sunat la telefon. Voce placuta, prietenoasa. Programat in ~1h, cu telefon in prealabil...avea client in 15 min. Parcat la profi, greu de gasit un loc chiar si seara, purces la adresa dupa indicatiile destul de exacte. Deschis b-stiutza trasa prin inel, in tinuta de lucru. N-am putut s-o privesc in ochi. Zburat hainele de pe mine, zburat gelu' la dush...si nu mai rabdam sa o privesc din nou in 'ochi'. M-am intins pe pat, m-a intrebat daca vreau muzica, eu doream cu totul altceva... . A venit deasupra, jucat 2-3 minute dupa care a inceput un oral misto, protejat, 4 minute. Poi urcat deasupra si sarit ca pe bancheta de clasa-a-2a de la CFR. Era superba privelistea sanailor saltati in toate partile. Am linistit-o putin, mai agale, dar dup-un minut nu si nu ca se plictiseste.. iar saltat de sa rupa patul Trecut la un doggy, dar ma plictiseam eu fara vederea din fata, asa ca i-a, zis sa trecem la finalizare. Evident, intre sanii superbi, ea asezata pe marginea patului si rugandu-ma sa nu murdaresc parbrizu' prea tare. Am iertat-o . Servetel umed si plecat. Inca socat... Acu recenzia, mai pe bune: Locatie: 8, usor de gasit, garsoniera mica si veche dar curata si ff intima. Aspect: 10+, tanara superba, sani misto, corp mortal Atitudine 8, deschisa, relaxata, dar puternic narcisista si egoista. De genul eu: 'arati bine' ea: 'stiu' / 'ai sani faini' ea: 'mi-au spus si altii' GFE: 6+ nota influentata de aspect si hormoni(ai mei), dar se straduie sa faca pe plac. Nu accepta FK nici 69 nici 8-uri.. Slabuta la mate... OP : 8 Ghi'nshor,,, NP : 8 Plina de elan tineresc...Cam la norma. nu tu o schema, nimic. D-t-D 25 min, nu-mi place sa ma las pana la ultimul minut. Halatzel = 150 lei, bine plasati... De recomandat .. evident. De revenit, da. Daca s-ar mai coace putin sa empatizeze cu pretentiile clujenilor fitzoshi k mine, ar fi de top. Generoasa mama natura cu ea... Sa f..m bine!
  6. Salutari, Am sa fac si eu o recenzie, desi putin mai veche. Acum un an am fost si eu la salonul cunoscut de langa blocul Farmec. Tipa simpatica, sociabila, avea si o colega moldoveanca de peste Prut. Am ales sa raman la 2 sedinte de 30 min de masaj cu finalizare orala, cu fiecare dintre ele. Am inceput cu blonda, corp dragutz, sanii fiind punctul forte. Masajul in regula, comparabil cu saloanele specializate. Nu ma lasat sa ating pasarica. Oralul a fost protejat, placut dar nimic senzational. Facut dus si schimbat partenera. Moldoveanca a avut ceva de lucru la al 2-lea numar, mult mai energica si cu o atitudine pozitiva. Mi-a lasat o impresie buna. Platit 80x2=160 . Door to door 75 min. Curios de reprofilarea anuntata, am sunat saptamana trecuta. Neavand o lista clara de servicii si tarife aferente, am intrebat care sunt preturile pt o finalizare combinata. 200 ron respectiv 250 ora. M-am cam linistit. Ne-am urat o zi buna... Dupa mine raportul pret/calitate e cam mare. Parerea mea, nu merita.
  7. Vazand recenziile pozitive m-am decis sa o vizitez pe d-soara. Locatia: un apartament cu doua camere intr-un bloc nou pe calea turzii zona Baumax/OMV. Locuri de parcare disponibile.Apartament mobilat nou, minimalist,modern. Avea pregatite prezervative, lubrifiant, serverete uscate. Domnisoara: Anca m-a asteptat intr-o rochita eleganta, deschisa la culoare. Servit cu apa plata. Mica de inaltime cam 1.60, slaba, sani destul de mici dar sexy. Ten bronzat, cu iz usor parfum. Varsta in jur la 22-23 ani, dupa mine. Curatenia e impecabila. Actiunea: Conversatie placuta, 5 minute, in care mi-am dat seama ca am nimerit bine. Vorbeste cu un ton placut. Am intrebat-o cum e vocea ei cand se cearta. Apoi la initiativa ei am intrat impreuna la dus. In pat a pus prezervativul si a inceput un oral placut. Accepta sarutul dar nu foarte hotarata. Totul protejat. Nu e experimentata dar inocenta ei e excitanta. Dupa 5 min de oral nu m-am abtinut si am trecut la un 69. Explozie in mai putin de 10 minute. FF tare. Time & money: 150 lei, o finalizare platiti la sfarsit, fara sa ceara. Totul a durat cam 40 min dtd. Concluzie: Nu are o experienta mare, dar atitudinea si senzualitatea sunt de top. Am ramas dator la normal si cu siguranta voi reveni. Note: Aspect fizic: 9.0 Atitudine: 10 Igiena: 10 GFE: 9 Oral: 9 Normal: data viitoare
  8. Cassy, multumesc . Am deschis mai bine ochii si ai dreptate. Fata seamana, dar pozele sunt fake. Mea culpa. Restul recenziei ramane asa. Dupa cum am spus, pentru mine e de evitat, excepand zona
  9. Salutari, Rog indulgenta pentru primul meu post pe forum . Urmaresc de ceva vreme postarile confutadorilor, doar ca aveam un username ales la un moment de profunda lipsa de inspiratie. Asa deci, azi dupa cateva telefoane m-am oprit la urmatorul anunt. Nu am gasit recenzie si am zis sa impartasesc experienta avuta. http://fetedragute.ro/profil/3254/Erika:%20+40732919148 Dupa cum spunea si altu2, tipa nu are nimic cu Erika finuta. La telefon, a raspuns din prima, o voce cam plictisita, 200lei, finalizarea, undeva langa Iulius, programare in 2h. Program nu am intrebat. Inzestrat cu normala curiozitate, purces la drum, in blocul verde de la viva city. Dupa indicatiile de rigoare, ajuns in fata usii. D'soara, trecuta de cei 23 ani declarati, spre 28 as zice, in jur de 1.72, creola si mai plictisita decat era la telefon. Gen de munca la banda, dar banda nu cred ca avea multe piese in lucru. In apartament, semidecomandat adica cu trecere, mai era o colega. Intrat in camera-dormitor, prezentat oferta, OP+NP 200 fin. Daca tot am intrat in cuib mi-am zis sa raman. Prosop pt dus, Intreb daca facem impreuna. Raspuns scurt:'NU'. Pornesc inspre baie, si colega ma roaga sa ma grabesc ca are client in asteptare . Minunez eu la mine, dush rapid in 3 min, Intors in dormitor. Incercat o discutie, reusit ceva. E din Bucuresti, cica nu presteaza acolo, mira-m-as, nu e prima data la noi, sta cam o saptamana. Cluju'nu-i pa gustu'ei. E bine asa. Inceput un oral, grabita, dar sora cu moartea pasiunii. La corp nu arata rau, pozele sunt putin lucrate la contrast dar reale. Poate ceva mai vechi 2-3 ani. Subtirica in talie, solduri destul de late. Sanii, moi si placuti, nimic deosebit. Pusilica curata, epilata, no comment. Super. Dupa 3-4 min de oral o pun in 69, si apoi o las deaupra. Gel, de vreo 3 ori. Apoi incerc sa o mangai pe spate. Nu e bine ca o zgarii. Eh, ten sensibil. O trec in doggy, si cam 10 minute o tin in chinuri cumplite. Intreb de COT. Raspunde cu 'weah'. Cand am terminat in caciulita a orgasmat si ea psihic ca a mai scapat de unul. Servetel umed, imbracat, asteptat ca-colega sa elibereze trecerea, si evacuare. Si acu ceva note: Locatia: 6 (fara slapi, camera naspa de trecere) O : 6 - 1(protejat) = 5 N : 8 (nice moves on doggy) GFE: 6 (detreba fata, dar plicti de moartea pasiunii) COF si CIM iese din discutie. halat 200/fin. 40min d-t-d . Raport pret/calitate ff slab. Recomand celor care vor sa viziteze viva city, un proiect realizat aparte . Eu unul prefer ardelencele. S-avem spor!
×
×
  • Creează nouă...