Sari la conținut

latin123

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre latin123

latin123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Bună dimineața! Cum putem vb ca să stabilim o întâlnire!? Mulțumesc
  2. doamna 41 ani, ofer companie intima de calitate domnilor generosi si discreti, nu rasp. la nr. privat dr taberei, Bd. Timisoara, daca iti plac pozele suna-ma, kiss, Alina, am si colega 31 ani, kiss Alina, ultima modificare facuta pe 25 august..
  3. buna draga mea.. cateva informatii despre colega ta??? daca intrati amandoua cu un barbat..?? tarif?? te pup
  4. da..am vazut si eu poza respectiva.. si nu eram eu "ïubitul" ..
  5. buna seara domnilor.. cu riscul de a lua ban.. sunt foarte curios sa aflu..: cati dintre voi ati facut sex normal neprotejat cu Alina..??? eu unul am facut.. din prostie..sau in virtutea inertiei.. dar am facut-o.. au trecut aprox 3 luni de atunci.. sunt ok..fara probleme..dar sunt 100% convins ca nu sunt singurul cu care a facut-o.. deci.. care au curajul sa o recunoasca???
  6. salutare.. anuntul este: 50 L sedinta MASEUZA, doamna draguta cu experienta, ofer masaj terapeutic si de relaxare cu multe surprize la domiciliul meu, detalii la telefon, Tineretului, Cantemir. Budapesta, Unirii, ac, program 11-20 nr:0729.873.622 trebuie sa recunosc ca mi-am furat-o.. am mers la respectiva dna.. este Dennisa care a prestat la Marriott.. s-a mutat la Dristor.. acum este pe Cantemir.. activeaza in continuare in aceasi formula..Denisa, Karla si inca una mica si blonda.. am ramas din cauza lui Gogu ca nu mai putea.. in plus trafic mare pe acolo.. acum 50 ron halatul fata=4 corp =4 oral=2 (vorbea prea mult)..lol normal=1 tot imi repeta,citez: fute-o pe baba da-o dracu!!! genul de cuib: Run Forest Run!! cu scuzele de rigoare..primul post
  7. buna Alexandra.. doar o intrebare..: de ce nu ne-ai chemat si pe noi la nunta ta.. crestea darul.. si in plus..noi..clientii tai..am fi furat si mireasa..
×
×
  • Creează nouă...