Sari la conținut

gabriel987

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gabriel987

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gabriel987's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Reputație

  1. Neața. Nu ai whatsapp pe numarul de telefon?
  2. Am vorbit cu ea pe whatsapp, raspunde greu. Vrea o relatie cu un domn serios care sa ii ofere 3000 lei pe luna. A precizat ca nu este escorta. Mi a trimis si cateva poze care par reale, in una din poze se vedea o sticla de apa dorna.
  3. Am vorbit eu cu ea pe whatsapp si a zis ca incepe programul de la ora 20.
  4. Salut. Am vorbit si eu cu ea pe whatsapp. 250 lei ora la hotel, oral si normal protejat, accepta cunillingus.
  5. Salut. Am fost si eu la domnisoara astazi. I-am dat un sms pe la ora 12 daca este disponibila si mi-raspuns ca deabia sa trezit si ca daca vreau sa vin la ora 13, a ramas pentru ora 13. Mi-a dat sms cand a fost gata am sunato si am urcat la ea intrun bloc din militari residence. Locatia este foarte curata, baia curata cubgeluri de dus, prosop curat mi la dat din sifonier. M-a servit cu un pahar de apa. Am optat pentru 2 finalizari/200 lei. A inceput cu un oral destul de bine executat cu deep, se mai ajuta si de mana dar pe mine nu ma deranjeaza. Am facut si un 69 unde nu am dat peste mirosuri suspecte, fata era data cu crema mirosea placut. Am finalizat CIM. Am facut un dush am mai stat putin de vorba, fata este destul de vorbareata intretine o discutie, dupa care a inceput iar cu un oral deep, pus prezervativul inceput cu ea peste, se misca destul de bine, dupa care m am pus eu peste pozitie in care am si finalizat. Dus si plecare. Locatie: 10 ( usor de ajuns, locuri de parcare multe, apartament curat, aranjat, baie curata) Aspect: 8 (cam skinny pentru gusturile mele dar arata bine, silicoane maricele, ferme) ON: 9 (oral executat deep cu cim) NP: 9 (se implica cred ca accepta orice pozitie, eu am schimbat 2 pozitii) Anal: nu face GFE: 8 nu stiu sigur daca face FK nu am incercat, dar intrun sms am intrebato de fk si nu a zis nu) Per total as da un 8, eu as recomandao pentru cei carora le place tipul skinny. Sper ca am facut corect recenzia si sa nu fi omis ceva. Bafta!
  6. Buna. Mai esti in bucuresti? Ceva poze noi poti pune? Merci.
  7. Buna. Ceva poze noi poti pune? Si poate si o actualizare a serviciilor si a pretului. Merci
  8. Buna. Maine pe la 9-10 dimineata esti disponibila?
  9. Va salut. E prima mea recenzie asa ca daca gresesc cu ceva imi cer scuze. Am fost si eu astazi la Alina. Este foarte primitoare si comunicativa. Am stat putin de vorba dupa care am trecut la treaba. Ea a facut dus inainte sa ne apucam de treaba eu veneam de acasa si eram curat. Am facut un 69, pozitie in care am si finalizat CIM. Am fost la baie amandoi, prosop curat. Am mai stat putin de vorba si am plecat, eram in graba. Sa dau si ceva note Locatie: 8 Igiena: 10 (prosoape curate, a facut dus inainte) Oral ne: 10 pentru CIM Normal: nu am mai stat ca eram in graba GFE: 9 (comunicativa, sarutari) Cadou 100 lei
  10. Buna. As vrea sa-ti fac o vizita luni dimineata, o sa te sun. Accepti fk, 69?
×
×
  • Creează nouă...