Sari la conținut

user_x

Serious Contributor
  • Număr conținut

    458
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre user_x

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Somewhere

Vizitatori Recenți Profil

6.904 citiri profil

user_x's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-434

Reputație

2

Community Answers

  1. Da, nene, am gresit acolo. Scriu foarte repede, nu recitesc pentru a corecta. Dar ceva despre subiectul topicului nu vrei sa spui?
  2. Bolsevicul batran si parsiv se simte cu musca pe caciula si iese la atac! Si o face in cel mai pur stil bolsevic, prin dezinformari, minciuni si scoateri din context. Ba mai are si indrazneala de a vorbi de strada si de proteste cand el statea la caldurica si injura "dusmanii" de pe forum exact in serile geroase cand oamenii carora le pasa cu adevarat erau in strada si incercau sa apere drepturile tuturor romanilor - inclusiv ale bolsevicului batran care se dadea patriot si protestatar prin injuraturile si mizeriile defecate pe nimfomane.com. Trebuie sa fii un om mic de tot, fara nici un fel de principii si fara caracter, ca sa incerci sa transformi un subiect atat de important intr-o disputa personala, doar din vanitate si ranchiuna . Rusine, Picoane! Chiar te compatimesc.
  3. Dupa cum a devenit evident in ultima perioada, institutia care ar fi trebuit sa vegheze la respectarea Constitutiei - condusa de un PSD-ist pur-sange si fost lingau al lui Ceausescu - a devenit doar o unealta la dispozitia sobolanilor de la putere. De la Ciorbea nimeni nu mai asteapta nimic bun de vreo 20 de ani. Mi-e teama ca - in furtuna provocata de tentativa de mutilare a justitiei - proiectul asta va deveni lege in timp record, si pe neobservate. PS Ii rog pe bolsevicii de pe forum sa se abtina de la interventii pe acest topic. Sau, daca aleg, totusi, sa comenteze, sa-si puna sigla cu secerea si ciocanul la avatar, pentru a nu se crea confuzie.
  4. Invocând cazurile de polițiști agresați, Carmen Dan dă un proiect care nu are nimic a face cu siguranța polițiștilor aflați în exercițiul funcțiunii ci unul în care-i folosește pe polițiști pentru a construi un stat polițienesc, îndreptat împotriva propriilor cetățeni. Numai în dictatură este posibil așa ceva. Iată doar câteva din prevederile halucinante ale noului proiect prezentat joi de ministrul Carmen Dan: contravenții transformate în infracțiuni și pedepsite în consecință cu închisoare de până la doi ani, poliția nu va mai garanta siguranța cetățeanului - cel puțin în text de lege - ci ”siguranța publică la nivel național”, polițiștii nu vor legitima doar persoanele care încalcă legea ci vor avea dreptul de a legitima orice persoană, polițiștii vor avea dreptul de a interzice accesul în anumite spații, cei care nu țin mâinile la vedere denotă intenția de a-l violenta pe polițist iar acesta va avea dreptul de a acționa în consecința intenției prezumate astfel, folosind un arsenal năucitor, înșiruit și el în proiectul de lege. De asemenea, poliția va avea dreptul să rețină cetățeni 24 de ore fără să aibă pentru asta nevoie de vreun mandat iar legătura cu familia poate fi întârziată și patru ore ”pentru motive temeinice” - sintagmă care va face lor abuzurilor. Proiectul abundă de sancționarea INTENȚIEI pe care polițistul va avea dreptul să o atribuie cetățenilor, cu acțiuni în consecință. Carmen Dan este ministrul care, la protestele din iarna trecută a făcut o listă a celor pe care i-a acuzat, într-o conferință de presă, de instigarea la proteste: jurnaliști și lideri de opinie care și-au exprimat, pe paginile lor de Facebook, dezgustul și dezamăgirea față de sinistra OUG 13 care a scos sute de mii de români din toată țara în stradă. Continuarea articolului aici: http://revista22online.ro/70267070/carmen-dan-pregtete-poliia-de-proteste-amenzi-mrite-i-contravenii-devenite-infraciuni.html Din pacate, am avut dreptate atunci cand am deschis un topic similar acum cateva luni. Nu ca ar fi fost greu de preconizat care erau intentiile reale ale gastii de infractori care sufoca incet dar sigur tara. Ne apropiem inspaimantator de rapid si de sigur de un sistem ca in Rusia. Mai exista vreun optimist dupa tot ce se petrece in ultima vreme?
  5. Cat timp liber ai tu la dispozitie, omule? Si cu ce curaj mai apari pe aici, dupa ce ai fost dovedit un **spam editat** hartuitor?
  6. Prea multa ura si frustrare razbat din postarile tale. Sau e numai supradoza accidentala de prostie?
  7. E clar, esti suparat. Asa-ti trebuie daca esti bou si l-ai votat anul trecut.
  8. Trai-ti-ar supradoza accidentala de prostie, ti-am spus doar sa nu mai iei litiul cu vodca. Nu cred ca mai mira pe nimeni ca sari mereu in apararea pestilor si a hartuitorilor de pe forum. Ca si tu ai fi meritat sa fii banat de foarte multa vreme e doar o alta coincidenta. P.S. Esti suparat pe Dragnea ca nu-ti mai mareste pensia de handicap?
  9. O lampa cu led ceva mai buna pentru ereader stie cineva unde-as putea gasi? La Altex si Media Galaxy nu erau, si nu prea mi-as comanda de pe emag.
  10. Si ceva de utilitate practica :) https://www.goodreads.com/book/show/8885868-it-s-the-way-you-say-it http://www.edituratrei.ro/carte/peter-collett-cartea-gesturilor-cum-putem-citi-gandurile-oamenilor-din-actiunile-lor/2372/ https://www.amazon.com/Business-Professional-Communication-Principles-Leadership/dp/0205028993
  11. Nope! Tu pari prea independenta si prea "naravasa" (no offence!) ca sa te multumesti cu rolul de tropy wife. Nu spun mai multe, sa nu faca o criza de gelozie si sa ma baneze :)). Doar atat :D
  12. Da-i papucii popandaului. Astia prea gelosi si posesivi tind sa-ti controleze viata si sa te trateze ca pe un obiect/trofeu. Eu am crezut la un moment dat ca o sa se infiripe ceva intre tine si utilizator copou. Sau intre tine si picon. Ca prea patimasi erati cand va intalneati pe aici.
  13. Casa de piatra, Roz! Te-am ratat si pe tine. Da' totusi ... cine-i Diamond asta?
  14. Lucrurile nu stau prea roz, probabil, daca a inceput motanul sa deschida topice de scandal pentru cateva clickuri in plus acolo. Ce sa-i faci, incepe sa culeaga roadele administrarii sale luminate. Pe la Craciun vor fi doar el si Picon pe topicul de fazan.
×
×
  • Creează nouă...