Sari la conținut

totoian83

Serious Contributor
  • Număr conținut

    287
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre totoian83

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

totoian83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

636

Reputație

  1. Ea sa fie? Sau are sora? ÃŽn altă ordine de idei , cam toate fetele bune si tinere pleacă spre buzău, noi rămânem cu cuiburile si babeleðŸ˜
  2. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/deea-reala-100/4763d9f355dg77132g0f178131932328.html
  3. Don cred ca e cea mai veche prin constanta după bellu. A stat 2009_2010 la reprezentanta audi, ardeleancă, vreo 30 si ceva de ani. Nu prea merita deranjul. Își face treaba dar cam harsaita. 100/200 pe la ciresica ultima dată.
  4. Bag pula, obi. Era alta cand ai fost tu? Am fost ieri, două tipe din focșani. Una înaltă una micuță de statură, ambele cu fetele pline de coșuri si bube. On/np 100 cu 200. Am intrat inițial cu cea mică bună intr-adevar sani mici dar placuti cur futabil si......atat. oral slab rau mai mult laba si MAX 3 min pus cauciucul pe ea semierecta a încercat ea deasupra dar nu a mers si s-a pus capra. La cum arată curul si ce miros venea a murit jojo instantaneu. Hai adu-ti si colega(Nu intra amândouă odata). O cheamă pe colega vădit deranjata (ea e vedeta cuibului). Colega măcar a facut dus. Dar ca ea nu face neprotejat. Bine, treci. A lins ceva ouăle, un oral mai adânc, s-a înecat de vreo după ori, nu mai poate ca-i vine sa vomite, texte. Hai normal. Hai! Am eu pula mică, dar asa largă de mult nu am mai prins. Nici cu asta nu am reusit sa termin. Am terminat din fericire la puicuta skinny. Bani aruncati efectiv . Mizerie groaznică și pe ele si in apartament.
  5. Arată super bine e ok, curatica îngrijită. De muuuuult tare nu am mai futut o scândură ca ea. Efectiv nu știe ce să facă. Zici ca e incepatoare si in ale furtului nu numai în meserie. Si nici nu va avansa. Nu o face nici macar pt plăcerea banilor. E reticența, o face de nevoie.
  6. La cet, mizerie in garsoniera, poze reale dar o avantajează MAX. Arată cam nașpa, sani lăsați se uita putin picior peste picior, dar face muia bună. Te linge pe tate, pe burta la sub brat, pe coaie, o linge o suge e ok. Fin orala plus 50, a fortat-o. A cerut 150 plus 50. Nu merita. La 100 cu fin orala inclus merge. Am terminat pe corp, nu poti fute asa ceva. Are si jojo mândria lui.
  7. Si a propos, foto din anunt nicio treabă cu realitatea!
  8. Vai ce aiurea a corectat telef. Sper sa se înțeleagă ceva
  9. Bag pupa, obi. Era alta cand ai fost tu? Am fost ieri, două tipe din focșani. Una înaltă una micuță de statură, ambele cu fetele pline de coșuri si bube. On/np 100 cu 200. Am intrat inițial cu cea mică bună intr-adevar sa ni mici dar placut curs durabil si......atat. oral slab rau mai mult laba si MAX 3 min pus cauciucul pe ea semierecta a încercat ea deasupra dar nu a mers si s-a pus capra. La cum arată curul si ce miros venea a murit joi o instantaneu. Hai adu-ti si colega(Nu intra amândouă odata). O cheamă pe colega vădit deranjata (ea e vedeta cuibului). Coleg măcar a facut dus. Dar ca ea nu face neprotejat. Bine, treci. A lins ceva ouăle, un oral mai adânc, s-a înecat de vreo după ori, nu mai poate ca-i vine sa comite, texte. Hai normal. Hai! Am eu pupa mică, dar asa largă de mult nu am mai prins. Nici cu asta nu am reusit sa termin. Am terminat din fericire la pisicuță spun nu. Bani aruncati efectiv . Mizerie groaznică și pe ele si in apartament.
  10. Pe dreapta cum mergi spre cora. Lângă biserica
  11. Poze false,dar aduce cu pozele. 100/200 clasic on/np pe eliberării în spate. Este cam pe fast ea nu linge ouă,nu sărută pe piept, nu........ de revenit? Mi-a parut rau ca am fost si prima data....
×
×
  • Creează nouă...