Sari la conținut

hotpaola

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre hotpaola

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    M-am grabit sa postez pe acest forum anuntul meu. Numai labagii si caricaturi de barbati, fraieri cum le spun escortele profesioniste. Zdrente care nu sunt in stare sa futa o femeie fara sa plateasca, dar se dau mari si importanti in a da note si a face recenzii pe unde au fost. Foarte bine, lasa sa va ia banii daca sunteti prosti. Cum fac si eu dealtfel. Numai ca aici nu gasesti oameni cat de cat de calitate. ADIO!

Vizitatori Recenți Profil

3.722 citiri profil

hotpaola's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Multumesc, din pacate sau din fericire nu sunt. Imi place sa fiu sponzorizata dar sponsorul sa fie pe gustul meu. Nu o fac cu oricine si nici nu am de gand sa schimb partenerii ca pe chiloti.
  2. ceva mai de soi, orice femeie aspira spre ceva mai bun...
  3. Am gasit, stai linistit, dar nu aici. Nu am mai intrat o perioada dar am zis sa vad ce si cum si poate printre neaveniti se strecoara si ceva mai de soi.
  4. Nu, greseala mea a fost sa-l pun aici, nici nu-l pot sterge, nici sa-l editez, doar sa-l citeasca toti neavenitii, pustii cu bube pe fata si labagii. Adminii si forum de cacat, sunt permise toate jignirile si comentariile mitocanilor. Asta este!
  5. Nu mai agaricule, tu nu stii decat sa comentezi si probabil sa o freci aiurea pe aici! De fapt nici nu stiu de ce te bag in seama...
  6. ce varste, inaltime si dotare aveti raresh12345 si andrei684 ?
  7. da, ai si tu dreptate, eram doar curioasa sa vad ce le mai debiteaza mintea la unii... ramaneti cu bine si succes la toata lumea!
  8. pai vad ca sunt... ideea este ca trebuie sa sti sa profiti de ei...
  9. Super multumita de bull, sponsorul trebuie sa faca niste eforturi ceva mai mari ca sa fiu pe deplin multumita.
  10. draga lucian, ti-am scris ceva pe mess si astept propunerea ta
  11. da, da, chiar asa, nu mai fiti fraieri, oricum nu mai este de actualitate.
  12. Nu mai este cazul, mi-am gasit doi amanti, un bull si un sponsor. Multumesc pt interes. Daca o sa mai fiu interesata de ceva am sa postez aici. Numai bine la toata lumea!
×
×
  • Creează nouă...