Sari la conținut

cryangel

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cryangel

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cryangel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Salutare.... Cu parere de rau sustin ce a zis colegul deasupra mea.. Ca sa nu ma lungesc...ca scdiu de pe tel...am plecat acum 5 min din cuibusor...si am vrut sa va impartasesc ce-i pe-aici... Locatie..7... un apartament mare vis-a-vis de hyperion... curatel...saltea pe jos...prosopel...gel de dus laudat de ea din spania.. Fata.... Aspect: 7 (pot sa ma jur cu mana pe inima ca nu are mai mult de 17 calendare...) teen adevarat...fata e in crestere... Oral: 5 cu indulgenta Normal: 5 ...implicare 0..... Halatul 150 decartat la inceput.. Concluzia mea...nu e de vizitat decat daca vrei sa cheltuiesti niste bani aiurea ca sa stai cu o adolescenta de vorba. Mentionez ca mai era o adolescenra in apartament...jumate rasa in cap...cum cica se poarta in ziua de azi...mica..bunuta si ea ... Sper ca a fost ok adaugarea mea si ca nu se mai pacalesc si altii...asta e parerea mea.... Bafta la muieri!
  2. Dupa ceva mai multe vizite facute Ginei....m-am gandit sa scriu si eu. Dansa e o tipa blonda...pentru cine nu stie...undeva la 32-33 de ani, arata bine....sanii un strop cam moi (pentru gustul meu), in rest o carne tare si catifelata:). Ultima data am fost la ea acum vreo 2 saptamani in noua ei locatie de langa gara de nord. Casa arata ok...pat ok...baia ok... Am baut o cafea impreuna...am fumat o tigare..2...si am trecut pe camera.... Bineinteles ca a inceput cu un oral...pe care nu pot sa-l notez decat cu nota 10+....m-a innebunit total....este foarte atenta....un deep super...un CIM de poveste:).....dupa ce am terminat...am mai terminat cafeluta...o tigare...si apoi am revenit....Bineinteles ca incapatzanatul nu vroia sa ma ajute...dar la oralul Ginei...mort sa fii ca tot se trezeste:))....apoi am pus o caciulita si am terminat cu un normal apasat. Concluzii.... Pret: 120/h....2 fin...eu zic ca e accesibil...nu te grabeste...totul e ok Locatie...9 Aspect....8 Oral ......10 Normal....8 Anal....nu am incercat...nu am intrebat:) GFE......9 Igiena ....10 PS....Chiar daca nu arata ca o pustoaica in floarea varstei...eu inca optez pentru un serviciu bine facut:)....tocmai de aceea ma intorc periodic pe la ea.....chiar o recomand cu caldura.. Bafta si distractie ,maxima:)!
  3. am gasito si pe fb - detalii private nu sunt binevenite pe acest forum - link editat
  4. Salutare!Dupa ce am citit putinele post-uri de mai sus m-am gandit sa va scriu si eu rapid ceva. Dupa revelion am gasit langa campina o "traseista" si m-am hotarat sa opresc. Am dat de o minunatie de fata - maxim 18-19 ani, ochi albastrii, frumusica foc...a prestat un oral cu prezervativ bineinteles - la 40 RON, dar se ocupa si fara caciulita - 50 ron. I-am cerut si numarul de telefon ...a zis ca vine si la hotel. Legat de prestatie - foarte meseriasa:).... 8/10, look 9/10Apoi legat de partea cu camera...eu unu imi rod unghiile ca nu am avut timp ptr ea - am sunat-o intr-o noaptea si mi-a zis 300/h la hotel - fiind cam lefter:)...am amanat.Astept sa vad daca o incearca cineva - sa imi spuna si mie daca merita sau nu banii astia:).Spor la treaba si sper sa mai posteze lumea de fete din zona....se cere:)A....sa nu uit nr de tel al fetii:)...0732965617
  5. Salutare lume!Avand in vedere ca acesta este primul meu thred - wish me luck:).Am citit ce-am citit pe-aici si m-am gandit sa comentez si eu despre domnisoarele din acest anunt din AT.Din maxima oboseala astazi nu am vrut sa ma deplasez prea departe (doar timpuri noi, tineretului, cantemir) si am gasit urmatorul anunt:SEX TOTAL NEPROTEJAT cu doua tinere superbe, o blonda si bruneta cu sani mari nr. 4, fundulet obraznic, oferim oral si anal cu finalizare pe corp IN GURITA si alte fantezii PECARE LEAI, zona Timpuri Noi, metrou pupici, 09 Nov 14:50 0784.093.618/ 0737.432.416 Pret 100L/2FET Am sunat cu incredere si mi-a raspuns o voce destul de prietenoasa. M-a indrumat catre apartamentul lor din Nerva Traian (deasupra la stanley bet). Am intrat - am fost intampinat de o domnisoara mai corpolenta (toate pozele de pe anunturi sunt absolut inutile) si am fost invitat in sufragerie. M-am asezat pe o canapea mare....gaurita de tigari si nu prea curata...am asteptat un minut si a aparut cea de-a 2 domnisoara - blonda...sani zic eu ok - destul de mari...cur belea...numai ca fatza lasa de dorit...mult de dorit....Si asta a dost doar inceputul....Dupa ce a petrecut ea cateva minute vaitandu-se ca sunt rece, urat, fraier ca nu ma duc la sala (am 103 kg si 1.84), ca de ce am semne pe mine...cicatrici...chestii de-astea de mi-a pierit de tot cheful - imi pune o caciula de iarna si incepe un oral...Mai jos notele - sa nu va mai plictisesc:Oral protejat - 5/10Normal - 3/10 (ca e destul de stramta)Atitudine 1/10Look - 7/10 cu indulgenta.Esentialul e ca dupa oral m-am infipt nitel in ea la un normal plictisitor...m-am chinuit sa termin...m-am imbracat si am plecat. Am stat maxim 20 de minute - cu toate ca ar fi trebuit sa stau ora....si am platit 100 ron...Una peste alta....NU RECOMAND!...foarte foarte dezamagit - de departe cea mai slaba escorta la care am fost.O zi buna!
×
×
  • Creează nouă...