Sari la conținut

sergiusiatat

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sergiusiatat

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sergiusiatat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

16

Reputație

  1. am cautat-o de cateva ori pe nr din topic si nu intelegeam de ce ii scriu si nu raspunde nimeni. as ruga un moderator sa schimbe nr din titlu cu cel actual 0799358991. vizita a fost una foarte ok, fata e rabdatoare si atenta, programare cu o zi inainte, epilat in zona intima 200.la final o laba de 100. revin
  2. Pacat de Luiza. Eu am avut o experienta foarte frumoasa alaturi de ea. Am apreciat seriozitatea ei si faptul ca mi-a oferit exact ceea ce am asteptat sa primesc. Ba chiar mai mult. I-am zis ca trec printr-o pasa proasta si am nevoie de ceva tandrete, chit ca vin doar sa stam de vorba sau stam imbratisati fara sa zicem nimic. Am stabilit detaliile pe whatsapp iar ulterior am ajuns in locatie si m-am simtit bine alaturi de ea fiindu-mi oferita o sesiune foarte reusita. Chiar daca nu exceleaza la masajul de relaxare eu am fost mai mult pentru partea erotica. Ne-am imbratisat, ne-am sarutat, am vorbit si am stat cel putin 40-45 de minute unul in bratele celuilalt. Este o persoana foarte fina, delicata si armonioasa. Cum a zis si Irina mai sus, are prea mult bun simt, este foarte calma si blajina, vorbeste aproape in soapta. Pare a fi intr-o mare suferinta, cel putin mie de cateva ori mi-a dat impresia ca isi dorea tare mult sa se cuibareasca in bratele mele si atat. Cred ca si ea cauta afectiunea sau isi intrase prea bine in rol.... Poate a fost chimie, poate fizica, dar a fost ceva ce rar am gasit pe undeva. O liniste interioara, parca eram cu iubita mea, nu cu o fata pe care o plateam sa stea cu mine. Chiar nu inteleg nici eu de ce simtiti nevoia sa va bateti joc de fetele astea mai delicate si mai sensibile, va ajuta sa va simtiti mai barbati umilindu-le? Unde mai adaugam ca este si o femeie foarte frumoasa. Luiza, sper sa nu te retragi. Eu vreau sa te vizitez si iti multumesc pentru timpul petrecut impreuna. m-am simtit tare bine alaturi de tine. Noi, oamenii normali, avem nevoie de femei ca tine . Poate te invata Irina cum sa faci sa fii mai selectiva pentru a evita oamenii de proasta calitate. Si cum sa reactionezi in situatii dificile ca sa nu ai de suferit.
  3. ce-i prietene, iti face fata concurenta sau care e problema?e pe zona ta si te incurca? eu mi-am spus parerea si atat, cu bune, cu rele. daca scrie lumea recenzii, gata hop peste, daca nu scrie lumea recenzii, profitori care doar se uita. sunt fan Titan ca imi este foarte aproape de zonele de interes si daca vreau sa vizitez ceva aproape ma orientez in apropiere, doar nu ma duc la Ploiesti. daca mai apare vreo fata misto in Complex pe care sa o vizitez o sa o povestesc si pe ea, ca prin Complex ma duc. am avut si experiente neplacute cu alte fete dar nu am considerat necesar sa le povestesc. tu din ce zona ne povestesti de fete? tot de aici? apropo- si vizita de azi noapte a fost misto. fata de la tara e super de gasca. am stat mai putin pentru ca aveam treaba si nu am reusit sa ma strecor pt sesiune mai lunga, dar si sesiunea scurta a fost la fel de buna ca prima data.
  4. am trecut azi noapte tarziu pe la ea. rezervare facuta cu cateva ore inainte, confirmat cum am stabilit cu ora inainte. stiam zona deci am ajuns relativ repede, o garsoniera curata la parter undeva langa Lidl, fara probleme cu locul de parcare pt ca e practic la 2 pasi. fata e plinuta dar in limite acceptabile si deloc deranjant. completeaza cu atitudinea gingasa si glumeata. pe tot parcursul sedintei a fost cu zambetul pe buze, dantura frumoasa si draguta la fata. la oral exceleaza pot spune, atentie peste tot, te priveste in timpul actiunii, prezenta, e ce trebuie. la masaj nu are nici o treaba :)), fara rautate, cred ca e bagat asa la pachet eventual sa mai treaca timpul, sa mai socializeze sau sa mai fie ceva timp de relaxare intre finalizari dar nu prea are nici o treaba. nu ma plang ca nu ma dusesem pt masaj acolo. primul nr a fost pe repede inainte, un oral rapid urmat de dus si un masaj ceva amestecat cu niste ulei ...sa treaca timpul zic, sa apuc sa ma repornesc ...... apoi am reluat actiunea cu un alt oral, foarte bine pe partea asta. am punctat si la pasarica vreo cateva minute dar ori eram eu aseara praf ori e ea cum trebuie, ori o fi fost chimie, dar m-a facut rapid ko. fara graba din partea ei, ba chiar ma intreba daca nu mai stau, era deja muult prea tarziu pentru taclale asa ca poate data viitoare stau mai mult. achitat 200 ron cam 0 ora door to door, timp pe care nu prea l-am simtit cand a trecut. de revenit cu siguranta. recomand. puncte minus-masajul (am zis, nu e punctul ei forte, nici eu nu venisem pentru asta), baia super intunecata, mai avea si un dus defect; sarea apa in toate directiile (zicea ca il schimba pana data viitoare), un pic de sunculita pe la burtica, solduri (nu exagerat dar cu siguranta nu este pentru cei care vor slim girl) puncte plus- atitudinea foarte prietenoasa, oralul super misto, chiar de exceptie as putea spune, priviri porno, fara inhibitii,se vede ca ii place. eu am ales serviciile protejate. nici nu am adus in discutie pretentii momentan. mi-am rezervat loc si pe diseara. apropo- isi spune Maria, fata de la tara. si rade. dar are un ras :))))))))))))
  5. https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-sunt-noua-in-zona--2MLz4q#8vlvnX asta sa fie linkul? eu am sunat mai devreme, am vorbit cu ea, voce frumoasa la telefon,mi-a explicat in detaliu, zice oral si normal, oral neprotejat in functie de igiena, 100 finalizarea, 150 ron masaj , 200 ora masaj si restul. program pana foarte tarziu noaptea asa ca am lasat loc pe diseara.revin cu detalii dupa vizita. nu are poze in anunt,zice ca nu o sa isi puna, a zis ca se descrie genul de fata crescuta la tara cu sunca afumata si paine de secara si a ras copios. atitudinea ei mi-a dat asa de gandit sa o vizitez chiar daca nu are poze. cum ziceam, incerc pe seara o vizita si revin cu recenzia.
  6. eu am fost de cateva ori la Larisa inainte sa anunte ea ca se retrage, de cand a revenit am incercat de mai multe ori sa ma programez dar inca nu am reusit banuiesc ca e ocupata ca din cate imi aduc eu aminte ea face si niste chestii cu machiaje si dastea la diverse evenimente sau la nunti nu mai stiu exact parca machiaje si unghii false si poate de asta isi permite sa ia programari numai daca stie din timp de ele posibil ca sa se organizeze. sa va povestesc unpic si cum a fost cu ea. e de treaba si amabila, am si ras cu ea impreuna si e glumeata tine la caterinca. eu am fost de cateva ori la 100 de lei 30 de minute dar nu ma grabit niciodata sa stiti chiar se poarta frumos cu clientii ei si mam simtit super bine cu ea, o data a facut si dus cu mine, neam spalat unul pe altul se lasa mangaiata pupata ce sa mai e dulcica rau de tot si foarte frumoasa micuta asa cum imi place mie, ea are si niste probleme personale cu familia cu una alta si nu poate sa se expuna prea mult pe aici lucreaza si ea cand poate nu face numai asta si poate de asta e greu de gasit sau nu are timp sa intre aici dar sa stiti ca daca ajungeti la ea e foarte misto gagica si serioasa. eu asta am vrut sa va spun deocam data. nu prea scriu eu asa recenzi dar la fata asta am zis ca sa va spun despre ea ca sa nu mai o certati ca va raspunde mai greu.
  7. Recenzie de epilare dupa douajdemii de apeluri si mesaje am facut si eu o programare sa vad cum e sa te faci cu ceara. De cativa ani ma faceam cu lama si era aspru rau parul, ma iritam si dupa cateva zile era totul la loc. Pot sa zic ca epilarea cu ceara e misto ca se vad efectele cateva saptamani dupa , eu m-am facut prima data acum vreo doua luni si am trecut iar in uichen pe la Irina si acum sunt ca un bebelus. Deci sa va spun. Prima vizita a fost prin vara, chiar inainte sa plec intr-o vacanta. am sunat de multe ori pana am prins o programare.Pe whatsap raspunde mai des decat la telefon. De ajuns e usor, gasesti loc de parcat chiar in complex la ea sau daca nu vrei o lasi in Auchan ca oricum ajungi in doua minute. Data trecuta am fost intr-o parte, acum am fost in alta, dar tot la acelasi etaj, doar alt apartament. e singura in casa. de obicei esti sef pe telecomanda, sa butonezi ce vrei ca sa scapi de stres. Dam pe utv si stam de vorba . despre durere e de zis ca exista, dar e doar pe moment, adica numai cand smulge atunci si dupaia nu mai ai nici o treaba, dupa cateva ore uiti ca ai fost epilat. cred ca cel mai misto din sedinta e momentul de la sfarsit cand te alegi cu o laba facuta cum trebuie. au mai scris ai altii ca e bine de tot. cred ca dureaza cam vreo 20-30 de minute sa te faca, timp pt baie la inceput cu apa calda sa friga si sa fie mai usor de smuls parul. Deci daca vreti sa scapati de par cateva saptamani eu zic sa va lasati frica de durere si mergeti ca nu e naspa rau. Daca nu va duceti sa va epilati, macar sa nu ratati o vizita la laba. Nici eu singur nu mi-o fac asa bine cum o face ea. Mersi Iri, ne vedem la anu
  8. ba ejti nebun? 15-20 de kile in plus?tu te vezi ce spui?am fost si eu la stapana si daca ar fi avut 20de kile in plus plecam. ce va mai place sa exsagerati.nu se da vreo slabanoaga dar nici nu poti sa spui ca e balena. ori tu vrei sa gasesti o anorexica acolo. cred ca are undeva la 165/55 de kg, maxim 58. nu e grasa si in nici un caz nu e cioara.si nici burti nu are, merge la sala, are un fund de toata frumusetea, mare, tare si super bombat, bun de lins si de sufocat intre fesele musculoase si puternice.cred ca ai dat prea multe detalii personale, despre fizic mai ales. daca nu ti-a placut de ce nu ai plecat?sa nu-mi spui ca te-a facut pachet de la usa si te-a dus cu forta in camera de tortura, ca eu nu cred asta nici intrun fel. despre restul nu am ce comenta, voi stiti ce a fost in sedinta, vis a vis de mine a fost corecta si ca timp si ca atitudie. am stat de vorba inainte sa incepem, m-a intrebat ce nu mi place si ce imi place mult, a pus accentu pe ce am zis ca vreau, am stat aproape o ora, nu m-a grabit si nici nu m-a luat de fraier, cu toate ca eram acolo in calitate de sclav. eu o recomand celor care nu cauta stapane slim si care stiu ce inseamna dominare. intr-o discutie imi spunea ca sunt multi care nu stiu nici ce vor si au si pretentii si vor numai fetish sau numai un lucru doua, ceea ce e greu sa faca o ora intreaga,ca mai bine lucreaza cu cei care au mai outine limite si accepta intr-o sedinta si altceva decat doar lins de pizda si de cur. eu scriu rar pe aici ca nu prea ai cum sa te apuci sa povestesti tot ce faci intr-o sedinta tabu, insa este multumitoare si cauta sa te faca sa primesti ce cauti. acum na, poate nici tu nu i-ai zis ce vrei, ceti place. asta cu grabitu si ca dati drumul face parte din sedinta pana la urma, dar na, voi stiti ce a fost. eu am vrut sa te contrazic doar la aspectul ei fizic, e alba ca branza, eu i-am zis sa mearga la solar dar mi-a zis ca nu are timp. deci tipa nu are 20 de kile in plus si nici burti, poate ca o avea vreo 5, dar lucreaza la ele si o sa le dea jos.
×
×
  • Creează nouă...