Sari la conținut

mishulel

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mishulel

mishulel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-10

Reputație

  1. Salutare, Am fost in seara asta la fata din anunt. Nu este cea din poza. Mi-a zis sec, dupa ce i-am spus ca "tu nu ești cea din poza" , că "dacă vrei bine dacă nu , nu" deși la telefon am întrebat dacă este cea din poza. Am stat 1 Nr., Halatul 200. Sâni nu are mai deloc. Vocea e foarte plăcuta. Oral: 2 (PROTEJAT) Locație : 8 (pe independentei in spate la GarantiBank) Nu mai revin la ea.
  2. Irina, lucrezi si noaptea mai tarziu sau ai program fix?
  3. mishulel

    0745566570

    O chestie e ciudata aici. Fetele isi schimba foarte des locatia. Cand aud ca le-ati vizitat intr-un cartier, cand in altul. Ce se intampla daca "esti prins" in fapt cu ele de o razie de politie? Tu, in calitate de client, poti pati ceva?
  4. mishulel

    0745566570

    Deviem de la subiectul principal. Fetele is excelente si abia astept sa le revizitez. Cauta pe forumuri care sunt salariile in IT pentru seniori. Potrivit art. 55 alin. (4) lit. l) din Codul fiscal, salariații ce au ca atribuții crearea de programe pentru calculatoare beneficiază de scutire de impozit pentru venitul din salarii. Ordinul MFP nr. 835/2015, publicat recent în Monitorul Oficial, stabilește condițiile în care se poate exercita această scutire.
  5. mishulel

    0745566570

    Eu is ala care face software pentru occident si castiga 2.500 EURO/luna in Romania si nu plateste impozit pe salar.
  6. mishulel

    0745566570

    M-a facut sa ma simt un caz special pentru ea, n-are cum sa nu ma tina minte. In plus, mi-a dat un alt numar care , din spusele ei, ar fi numarul ei personal.
  7. mishulel

    0745566570

    Ana, daca esti pe forum poti confirma spusele mele. Ca indiciu sunt baiatul cu IT-ul
  8. mishulel

    0745566570

    In ora aia cat am stat in living erau pe masa 2 telefoane : un nokia din ala clasic si un samsung cu clapa. Ambele sunau foarte des. Poate nu din 2 in 2 minute dar sunau cand unul cand altul foarte , foarte des (erau date pe vibratie). In pauza, am insistat la Ana ca sa le raspunda si a vorbit cu vreo 3 tipi. Cu 2 seri inainte, am fost in Hostel Tatarasi la o tipa cu 100 RON numarul. A fost un esec total pentru banii aia. Nu s-a meritat. Mi-am facut contul ieri la recomandarea unui alt prieten in ideea de a gasi o "profesoara" in domeniu. Notele le-am dat si pe baza experientei avute cu o seara inainte.
  9. mishulel

    0745566570

    Aseara le-am vizitat impreuna cu un prieten ,locatia undeva vis-a-vis de Pizzeria Mamamia. Pacat ca este 1 singur dormitor si 1 living. Ne-au intamplinat 2 blonde superbe: una creatza si cealalta cu parul intins. 2 zeite! Frateee, le suna telefoanele din doua in doua minute! Sunt super cautate asa ca daca le sunati insistati de mai multe ori. A trebuit sa ma sacrific si sa raman eu in living lasandu-l pe prietenul meu in dormitor. A fost interesant sa le vad pe amandoua umbland goale prin living. Data viitoare ma duc singur cu ambele! Note (am facut o medie cu prietenul meu pentru ambele): Locatie:10 (in centrul orasului) Aspect: 9 (fara celulita, silueta, abdomen plat, miros frumos, aranjate si machiate) Oral: 10 NEPROTEJAT Normal 10 protejat (parca o fac de placere fetele) Anal: Nu Conversatie: 10 (in pauze am vorbit de toate, super sociabila) Atitudine :10 Tarif achitat: 250 ron pentru o ora (500 am platit in total amandoi) Total: De revenit cu siguranta.
×
×
  • Creează nouă...