Sari la conținut

localnictm

Serious Contributor
  • Număr conținut

    307
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre localnictm

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

3.870 citiri profil

localnictm's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

506

Reputație

  1. Are mai mult de 80 kg si are forma corpului ciudata o avantajeaza foarte mult pozele. Vezi poza la Mc Donalds vs Realitate. Partea proasta este ca vorbeste foarte mult si prost 🙂. Vizitat domnisoara cand am putin timp voi face o recenzie pentru cine este interesat. Stati putin si nu manati. Si cuvantu-mi-ascultati.
  2. poate a vazut ca era 300 + 50 CIM si cand s-a modificat tariful la 350 a inteles ca este inclus CIM-ul. O greseala cinstita.
  3. localnictm

    Indisponibila

    Vizitat domnisoara! Pot spune cu mana pe portofel ca este cea mai slaba prestatie din 2023 si cea mai proasta investitie din 2023 (aproape ca bate investitia facuta cand mi-am platit taxele si impozitele). Am achitat 250 lei - 30 minute din care cred ca am stat vreo 15. A fost finalizare la suparare sa ma expirm asa. Zici ca o futi in timp ce o ameninti cu arma asa de crispata / figuranta este. Aspect 8 - peste 26 ani, creola bine, foarte machiata se vede pe fata cum are un strat gros de machiaj care nu arata prea bine intr-un apartament sauna, pielea ei era destul de lipicioasa Oral 7 / 2 -3 minute apoi nu a mai avut chef Normal 6 - era foarte incordata si facea o fata zici ca era la colonoscopie , cand nu se plangea ca nu mai poate de cald chiar daca are clima si nu o porneste ma intreba daca nu mai schimbam pozitia Alta faza care m-a deranjat, am dorit sa ii sarut sanii si a spus ca nu este voie ca are ea o sensibilitate iar cand am vrut sa o ating in zona umeda s-a tras si am fost in afara razei de acoperire. In concluzie investitie foarte proasta NU Recomand ..parerea mea ca nu are treaba fata cu meseria practicata.
  4. Cred ca la recenzia mea nu ai ajuns inainte sa mergi. Prestatia slaba .... pleci cu un gust amar. 💔 Foarte amuzanta povestea oricum.👌
  5. Vizitat si eu domnisoara sa ne ciocanim vorba ei. Calea Aradului locatie ok. Domnisoara mai creola decat ma asteptam. Arata ok nu cred ca este din categoria sa intorci capul pe strada. Pozele o avantajeaza. Programarea a decurs ok. Parea destul de plictisita GFE = 0. Era cu telefonul pe pat si butona cand nu presta. La cea mai mica pauza era cu telefonul in mana. Foarte putin implicata. Este in aceasi categorie de varsta cu Adina cred dar nu exista termen de comparatie ca si implicare / servicii. Am platit 300 lei / ora. Am stat undeva la 45 - 50 min. Aspect - 8 OP - 8 NP - 7 GFE - 0 Implicare - 5 Nu a fost rau dar eu personal nu voi mai merge nu mi-a placut vibe-ul.
  6. Eu sunt domnul respectiv. Probabil ai scris preventiv in caz ca vin si ma plang de situatie. Probabil ai citit biografia lui Napoleon si ai vazut in carte ca cea mai buna aparare este atacul. Nu intentionam sa mai scriu dar acum ma simt nevoit sa explic situatia. Programarea era pentru ora 13:00 nu pentru ora 14:00 (eroare). M-am programat cu o zi inainte vezi arhiva pe Whatsapp. Citeste si apoi iti poti cere scuze ca ai gresit si eu accept. Am confirmat regulamentar cu 30 min inainte si am plecat spre locatie. Cand am ajuns acolo ... pauza fara raspuns si la mesaje si telefon. M-am invartit putin prin zona pana la urma a raspuns si am ajuns in frumosul apartament. Cand am ajuns in apartament am spus sub forma de gluma ..ca eram convins ca am luat teapa pentru ca nu ai raspuns. Cred ca orice persoana in locul meu se gandea la fel. Tu ai raspuns foarte frumos "acum ca ai ajuns aici taci ca e prea dimineata". (10%) Am ramas putin surprins de raspuns ..avand in vedere profilul ma asteptam sa fie mai nepoliticoasa. Tot a repetat "bine ca am vazut ca m-ai sunat si te-am putut prim ca eu am stat pana la ora 4". (20%) Cred ca eu ti-am raspuns daca acum la ora +13 este dimineata ce era cand m-am trezit eu. Ai spus ceva de genul ce oameni rai si eu am luat-o ca pe gluma. (am ramas la 20%) Tot te invarteai prin camera prin baie erai confuza ca tu ai stat pana la ora 4 si toata discutia era ca imi faci o favoare foarte mare ca m-ai primit la ora asta si eu ar trebui sa fiu recunoscator ca m-ai primit asa de dimineata. (40%) Asa este.. ti-am dat 350 lei i-ai luat si ai dat sa pleci din camera si ma intrebati cat vreau sa stau. Tu m-ai programat la ora respectiva, ai luat banii si ma intrebi cat vreau sa stau ..PLM. Ti-am explicat ca ti-am dat 350 lei - 250 lei / h si 100 pentru extra-optiune. Pe un ton nepotrivit ca tu nu faci asa de dimineata, e prea dimineata ai numarat banii si mi-ai dat 100 lei inapoi. "Hai ia astia ti-am spus ca eu nu fac asa dimineata" Eram deja 50% enervat de atitudine / situatie si m-am gandit ca cel mai potrivit este sa mai fac o tura pe afara pana te pregatesti faci dus si te speli pe dinti (era nevoie 100%). Este absolut normal doar ce te-ai trezit. Te-am intrebat daca vrei sa plec si sa revin mai incolo peste vreo ora ? Ai spus ca ok. Apoi ai reusit sa ma enervezi pana la 99% cand ai spus "Auzi dar tu sigur mai vii inapoi? ca eu tot am avut experiente proaste cu voi" Mi-a fost returnata suma si dus am fost. Nu am injurat nu am strigat nu m-am tavalit pe gresie a fost totul foarte clar ca m-am simtit deranjat de atitudine .. din pacate domnisoara nu si-a dat seama ca a gresit si are o atitudine nepotrivita si probabil nu isi va da seama niciodata. ... si-am incalecat pe-o sa, si v-am spus povestea mea
  7. Vizitat doamna. Arata mai rau decat ma asteptam. Mult mai rau. Nu cred ca este in categoria MILF 🙂 Eu am sesizat in poze unele anomalii sa ma exprim asa dar m-am bazat pe unele recenzii de la oameni respectabili. In prima faza am vrut sa plec dar am zis sa incerc totusi daca tot am mers poate are doamna ceva special mai ales ca este de mult in piata. Cred ca doamna are mai multi ani decat cei declarati sau a avut o viata grea. Doamna incearca sa te faci sa te simti bine dar ... Oral ff dur pentru amatori. Poate daca ai peste 50 de ani sau fetisuri ciudate merita. Platit 350 lei/ 1 h. Pentru mine NU a meritat mai ales la banii astia.
  8. Dupa o pauza lunga in care nu am mai practicat acest sport am vizitat si eu pentru prima data domnisoara. Micuta, sani mari, tanara & muncitoare 🙂 Apartament frumos, sticluta de apa inclusa in pret 🙂 , 2 prosoape + baie curata A fost o experienta foarte placuta achitat 300 lei / h A meritat!
  9. AH ce bunaciune! Esti nostalgic .. vrei sa iti aduci aminte de copilarie cand te duceau parintii in vacanta de vara la bunici ? Daca arata asa la 45 de ani sigur a avut multe necazuri la viata ei !
  10. Sunt casier la bilete. Pot sa iau si mai mult uneori pot sa iau si 350 pe zi daca face cineva abonament pe toate linile (abonament general sau la trotinete). Cu 350 lei fac multe ..am de 2 numere de uber si de una cu deToate. Dar in general nu sunt asa multe incasari. Majoritatea au gratuit sau cupon de pensie sau merg fara bilet pentru ca nu este supra-control. Deci pot scoate zilnic cu conditia sa ii pun la loc cand este gata luna si imi intra salariul. ( imi scriu pe caiet sau in spreadsheet )
  11. Ce conteaza cum arata! Din pacate omul in ziua de astazi este tot mai interesat de aparente .. de aspectul fizic .. nu mai conteaza personalitatea .. felul omului, poate iti da un pahar de suc poate ai ce sa povestesti cu ea ora aia.. poate inveti ceva util .. sunteti foarte superficiali amandoi. Te duci dai 300 lei futi ce este si apoi te duci acasa si te culci. A doua zi te duci la JOB faci alti bani (in 1 - 2 zile) si poti repeta experienta.
  12. Vizitat si eu domnisoara. O tipa de treaba. Este destul de micuta .. este frumusica are tenul mai inchis si parul foarte inchis are ceva influenta (Middle East) probabil .. nu i-am facut test ADN dar ea imi poate face pentru ca am lasat o mostra. Incercat si AP cu mici surprize. Fara prea multe detalii merita incercata isi da silinta si face tot ce poate sa te simti bine. (asta este important) Eu am fost initial putin bulversat cat este de tanara si asa micuta .. te simti pedo 🙂 .. daca nu erau asa multe review-uri probabil ii ceream daca doreste sa imi arate buletinul. Oralul foarte bun simti bine la NP. Per total experienta buna. Recomand. Oral CIM si atentie la zone (big like) - 10 AP doar o pozitie este destul de dificil de pus in practica nu are experienta NP - 10 simtit foarte ok Am achitat cash suma de 350 lei mai exact una de 200 una de 100 si una de 50 / nu am primit bon Legat de aspect este putin diferita fata de ce vezi la noi pe strada mai exotica cred. Cu aceasta ocazie as dori sa va urez Craciun Fericit. (in cazul ca nu mai postez nimic pana atunci)
  13. Am vizitat si eu domnisoara. Un suflet bun si cald 🙂 draga de ea. Avand in vedere ce s-a povestit inaintea mea tind sa cred ca am prins domnisoara obosita sau pur si simplu nu prea i-a placut de mine. Lucru destul de putin probabil avand in vedere ca femeile ma plac ..sunt preferatul bunicutelor. Platit 350 lei pentru 1 ora cu buttsex inclus. Am gasit adresa am urcat ..aveam ceva emotii ca se inchide telefonul de curvar .. nu l-am folosit de mult timp a cam ruginit saracul .. nu prea a pornit la prima cheie si se tot inchidea. A incercat sa ma invite sa socializam putin dar eu am dorit sa intru la dus ... sunt cam satul de discutii plus ca eu vreau sa fut de toti banii pana la ultimul leu. (dar asta vreau doar eu) Scolarita a inceput cu un oral apoi m-a invitat sa facem lucruri mai serioase. L-a indesat pe junior in fund rapid dupa doar 4 - 5 minute de oral stiam ca este o tehnica a fetelor care iau extra pentru AP sa inceapa cu AP in caz ca termini rapid sa nu iti faca retur. Eu personal m-am bucurat pentru asta m-am dus. Fata este frumusica, porno, are sanii micuti dar foarte faini si fundul micut dar pufos exact cum imi place. Dupa cateva minute de AP destul de suparata a spus ca vrea sa schimbe gaura ca eu vreau doar in cur sa o fut, m-a luat prin surprindere ca eu eram concentrat la ce aveam de facut si parea suparata. Parca doar ce o bagasem si deja este gata eram foarte confuz. S-a urcat deasupra NP si a inceput sa dea destul de tare nu e chiar genul meu si i-am pus putin frana cu mainile pe buci si i-am dar ritmul dorit de mine. Fata s-a suparat putin ca de ce i-am ajustat ritmul si de acolo tot suparata a fost .. pentru o frana nevinovata 😜 Sincer nu prea mai imi aduc aminte exact tot sirul de evenimente dar stiu ca la un moment imi spunea ceva suparata iarasi si eu i-am spus ca nu au trecut decat vreo 20 de minute de cand am venit si ceasul imi era martor ca spun adevarul. Am mai schimbat putin AP apoi a spus ca vrea sa faca oral (eu nu doream ca nu era inca momentul nu prea am avut de ales).. a muncit ceva scolarita pana la urma am finalizat pe sani. As fi vrut sa ma bucur mai mult de ea dar atat s-a putut. 1 finalizare fortata - cred vreo 40 de minute cu 2 dusuri incluse + cateva vorbe schimbate. Cum spuneam cred ca era obosita avea programul full eu i-am scris de dimineata si doar dupa masa m-a putut primi. La sfarsit mi-a dat un pahar de apa rece si mi-a spus ca am p** mica. (true story) In mod normal ma siteam tepuit ca nu am putut sa imi fac numarul si am futut cam putin de banii aia. A fost actiune de 1 numar, dar avand in vedere ca are 21 de ani este frumoasa si are tehnica buna nu simt asta si o mai vizitez daca mai am ocazia. A fost o investitie destul de buna, am avut un boost de moral chiar daca mi-a spus .. ce mi-a spus :-). Nu dau note astept sa revina sa ma conving daca a fost o intamplare. Momentan este in Cluj.
  14. Buna asta! 😂 A gustat si domnisoara gluma.👌 Sunt frumosi asa cum sunt! Mai este o domnisoara pe forum care si-a pus silicoane si a iesit operatia horror eu am ramas socat ... si am vazut multe la viata mea .. inclusiv Steaua - Poli 7 - 0
  15. Daca baia este foarte murdara si prosopul murdar are sens ce spunea colegul cu "slinoasă". Aici este exclusiv vina persoanei care locuieste acolo si a tolerantei la mizerie .. nu poate sa fie vinovat apartamentul ca este murdar. Nu ai dat detalii despre aspectul fetei / servicii .. etc. Poate ne dai mai multe informatii.
×
×
  • Creează nouă...