Sari la conținut

hhhhater

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre hhhhater

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj-Napoca
  • Interese
    https://vimeo.com/76698519

hhhhater's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

59

Reputație

  1. hhhhater

    Servicii totale..

    Cu tot respectul, dragi colegi... Eu nu as fute-o nici sa-mi dea ea 200 Ron / finalizare.
  2. Am fost saptamana trecuta pe la salon, ce-i drept trec de 2-3 ori pe an pe acolo, maxim. Era in tura o secrata milf, 30+, nu am recunoscut-o de la vizitele anterioare. Vopsita blonda, destul de volubila, desi nu s-a recomandat, deci nu stiu cum o cheama. Ea e secretara Roxana?
  3. darkpink, esti cel mai horny IT-ist din Cluj :P gj
  4. va rog nu dati cu pietre, intreb din curiozitate: de ce nu o muta admin-ul la escorte de evitat? Vad doar calificativul insuficient in toate recenziile de pe thread. Repetenta!
  5. @laba de aur = @penis bun ?? ambele secretara / pesteoaica salonului? Whatever...Eu am fost o singura data la mijloc de noapte .. fiind prost de felul meu, mi s-a parut lucru bun de facut dupa 4 ore de condus. Locatia lasa de dorit fata de Privilege sau Cleo, o singura canapea pe hol unde se odinesc fetele fara client, o fata tolanita incerca sa doarma. Serviciile sunt de nota 1, totul pornind de la atitudinea nesimtita a secretarei, terminand cu o fata idioata care nu stia nici sa prinda penisul cum trebuie. Nu mai merg cat traiesc acolo..
  6. Cat a fost halatul? Ai beneficiat de fk?
  7. ai dreptate...Totusi, confuzia mea e destul de justificabila... vezi pozele din teren... Multumesc domnului Mark pentru poze (si cu celelalte ocazii), il invidiez pentru verticalitatea de care da dovada.
  8. omfg, pozele cu balena asta mi-au amintit de episodul pilot din Black Mirrror... grobian de-a dreptul :puke
  9. de departe cel mai mare steag rosu e modificarea preturilor la cacealma... mai mult nici nu vreau sa stiu, e o chestie de principiu.. Eram pe cale sa le fac o vizita, mai bine nu..
  10. colegule, sper ca nu ai ramas..
  11. +1 placut surprins sa aflu ca Maria e o fata cu care poti interine un dialog foarte placut. Nu doar ca arata intr-un fel de zile mari, o mai duce si duce capul, asta e clar. Destul de cerebrala, dupa cum ziceam.. Din pacate pentru ea, din reactii mi se pare ca ii vine greu sa disimuleze dispretul, iar 'cefele late' reprezinta un procent semnificativ din clientela salonului.
  12. hhhhater

    vizita cluj

    Eu ti-o recomand pe Rebecca de la top, e o camarada de nadejde, isi da intereresul ca omul sa plece super multumit, impacat cu cheltuiala aferenta. Daca esti compatibil fizic cu fetetele slim (Rebe e super slim IMHO) sigur vei fi cel putin multumit (chiar incantat) de prestatie si ambalaj. Tavaleala placuta!
  13. Grija mare unde dam cu banul.. http://nimfomane.com/forum/topic/69616-0729118843-bruneta-deplasari-cica/
  14. Ma voi feri in a raspunde pe acelasi ton pasiv-agresiv, ca un prim gest amical, depinde de tine daca va fi si ultimul.. Daca cunosti vreun salon uleios sau maseuza PF din Cluj cu servicii net superioare, nu mi-ar strica niste recomandari nominale, chiar te-as ruga..
×
×
  • Creează nouă...