Sari la conținut

ilie1111

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ilie1111

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ilie1111's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputație

  1. Find in trecere prin Deva , m-am hotarat sa merg la Beatrice. Locatia este undeva pe langa Sala Sporturilor.Apartamentul este curat. Beatrice este frumoasa ,are un corp superb. Finalizarea este 150, am stat cam 25 minute, nu m-am simtit grabit. M-am simtit bine, eu o recomand.
  2. Buna. Am vizitat domnisoara cu ceva timp in urma. Locatia este curata, iar baia este dotata cu geluri si prosoape curate. Aspect: 9 pozele sunt reale , are o piele catifelata. Atitudine 10, nu te grabeste Actiune 9, te strange in brate, nu face mofturi la schimbarile de pozitii. O experienta pe care o recomand, eu personal as face abonament. Cadou 150 ron, o finalizare cu op. Bafta
  3. Fata este de top. Nu te grabeste si este mereu cu zambetul pe buze. Este mult m-ai frumoasa in realitate, decat in poze.
  4. La multi ani Antonia Cam tarziu vine urarea din partea mea,dar m-ai bine m-ai tarziu,decat niciodata.
  5. Buna Vanessa. Te astept in Deva,daca vrei sa treci si pe la noi.
  6. Sunt de acord cu voi ca in meseria asta se joaca teatru,dar,daca nu vrei teatru,iti cauti o prietena. Dar sa revenim la recenzii. Am sunat-o pe Jasmine si mi-am facut o programare pentru a doua zi la ora 10. Pot sa spun ca am avut noroc ,deoarece a raspuns de la primul apel. La ora stabilita eram in apartamentul Jasminei,uimit de frumusetea ei. Am facut un dus de reimprospatare si am intrat in dormitor. Eu am 1,82 m, iar Jasmine, pe tocuri era m-ai inalta decat mine.Am fost complexat de acest aspect,dar mi-a trecut repede. OP 9 ,am oprit-o eu la un moment ,deoarece ma termina prea repede. FK nu face,dar am fost refuzat politicos. Locatie 10 pe strada mentionata mai sus. Igiena 10. GFE 10 lipseste Fk ,dar nu sunt iubitul ei. Atitudine 10 a incercat toate pozitiile care mi-au trecut prin cap,si am fost refuzat foarte politicos daca a o deranja ceva.Pentru modul in care am fost refuzat fac notarea. Nu stiu cat am stat la Jasmine,dar sper va onorariul lasat este in regula.Daca nu ,ma revansez data viitoare.Greseala mea ,am plecat in graba. Este o fata de top,frumoasa,pot sa zic ca este perfecta.Nu stiu ce mananca de arata asa de bine. Atentie creaza dependenta. De revenit -cu siguranta.
  7. Buna Anna.Duminică ne putem intalnii in Tîrgu Jiu ?
  8. ilie1111

    Cristina in vizita!!!

    Buna. Daca ramai in Deva si in wekend, te vizitez si eu.
  9. Buna. Bine ai venit in Deva. Poate ne intalnim miercuri.
×
×
  • Creează nouă...