Sari la conținut

sexylove

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sexylove

  • Dată Naștere 08.03.1991

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Ploiesti
  • Interese
    Descopera tainele masajului erotic-oriental. Lasa-te in voia pasiunii , dedica-ti trupul relaxarii si savureaza alaturi de mine placerea atingerilor fine, a saruturilor pasionale si a șoaptelor fierbinti, toate intr-un cadru romantic.

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

2.576 citiri profil

sexylove's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. 0739.047.344 Pentru prieteni, ca să mai stam de vorba 😊 Nu va înghesuiți, nu stau bine cu timpul! 😘â¤ï¸ðŸ˜
  2. Pur și simplu, nu mai lucrez. ÃŽmi pare rău! ÃŽmi pare rău să văd că unele persoane oferă informații false. Dacă era adevărat, ofeream chiar eu acele informații. Scz pt "lucrează". Eram nervoasa, autocorectorul! Toate cele bune din partea mea! 😘
  3. Imi lasi un mesaj pe nr. afisat aici.
  4. Descopera tainele masajului erotic-oriental. Lasa-te in voia pasiunii , dedica-ti trupul relaxarii si savureaza alaturi de mine placerea atingerilor fine, saruturilor pasionale si soaptelor fierbinti, toate intr-un cadru romantic. Finalizare prin masaj ( pe sani sau pe fundulet) = 150 lei -30-40 min.
  5. Mai usor brayn. Sa nu faci vre-un atac de inima , ar fi păcat. 🔊 Imi este mila de tine sa vad cum te chinuie grija altuia 😌😌😌
  6. Sall justario. Nr meu il gasesti cateva pagini mai in spate. Din pacate nu prea mai raspund la tel. M-am limitat la "prietenii apropiati". Insista. Este singura varianta de a-mi prinde tel activ.
  7. Buna , scumpul meu brayn. Nu doar ca m-ai jignit pe mine, dar mi-ai jignit toti prietenii cu aluziile postate. De regula nu acord atentie celor ce comenteaza aici , tocmai din cauza ca multe dintre conversatii nu sunt fondate. Imi cer scuze celor ce nu le mai raspund la tel...adevaratul motiv il cunosc ei mai bine. Ceea ce vreau sa va spun este ca : la pretul cerut de mine, oare este posibil sa imi vina oameni care nu isi pot pastra sanatatea in siguranta ?!? Va multumesc pentru sinceritate si .. sa fiti iubiti ! Eu v-am pwpat ...
  8. Buna Dragii mei "prieteni" , tin sa va anunt ca din motive personale, nu voi mai lucra. Va doresc multa bafta in continuare si sa fiti iubiti ! Cu drag , Dana !
  9. Buna dragii mei. Din pacate, asa cum ati observat si voi, mi-am schimbat vechiul nr. de tel..dar nu este aceasta o problema. Acum ma puteti gasii la 0737.653.869 de luni pana vineri dupa 11:30 h. pana la 16:30 h ( ultima programare ). Multumesc celor ce au impartit opiniile si cu alti "colegi" ! Va pwp si va astept sa ne cunoastem mai bine ! Dana .
×
×
  • Creează nouă...