Sari la conținut

cobby85

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cobby85

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ploiesti

Vizitatori Recenți Profil

1.011 citiri profil

cobby85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputație

  1. Da. Este tot numărul ei
  2. Buna. Esti cumva in Ploiești? Am găsit un anunt. Multumesc
  3. Lion, fiecare cu gusturile lui...oricum ne am ars câțiva luându ne după recenzia ta sau poate i a plăcut fetei mult de tine de s a comportat altfel. Si "burtica" ei cum zici arata de parca a născut de cateva zile...cat despre sani mari..daca asta are sani mari, adina de la mega image republicii cum ii are ? Sa nu mai spun ca nu este mare diferenta intre ei si 2 pungi de sandvis umplute jumătate cu apă. Fix asa se simt. Cand stătea în misionar își ținea mâinile lipite de corp sa nu i fuga sânii in lateral... Poate a fost doar cu mine asa...ghinion...cum ar spune johannis
  4. Dragi tovarăși, Răsfoind anunțurile dau peste don'soara aceasta. Vad ca e ultima zi si mi spun ca nu trebuie sa o scap...văzând si recenzia lui lion(care probabil a fost la alta fata...) Cea mai neinspirata alegere pe care puteam sa o fac. La fața e drăguță, la fizic cam plinuta ...ce sa zic...burtica de lauza, sani bretele, posteriorul unei femei de 70 de ani... Macar este curata si epilata. De oral nu mai zic pt ca nu mi am dat seama ce făcea...o gusta, o molfaia..bine ca nu a început să o roadă. Oral 1 (pt ca am optat pt ON...nu vreau sa mi imaginez daca o putea scula si cu prezervativ) Normal 2...lubrifiant la greu si ținea mana sa nu o bag toata (breaking news...bărbații vin sa ti o bage dragă, nu doar sa o înmoaie în tine). Gfe 0. Nu a scos 2 vorbe. Scor 100 lei tragere. Sa plece mai repede! Poate alti colegi au prins o cu chef...Eu am avut ghinion. "Succesuri"
  5. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/flory/7b01667f7b696551.html
  6. Subscriu spusele colegilor. 150 pt un oral pe marginea patului... Vorbeste mai mult decât o suge. Nici macar nu merita note. Mai bine ma rezumam sa i admir zâmbetul in poze.
  7. Păi zi ne si niste preturi. Tu pentru ce servicii ai apelat si cat ai plătit ?
  8. Salut stimați colegi, Cu riscul de a-mi umple frigiderul gratuit de gânduri bune, nu ma pot abtine sa va adresez 2 întrebări: 1. Cine naiba mai foloseste raidul pt femei? 2. Si pentru cine foloseste noua tehnologie numita internet: ce a fost în mintea voastră? :)) Personal nici nu am putut deschide anuntul sa vad daca are alte poze de frică să nu visez urât. Va rog nu o luați ca pe o jignire. Gusturile nu se discută, dar observ ca va plângeti deși unii din voi știați ce vă așteaptă în spatele ușii numărul 1. Cu respect.
  9. Confirm spusele colegului dinamovist. Eu am avut ghinionul să o prind neîngrijită (neepilata) de vreo 2 zile. Cand am dat cu mana pe picior in răspăr am lăsat un strat de piele din palmă. Evident ca am cerut sa fac un duș cu gândul că si domnița este fresh...ghinion...m a lovit un iz de jos de mi a tăiat tot cheful pentru cea de a 2a finalizare. Cel puțin a fost foarte comunicativă. Note nu are sens sa dau ca nu trece clasa. Dacă sunteți fani skinny si labii mari merita vizitată pentru palmares. Nu face CIM.
  10. Insulte ? Zic sa mai citesti de la început. Cat despre aceasta discutie, bunicul meu are o vorba: nu te cobora la nivelul anumitor oameni, deoarece au mintea mai odihnita si te bat cu experienta. Google iti voi ca suna altfel originalul. Ai si tu dreptatea ta shadowangel. V am pupat!
  11. Shadowangel ma surprinzi plăcut. Bag de seamă că ai citit o carte de la ultima ta postare. Vezi cât de mult contează. Felicitări!
  12. Cutzu, de ce te ataci? Mă adresam altui cetățean.
  13. Cu acest limbaj ai reusit sa iei examenul de capacitate (clasa a VIIIa)? Este o intrebare retorica deoarece se subînțelege raspunsul. Stai jos! P.S. Ai vreun motiv întemeiat sa mi te adresezi cu astfel de cuvinte având în vedere sa nu ma cunosti personal si nu sti ce statut social am? Aceasta nu este o intrebare retorica :)
×
×
  • Creează nouă...