Sari la conținut

schlucken

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    103
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre schlucken

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Peste tot în plm

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

schlucken's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputație

  1. Pai mai nene, ești masochist tare.stai sa mi vânezi postările și tot aștepți un prilej sa spui ceva care sa ma enerveze suficient cat sa te injur. Ai ceva în capul ala!? Atunci cauta și tu topice în care nu e nevoie sa te bagi cu mine în seama. Despre oferte,mulțumesc de grija. Sunt câteva cereri. Toate la timpul lor. Pana cunosc pe fiecare sa vad pe cine aleg și cu cine ma înțeleg cel mai bine mai este nevoie de timp. Sa te caut!? Pai de ce sa te caut? Mai bine ma rog sa îți vina mintea la cap și sa ma lași în pace.
  2. Da o căutare pe google "sponsori" și vei vedea ca nimfo e printre primele apariții. Deci nu e cine știe ce greu de ajuns pe aceasta rubrica.
  3. E la rubrica sponsori și amante,nu la testate
  4. Îți răspund eu Pullman. Cacacios ala E doar un pusti prost și imatur.abia își permite sa futa o gagica la 50-100 RON și crede ca e regele lumii
  5. Te bagi ca obul. Dar nu ai loc ca nu s pe stop
  6. Acum pe bune,tipa a postat un anunț.de bun simt zic eu.și-a postat ca discuta pe email. A descris frumos ce i cu ea și ce cauta. N a fost nesimțită, nu mironosița, nu fără bun simt.cred ca e extrem de greu pt o mama sa fie singura și sa aibă curajul sa pună un astfel de anunț. Și când își face curaj,hop vine un individ ca cel de mai sus și o ia peste picior. Fetele care nu sunt escorte nu au aceeași tărie. Sunt mult mai sensibile.
  7. Nu rafa. Ala de vorbesc banii O fi vreun mahar și el..din ala de fute gauri în pereți
  8. Ce răspuns de gibon imbecil ai dat... Ce ai ma cu fata!?
  9. Am înțeles. Deci e tot ok Nu s motive de îngrijorare Ma duc sa dorm
×
×
  • Creează nouă...