Sari la conținut

bond29

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bond29

Vizitatori Recenți Profil

1.432 citiri profil

bond29's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Reputație

  1. Poti sa pui ceva poze si ce servicii oferi?
  2. A zis ca se poate si normal neprotejat ,prima data cand a postat anuntul .Cand am auzit asta pass....
  3. bond29

    A fost cineva?

    matrakci76 Am fost si eu la doamna , seara acum , destul de incovoiat pe acolo apropo foarte buna descrierea ta.Nu sunt asa activ pe site ul asta sunt mai mult pe celălalt dar va sunt dator cu o recenzie .O sa trec direct la niste note: Locatia : casa era misto incalzita .avea de toate doamna, singura problema sunt ceilalți vecini sau cine o fi pe acolo dar eu zic ca seara nu o sa va vada nimeni.Ar mai fi ceva niste câini intr un țarc , mie nu mi plac cainii si m am cacat pe mine cand au latrat asa ca aveti grija . Ii dau un 8 spre 9 .Ea m a condus pe acolo ,fara ea e naspa, e dark . Aspectul doamnei : Neasteptat de bine, ii dau un 9 , exact cum imi place , creola , tate mari , fund imens si foarte misto ptr amatorii genului !!! Sex oral : ceva pupaturi si supt 7.Chiar nu i ptr asta dupa parerea mea . Sex normal protejat : 9 i am dat foarte tare , a rezistat eroic , capra si misionar. Gfe : merge un 7 8 asa .Se poarta bine cu clientul . French kiss : nu prea caut eu asa cv si nici nu vreau .am sarutat o pe obraz , un fel de lins . Pretul e cam ciudat : 2 mil ora si 150 nr sau ce naiba o fi .mi a zis ca pot sa stau mai mult de un numar dar m am.carat ca nu mai duceam .Vin dupa un program de alergari si nu prea sunt asa in forma .Data viitoare poate stau mai mult . Concluzie : o doamna foarte ok pe gustul meu , matura , creola ( de cand aveam o fantezie cu una gipsy asa ) joviala , dar si cu vrajeala multa , caterinca si pofta de vorba .Eu zic ca i de revenit .Spor la treaba ! Daca am mai gresit ceva asta e .
  4. O panarama din Galati , cu preturi de 60 de lei .un milion de pumni in cap poate !!! :))))
  5. bond29

    A fost cineva?

    Pai sa traiesti ! Sunt bune informatiile astea dar fara poze si la scorul asta e cam nu !
  6. bond29

    A fost cineva?

    Aspect ,ai putea sa zici de fund ceva sau carnea , moale , daca miroasea a ceva ?pare interesantă! E pe repede inainte sau lucreaza incet .
  7. E cam grasa ...bbw ,are tatele mari si lasate cu vergeturi , e curată dar ptr cine prefera grasele merge .Eu am crezut ca i ca lisa ann dar m am inselat.
  8. bond29

    Adelina

    Ce g e blocul daca nu sunt prea curios ..mi e sa nu o stiu .
  9. Mie mi a dat un nr gresit la interfon...am sunat la altcineva.
  10. Acceptabila si destul de amabila bruneta..
  11. bond29

    Atentie !

    Nu mai primi tigani pardon romi..
  12. Am fost si eu acum vreo 2 saptamani pe la 3 noaptea ..am ramas ca m am chinuit sa le prind si nu era nimeni disponibil la ora aia.Am vb cu aia mai mica la telefon sincer arata naspa...vreau doar sa ofer cateva detalii ,pe mine m au chemat la i 5 sau ce naiba e ala de la reno din spate.Evident ca stiam recenzia colegului de mai sus (prima recenzie si am ales o pe aia mai durdulie ) .nimic interesant doar ca folosesc vreo 100 de numere si lucreaza la foc automat...si acum niste note ptr asta mai plinuta tigancusa: Locatie: 8 vad ca au mai multe (dus nu am facut eram dușat) cam frig acolo. Aspect:depinde de om .mie mi a placut .avea niste ţaţe imense plus ca mi am indeplinit o fantezie ,futai intre ţaţe.ok la fata .picioarele cam mari da merge. Sex oral protejat:nu prea simti da e vb de siguranta 8 Sex normal :nu a fost cazul.cam fugea si am lasat o balta Finalizare:intre ţate ..as fi vrut pe faţa dar nu a vrut. Igiena:hmm mi am dat drumul si nu avea cu ce sa se șteargă si s a sters cu un batic...as da un 8.(nu ma pricep dau doar niste detalii) imediat dupa ce am plecat era programat altu la ora 4 . Nr.80 de lei .plm la ora aia .nu era altcineva dar eu nu as da mai mult de 60 de lei. Concluzie : As reveni sa o fut bine dar par cam aglomerate.aia mica nu mi place e prea mica in schimb tigancusa tatoasa merita .
  13. Pai ce o sa se intample cu ea ramane aici sau la de evitat ..recunosc ca am fost si eu la ea dar totul a fost protejat am citit aici sau pe alt site ca i cam veche in meserie ..oricum am gasit o si pe facebook.
  14. Ai putea sa zici si locatia ..cam prin ce zona .nu cv detaliat.
×
×
  • Creează nouă...