Sari la conținut

ionelsimanco

Serious Contributor
  • Număr conținut

    529
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre ionelsimanco

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ionelsimanco's Achievements

  1. fost si la moldoveanca asta frumoasa, cu programare whatsapp respectata locatie adiacent dudesti, ok, cele trebuincioase, curat 9 EA o tipa f interesanta la față, mie mi-a placut mult, micuta si skinny (intre slim si skinny, mai aproape de a 2a). pasa stramta rau, niste țâțici mici, dar faine, 10+ pt iubitorii de minione slabute prestatia a fost ON interesant, soft, cu chestii cu limba, cu ceva diversitate, 8 (nu face cim, nu are presiune, nu o ia adanc, dar e placut sa vezi fețișoara aia de copil cu gogu in gura, e placuta, tandra) NP fain, f placut pt ca participa, e stramta tare, m-a terminat repejor prima oara 8-9 halat 400 / 1h / 1,5 finalizari ( a 2a nu s-a mai terminat, nu din vina ei) pret ok pt iubitorii de gen, de neratat, pt ceilalti - maca o data! nu face fk, cim, dar e de vizitat, mie mi-a placut...
  2. am fost, cu o programare whatsapp, respectata locatie intre decebal si calarasilor, ok, cu ce trebuie 9-10 EA - un corp perfect (tate puse, dar bine), frumoasa la fata, cu un fund apetisant, picioare superbe, o tipa dupa care intorci capul 10+ prestatie ON misto, destul de divers, cu ceva presiune si destul de adanc, sustinut, de 8-9 (nu face cim, nu e bestial, dar ridica soldatul, in combinatie cu imaginea oferita...) NP in mai multe pozitii, inclusiv cu ea deasupra muncind serios, cu participare, am futut-o mult si bine... 9 halat 300 / 1fin / 35 min (ON = 100) pret ok de vizitat macar o data, e o tipa de tinut minte.
  3. dap, fost si a meritat pe deplin! programare whatsapp respectata, locatie ok, bloc vechi cu lift ciudat, dar apartamentul mare, cu ce trebuie. plus un tv care merge pe porno, daca mai e nevoie sa ridice moralul... 8 ea - o tipa inalta, directa si calda, cu tate mari si tari, faine de morfolit, bine proportionata, cred ca frumusica la fata, doar ochii i-am distins in intunericul cam mare... pasa umezita natural si parca pe masura... se tine excelent pt o varsta nu tocmai pustoaica...comunica perfect, ne-am inteles fara probleme, 101% pro client! 9+ prestatia, dupa dusul meu a fost mangaieri si saruturi pasionale (fk adevarat!!), apoi mutat in pat cu variate reprize de oral si altele trecut la normal unde m-a doborat in cateva minute cu participarea... dupa o pauza de discutie si tigara (ea) am revenit la tease, sarutari, oral MISTO RAU si normal, de data asta sustinut mai bine de o jumatate de ora, pana am finalizat (a mai facut o repriza de oral bestial...) ON 10 (cred ca se putea cim ,nu a fost cazul) tot ce vrei si speri + inca altele NP 10++ amanta perfecta (dealtfel m-a terminat de 2 ori la rand...) halat 500 / 1h si vreo 10 min / 2 fin o experienta de repetat de muuulte ori. pret corect, futai magic! MERCI
  4. fost si eu, pe graba (programare respectata prin whatsapp), pt 1 fin locatia 9,5, langa dristor, parcare la lidl, curat, frumos, toate cele necesare EA o fata blonda, frumoasa, draguta la fata (nu neaparat stilul meu), fain proportionata picioare, fund, pasa, talie, tate (puse), ca in poze, 9,5 prestatia ON cu cim, destul de misto, cu lins, cu un pic de atentie la oo, cu ceva presiune, 9, NP in mai multe pozitii, cu participare 9 halat 250 + 50 cim / 35 min / 1 fin merita macar o data, din partea mea de revenit, 1h, ca sa nu mai fiu eu pe graba.
  5. am ajuns si eu, dupa o programare whatsapp respectata locatia, adiacent unirii, nerelevanta, avea ce trebuie (probleme la interfon, pat care cam scartaie, apa prea rece, prea fierbinte... dar venisem sa ma fut) 8 EA o fata cu ochi superbi, toata un zambet si pro client 110 %, frumusica la fata, miniona, cu un corp misto (poate sanii, lasati, ar fi pt altii o problema), pasa misto, umezita natural, 9 actiune ON misto, divers, atentie la sateliti, umed, cu cim 9,5 NP misto, cu participare, cu schimbarea pozitiilor 9,5 FK o placere 10 halat 450 / 1h / 2 fin + cim pret ok, de revenit!
  6. da, activeaza, am gasit-o pe nr de mai sus, programare whatsapp norocoasa, din scurt, respectata locatie - calea mosilor, capatul catre universitate... bloc vechi, dar garsoniera cu cele trebuincioase, patul cam scartaie, liftul e de groaza... 7 ea, o fata miniona, frumoasa la fata, bruneta cu ochi negri, vii, zambitoare, cu vorbele la ea, pro client. picioare fund pasa de 10, tate naturale, nu mari dar misto 9,5 prestatie on misto, cu diversitate, cu atentie la oo, pacat ca nu face si cim. l-a trezit bine pe gigel, 9 np in misionar, si mici variatii, cu participare, ceva sunete interesante, cate o gadileala la oo, misto. am terminat fericit. 9,5 ps cu mine a sarutat cu limba, un fk un pic retinut, dar da! f placut. halat 200 / 1fin / 30 min... pret ok, de revenit! misto tipa!
  7. da, trebuia! am programat cam din scurt, respectat si un pic devansat, pt o jumatate de ora, ca eram cu muulta treaba locatie adiacent stefan cel mare, bloc nou, f ok. 9,5 (parcare la mega image...) EA! cu semnul exclamarii, f frumoasa! picioare, pasa si fund de film, slim fit, tate puse bine, talie faina (se vede mortal pe la spate) frumoasa la fata, ochisori vii... 10+ prestatia a fost ON misto, cu presiune si incercari de diversificare 8-9 NP si mai misto, dar oboseste la munca... asa ca am muncit eu in mai multe pozitii 9,5 halat 200 / 30 min / 1 fin f fain, de revenit pe liniste, pt o ora!
  8. revenit, dupa ceva timp. locatia ok, cu ce trebuie, atentie la locul de parcare... 9 ea, o tipa slim spre skinny, draguta, cu tate mici, dar frumoase, cu talie de viespe... comportament clar si direct, ok pt mine 9 prestatie on misto, atent, destul de divers, la final revenit pt cim 9 np in mai multe pozitii, stramta, e interesant mai ales cand se urca deasupra... 9 halat 450 / 1h / 1 fin lunga, cu cim ok pt mine
  9. e de bine, am fost, cu programare din scurt, pe whatsapp, respectata (era libera fix jumatatea de ora pe care o aveam la dispozitie...) locatie Batistei, central, bloc vechiut, dar nu groaznic (risc sa ma urc in lift), garsoniera cu dus mic, o singura optiune de gel de dus, pat care cam scartaie... 7-8 EA - o fata miniona, f frumos proportionata (si cu ajutor de la silicoane), draguta la fata, mie mi-a zambit, a fost prietenoasa, calda, participativa... fund superb, picioare misto, pasa stramta, umezita natural, tate ok (...), talie... si tinuta de primire, cu o rochie neagra mulata scurta si pe tocuri mari, l-a ridicat pe gigel instantaneu. 9-10 pt asa fata!! dupa dus m-a asteptat inca imbracata, ca sa o dezbrac eu (din initiativa ei, bravo!), mangaieri si gigi era beton, asa ca am inceput cu NP, dupa putina zgandareala, f misto, cu participare, cu schimbat natural de pozitii, cu tras in ea, cu sunete apetisante, cu mine apoi cu ea deasupra, pe la spate, din lateral, muulte! a urmat ON misto, cu raspundere, adanc, cu presiune, cam sportiv (dar ma si grabeam ca nu aveam decat 30 min libere...), se uita in ochii tai, variaza, ia oo le in mana si le mesteca usor... se poate cim (nu a vrut ala micu), asa ca m-am intors la NP pt un misionar in care am terminat... la limita timpului. nu m-a grabit, a fost f misto! nu a vrut +50 pt cim (pt ca nu se intamplase), asa ca halatul a fost 200 / 1fin / aprox 35 min... ON 9 NP 9,5 eu voi reveni pt o ora, sa vad ce se intampla cand nu ma grabesc. lui gigel i-a placut maxim! si vreau si un cim... Merci! Repet, e de f bine (cel putin cu mine a fost neasteptat de placut!)
  10. fusei. programare whatsapp, devansata, la propunerea ei, respectata... locatie adiacent unirii, ok, nu mergea interfon, dar nu de asta venisem. 9 EA - o tipa subtire, cu ochi f frumosi, cu o fata prelunga, cu o gura proeminenta, (interesanta la figura, unora le poate place, altora ba, eu DA), picioare superbe, fund, pasa de 11, tate puse nu f mari si misto per total 9,5 prestatie - mangaieri, saruturi (e un fk usor retinut), apoi NP excelent in multe pozitii, stramta, cu participare 9,5 ON cu cim, misto, cu un pic de atentie la sateliti, cu luata pana in cotor, cu ceva variatii 9+ halat 450 / 1 fin luuunga / 55 min pret f ok, de revenit! Merci!
  11. wow, am ajuns si eu, o locatie pe langa Amzei, mai ciudat accesul, dar explicat clar, am ajuns usor, cele trebuincioase, o baita prea mica, dar si o oglinda pe dulap extra... 8 pt locatie programare whatsapp respectata. EA o tanara frumoasa, inalta, cu o voce grava, cu ochi foarte frumosi, cu gura senzuala (cred un pic ajutata...) cu un corp de milioane, picioarele si fundul WOW, tate naturale superbe. 10++++ prestatia ON misto, cu rezistenta si adanc, nu foarte divers, se poate cim (nu a fost cazul) 9 NP in multe pozitii, cu participare, cu munca ei si a mea, ba sus ba jos, cu privelistea ei (chiar frumoasa) si ajutor si de la oglinda... 10 halat 350 / 1 h o finalizare luuunga. foarte fain, eu mai revin...
  12. am ajuns si eu, din pacate cu o programare de doar 30 min, ca asta era disponibil. locatie in bloc nou, dudesti, fain. poate doar ca se aluneca in baie e un risc. in rest misto 9,5 EA (am scris cu litere mari, nu degeaba), o miniona, cu ten masliniu, cu ochi superbi, cu un zambet larg si sexy, cu un corp parca facut pentru ceea ce m-am dus... 10 pe linie, de la chip la corp, de la pasa la fund... una din minunatele surprize ale anului curent. prestatia a fost ON de 9,5, excelent, se putea cim, nu a fost cazul, cu presiune, diversitate, pana la cotor, cu limba. excelent. cu ochii in ochii mei... NP de 10++ cu participare, cu sarutari (e un fk putin retinut, dar misto!) cu tot ce ti-ai dori. halat DOAR 200, / 30 min, 1 fin de revenit de muuulte ori. Eu clar am nevoie de 1h, ca sa nu mai fiu stresat ca sunt pe graba! MERCI, Paula!!!
  13. Eram sigur ca se isca tiganie, pt asta fac tigancile frustrate. Am prieteni tigani (ca etnie), nu fac deosebire pe criterii de culoare, origine, cand ma refer la tiganie, e despre un comportament golanesc, smecher (Jmecher, cum zic unii). Ala nu era oral, era laba slaba (eu o fac mai bine, dar nu cred ca e cazul sa dau 400 ron pt o laba, e gratis...) In loc sa iti schimbi tu atitudinea, vii sa comentezi aiurea. Forumul este al nostru, al celor care fut pe bani! Ca eu sa aflu informatii despre ce gagica i-a placut unuia sau altuia, si pt recomandarea aceea sa fac o incercare. Sau daca cineva si-a luat teapa, sa ne ajutam intre noi sa evitam persoana care nu e ce trebuie. Eu am scris pt futangii ca mine, care va dam niste bani si vrem si un pic de calitate la schimb! De tine nu ma mai doare! Doar ma bucur ca nu am facut greseala sa iau 2h VIP. PS Pula mea (epilata, fara bubite, mirosuri, scurgeri...)nu-i cea mai mare, dar pana acum s-a sculat si a stat drepti la oricine care mi-a placut. Daca imi faci o laba de prost gust si te porti ca un robotel stricat sau o nesimtita, normal ar trebui sa se culce si sa ma injure ca am deranjat-o pt cineva care nu merita. Dar chiar si asa se trezise din prima, pt ca repet, tu esti o fiinta cu un corp misto (singurul lucru spus de bine in recenzie). DECI REPET! EU NU REVIN, NU RECOMAND (iar circul e confirmarea!)
  14. era sa uit, prosopul era cat o batista... fitele cat un bloc turn. de banii astia, la Elenaaa eram rege, dar am fost prost...
  15. am fost si aici. programare cu 2 zile inainte, zice sa dau confirmare in ziua cu pricina, ca si daca nu raspunde, tot sa vin, ceea ce fac si iau teapa. 1h din viata pierduta pe drumuri... ii scriu ca e nesimtire, imi raspunde dupa ceva vreme ca ma asteapta, sa se revanseze. reprogramam, de data asta respectata programarea... locatia adiacent decebal, bloc nou, apartament frumos, cele necesare in general 8-9 ea, o fata cu ten masliniu inchis (in alte conditii as fi spus ca e araboaica, dar e tigancusa de-a noastra), interesanta la fata (o ajuta ochelarii, care ii dau aer de secretara - 8-9, cu un corp suuuuperb 10!! inaltuta, picioare superbe, fund, pasa, talie realmente frumoase. per total, ca aratare 9-10 prestatia on inceput cu o laba serioasa, desi nu era cazul, multa manuta, vagi variatii, nu prea sustinut, max 5 min... (platisem un cim, care nu a mai fost finalizat, ca am scos prezervativul si i-am spus ca termin si a stat sa se uite la mine...) 5 np accepta pozitii, arata intr-un fel, pe la spate (e belea, de filme porno), pare ca traieste, mai da cate o contra, e stramta, schimba pozitii, fara mari comentarii... oricum mai bine decat oralul... 8 cand ma stergeam a sarit disperata dupa telefon, sa butoneze... mi-am luat singur servetele, apoi am plecat la dus... atitudine aiurea, de 4 halat 250 / 1 fin (fara cim...dar platit) / 30 min pret quasi ok pt un corp remarcabil. nu si pt mine, eu nu revin, nu am de ce...
×
×
  • Creează nouă...