Sari la conținut

unoarecareanonim

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    93
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre unoarecareanonim

  • Dată Naștere 16.06.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

unoarecareanonim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

214

Reputație

  1. Salutare tuturor ! Saptamana trecuta am vizitat aceasta domnisoara @Andreea069. Am luat legatura cu ea pe whatsapp acum ami mult timp dar nu ne-am sincronizat la program, si saptamana trecuta am zis sa imi incerc norocul si am reusit, am facut programare pt a doua zi pt "full option" 🤣. Locatia in mamaia, usor de ajuns, sunt destule locuri de parcare de la primarie, eu am fost in timpul saptamanii, nu stiu cum este in weekend. Ajuns la ea la usa, m-a asteptat imbracata sexy si pe tocuri, slabuta, foarte draguta si deschisa. Am socializat putin, apoi fiecare la dusul de rigoare si a inceput nebunia pot spune. ON wow, 69, si o alta pozitie de care din spusele ei nu a incercat-o niciodata 🤣, NP in diferite pozitii, contre......in doua cuvinte foarte multumit. Pot doar sa confirm ca atunci cand am plecat imi cam tremurau picioarele, mie unul mi-a placut f mult si am sa mai revin cu siguranta. Achitat la socializarea de la inceput 600 pt full option cum am zis mai sus. Pot doar sa ii multumesc @Andreea069-ei si sa sper ca o sa ne sincronizam cat de curand. O seara buna tuturor.
  2. Buna @belladonna02, cam de pe la ce ora esti disponibila si pana la cat? Multumesc frumos. Te pup.
  3. Salutare tuturor ! Doar ce am plecat de la @Valentina123. Ca si data treucta, totul f ok. Am ajuns la ea f repede cu share location, am ajuns mai devreme, m-a anuntat cand s-a eliberat. Am stat putin la o vorba dupa care a urmat dusul meu, nu venisem direct de acasa. S-a inceput cu un oral de senzatie la care asta mic a si 💦, n-a mai rezistat 🤣🤣🤣. A urmat un masaj, dupa care nr. 2, inceput un oral la fel de bun ca primul, schimbat in caprita, unde este o priveliste wow, si contre din partea ei, terminat si in balonas. Achitat 300 la inceput, imbracat si plecat. Eu ma bucur ca a revenit la locatia de vara 🤣 asa poate imi fac timp sa o vizitez mai des. Ms frumos @Valentina123.
  4. Salutare tuturor ! Am gasit anuntul pe publi, vb pe whatsapp, in drum spre am cautat si pe forum daca este ceva despre ea si hop, am vazut ultimile recenzii, ajunsesem la locatie intre timp...zic hai ma ca poate nu e chiar asa "neagra oaia". Am fost asteptat cu ruj rosu, intr-o lenjerie neagra sexy, mie mi s-a parut draguta/sexy, e mai slabuta decat in poze. Actiune a fost pt o singura finalizare, am rugat-o sa stearga rujul, ma intorceam acasa la nevasta 🤣🤣🤣, s-a inceput cu un oral, timid sa zic asa, am schimbat putin si dupa a inceput un oral foarte umed, misto, chiar cu deep cat se putea, fara vreun semn din partea ei ca nu poate sau ca nu ii place, trecut la misionar si terminat in balonas. Achitat 200 lei si plecat, dorinta era de o ora, dar nu am mai putut ramane si a trebuit sa plec. Din punctul meu de vedere, am sa mai revin, sa ma dumiresc mai bine 🤣, dar aprox 80% pt mine e ok. Multumesc @Ozana.
  5. Salutare tuturor. Acum cateva zile am revizitat-o pe @sexy_girl. Pt mine sunt aceleasi momente f ok langa ea, acelasi bun simt, aceleasi calitati in pat, intr-un cuvant wow, ca de fiecare data. Asta si este motivul pentru care revin de fiecare data cand ne sincronizam la program cu mare placere. Am stat putin de vb inainte, am facut eu dus, dupa ea, dupa a inceput nebunia, dezlantuirea, porno(care era si pe tv). Intre finalizari am fumat, am continuat vb de la inceput. ON - 10+felicitari NP - 10+felicitari 2 finalizari, achitat 300 lei, multumit si plecat la treaba. Dupa ce plec de la ea eu mereu ma simt mai cu chef. Este strict parerea mea. Mersi frumos @sexy_girl, sper sa ne mai sincronizam la program cat de curand.
  6. Salutare tuturor! Azi am reusit sa ajung si eu la @inna_dreams. Locatia in mamaia, foarte usor de ajuns, sta cu tine in tel sa te ghideze, foarte cocheta locatia, baia utilata cu tot ce ai nevoie, prosoape albe curate. Am fost asteptat imbracata sexy, am socializat pret de cateva minute, apoi dus si dupa s-a dezlantuit iadul... Inna arata foarte bine, foarte draguta, blonda, picioare frumoase, fund misto, sani chiar daca nu sunt mari, sunt foarte misto, potinsa te joci cu ei. S-a inceput cu o limbuta la ea, ea stand caprita si la un moment dat am auzit "nu fii egoist, da-mi si mie sama joc cu ceva", am continuat cu putin FK si cand a inceput sa se joace ea s-a terminat smecheria cum se mai zice in popor. ON, umed, atentie peste tot, adanc cat se poate, priviri, ce sa mai zic...a urmat un LOT demential cu FK, unde asta mic a clacat si asa s-a dus prima fisa 🤣. Am mai socializat putin si am bagat a doua fisa, a inceput ea cu un ON iarasi de exceptie, schimbat cu caprita unde...ai o priveliste la fundeletul ala frumos si tare, vai vai vai. Si cam asta a fost si a doua fisa. Achitat 400lei/h Din punctul meu de vedere, merita la top, dar nu decid eu asta. O seara buna tuturor. Multumesc @inna_dreams, am sa mai revin de fiecare data cand am sa mai pot si o sa ne sincronizam.
  7. Salutare tuturor. Ieri am foat in vizita la@Larisa100. Am fost primit foarte ok, imbracata sexy, pantofi cu toc, tot ce trebuie. Repaxata, caterinca, ai ce sa vb cu ea, deschisa la minte. Ne-am conversat putin, am intrat la reimprospatare, unde este curat, exista gel de dus, nu de barbat, dar exista chiar si gel pt zonele intime, care pe la alte doamne nu exista. Am intrat in actiune cu mangaieri, sarutari si un ON, deep, umed, de toata frumusetea cu finalizare pe burtica. Dupa ce ne-am mai conversat putin am inceput a doua repriza tot cu un ON, deep si umed si toate cele, urmand LOT, unde se misca bine bine, urmat de caprita si finalizat in caciulita. Pt mine totula fost super, am sa mai revin cu siguranta, cand o sa ne sincronizam la program. Achitat la final 250 pt o ora, ca putine doamne din cta, pt care esti nou, nu a cerut banii inainte, respect. Am intrebat daca mai are vreo programare dupa mine, pt ca ma batea gandul sa mai stau o ora, dar din pacate pt mine avea programare. Multumesc @Larisa100. PS: ii plac dulciurile, in special kinder bueno.
  8. De atata timp te astept in cta, si ajungi fix cand sunt plecat in concediu 🤣, ce noroc am...poate sa te prind pe 11 daca cumva ajung mai repede acasa.
  9. Salutare tuturor. Azi am ajuns la @andreea0101, nu stiu de ce am plecatbde acasa putin sceptic, dar cand am ajuns si mai ales dupa ora petrecuta impreuna, nu mai sunt sceptic, chiar abia astept sa o revad urmatoarea data. Locatia undeva la capat de Mamaia, usor de ajuns cu indicatiile ei, locuri de parcare. Am fost primit intr-o costumatie sexy, am stat putin la vorba, dupa la dusul regulamentar, prosop curat deja pregatit la baie, dupa care a inceput actiunea. In oral protejat bine executat, schimbat in 69 si dupa misionarul unde am si finalizat in balon. Fiind dupa tura de noapte, restul timpului l-am petrecut cu un masaj, destul de ok din partea ei, am mai stat de vb, achitat 300 pt ora si cam atat. Arata foarte bine, foarte sexy cercelusii din sfarcuri si tatuajele, draguta, comunicativa, zambareata, pot spune cu siguranta atitudine proclient. Am sa mai revin cand o sa imi mai permita timpul si o sa ma sincronizez cu programul ei. Multumesc @andreea0101.
  10. Salutare tuturor. Azi avand nevoie de un masaj profi, mi-am adus aminte de @nimenieu ca nu am mai fost pe la ea, si chiar azi am constatat ca si-a schimbat si locatia :)). Am luat legatura cu ea prin whatsapp, foarte rapid mi-a raspuns si spre norocul meu era si disponibila. Fiindca sunt aproape vecini :)) am ajuns imediat. Locuri de parcare disponibile, dar eu am venit perpedes, camd am ajuns, am sunat, primit interfon si intrat in templul ei. Am stat la o barfa mica, repet nu ne-am mai imtalnit de multa vreme (sa imi fie rusine), eu eram cu refresh de acasa, ea abia iesise din dus. Am purces pe salteaua incalzita care din punctul meu de vedere este wow si de aici cred ca stie fiecare ce a urmat. Un masaj pe absolut tot corpul cu uleiuri de toate felurile din abundenta si #happyendul specific ei. Achitat 300 la inceput, dus dupa, o gura de apa ca eram deshidratat de la saltea :)) si acum ma duc fericit sa imi rezolv treburile pe ziua de azi. Multumesc @nimenieu si sper sa ne revem curand.
×
×
  • Creează nouă...