Sari la conținut

holocast

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre holocast

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Fără locație

holocast's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

49

Reputație

  1. Salutare, PROPUN din nou pe Rallu la TOP CLUJ( @ pisicutz -> de aici încolo cred că ține de tine😋 ) . O să mai fac acest lucru în continuare, nu de alta dar observ că subiectul se răcește și e păcat cred eu . Pentru cei care vor dori să mă acuze de " management " pot să vă transmit că nu am nici cel mai mic contact cu așa ceva. De asemenea nu beneficiez de alte facilități. Rămân la " umila " părere că Rallu oferă mult persoanei ce îi trece pragul și pe de altă parte acest lucru ar trebui cumva " recompensat " . ÃŽn altă ordine de idei am vizitat-o Vineri și precum am mai zis-o și până acum a fost o reală plăcere . Ca și reper în ceea ce privește locația este în zona FSEGA, o locație bună cu locuri de parcare disponibile, cel puțin în cazul meu de fiecare dată . Având în vedere probabil că sunt și persoane care nu i-au trecut încă pragul, pot să vă zic că Rallu e o dulceață de fată, sunt și destule poze ca să reflecte acest lucru( din punctul meu de vedere zic că se pliază pe diferite gusturi ) . Acțiunea cred că diferă pt fiecare în parte dar este ceva de neuitat( vorba aia' de povestit nepoților, când vor fi mai mari 😅 ) . Una peste alta mie îmi face deosebită plăcere să revin de fiecare dată, toate lucrurile se aștern natural iar la ieșire vibe-ul este foarte bun . De-a lungul anilor am mers destul în " blind " și am avut experiențe dezamagitoare și ici colo câteva reușite. Ce vreau să subliniez la modul general este că atunci când găsești un lucru potrivit este bine să te ții de el. Bine de asemenea este indicat să ieși și din zona de confort dar cred că este mai puțin relevant pt această lume. ÃŽntr-adevăr poți să ai surprize plăcute dar cred surprizele neplăcute vor cântări greu în balanță( bani irosiți, timp pierdut, etc. ) . ÃŽn încheiere cu riscul de a mă repeta susțin promovarea la top și dacă aș putea aș vota cu ambele mâini( vorba lui Mihu) . Un " super " mulțumesc pt Rallu cu remarca că ești o floare rară și meriți tot ce e mai bun . Voie bună, mă înclin !
  2. Nu știu de ce nu am zis-o acum mult timp dar o PROPUN pe Rallu LA TOP( bineînțeles dacă dorește), merită cu prisosință . Ok, recunosc am statut mic pe acest forum + regulamentul dar observ că nu sunt singurul care face o astfel de propunere, deci curaj domnilor ! În altă ordine de idei, Rallu ești o fată de milioane și meriți tot ce e mai bun ! Toți avem dreptul la o părere iar pe această cale vă rog să vă expuneți părerea într-un mod constructiv . Vă salut !
  3. Perfect de acord cu tine și eu ma aflu in aceeași situație, adică și sărac dar și foarte entuziasmat. Noroc cu Rallu că îmbogățește sufletește . Am dorit să pun emoticoane dar nu le prea am cu ele .
  4. Mândră floare trandafir fusei la Rallu să beau un vin dar vinul nu l-am băut că aveam mult de condus, Prețioasă Rallu este de te simți ca intr-o poveste, O poveste fericită de nu știi că-i vis sau e trăită, Vis n-a fost c-a fost prea bine de nu am mai știut de mine, Noroc că Rallu îi fată bună și a ales să mă îndrume, Îndrumarea este bună când ai o fată pe măsură, O măsură foarte bună, zici că e din altă lume, O lume mai fericită unde viața trebuie trăită .
  5. Vă salut ! Observasem că a revenit și mi-am propus să n-o ratez, mai ales că nu rămâne mult timp . Cu sau fără FK rămâne o prezență încântătoare ! Vizitat în repetate rânduri, atât in trecut cât și în prezent, adică și cu(trecut)/ fără FK(prezent) . După multe vizite pot să afirm că face parte dintr-un grup select, cel puțin pt mine( ex: Rallu experiență superbă, Cristina Top Buk, Paula, Anemona și încă câteva persoane puține la număr) . Ca și aspect este drăguță atât la față cât si la corp, cu o constituție medie. Timbrul vocii este unul " unicat " pt lumea aceasta, aducând mult cu o voce de radio sau o secretară . Celor care le plac discuțiile pe diverse teme, respectiv sunt dornici de un GFE ridicat, este o alegere potrivită . Locația în momentul în care am vizitat-o eu era " la un pas de Iulius Mall ". Ca și ospitalitate nu am de reproșat nimic, respectiv precum zicea cineva, citez " vizitez mai puțin pt arhitectură " . În ceea ce privește serviciile ei, am găsit mereu ceea ce am căutat, adică " servicii " peste medie, o plăcere să revii de fiecare dată . Pe scurt, în prezent am beneficiat de ON foarte bun și un NP in diverse poziții, cu o priveliște de neprețuit( este oglindă alături). GFE-ul cum se zice în vremurile noastre, a fost și acesta " la el acasă " . Una peste alta mă mai bucur de posibilitatea limitată de a o mai vedea . În încheiere un mulțumesc pt " mica orhidee " cu aprecierile de rigoare . Pe data viitoare !
  6. Vă salut ! Vizitat aseară titulara topicului și precum o vorbă din popor, " arată hot, e bună rău, da rău de tot " . Întâlnirea am programat-o prin WhatsApp, respectiv tot pe această cale am primit foarte detaliat sfaturi pt a găsi adresa . Ca și reper locația se află Între Lacuri, apartamentele sunt ok dar atenție unde lăsați mașina. Sunt asa zise piste pentru biciclete in zona iar aseară locala împărțea " bucurii ", conform celor transmise de ei au avut sesizări de la practicanți acestui sport. Se pot lăsa fără grijă în parcarea mol-ului la 600m distanța față de locație . Paula arată foarte bine cu o constituție zic eu normală, respectiv la față este drăguță foc . Serviciile sunt de " high level " și experiența își spune clar cuvântul . Una peste alta am beneficiat de un ON foarte, da foarte bun, cu schimbări de ritm, atenție și la alte zone, cu durată mare de acordare a atenției in sensul bun al cuvântului . NP a fost foarte bun si acesta cu cel puțin 3 poziții schimbate iar una dintre acestea care este febletea mea( sper sa nu greșesc " reverse cowgirl ") mi-a dezvălui o priveliște de neuitat . GFE/ FK-ul au fost si acestea la ele acasă, Paula fiind foarte lipicioasa . Ca și concluzie experiența avută cu Paula mă obligă serios să regandesc topul personal, a foarte plăcut în compania ei . Pe data viitoare !
  7. Răvășitoare experiență 😠Cea mai smart domnișoara, aș revizita-o la nesfârșit si tot nu m-aș sătura de ea, e puțin spus experiență superbă . Astăzi am bifat cea mai tare experiență de până acum la ea( pasiunea a fost dusă la un alt nivel), așa pe ultima sută de metri . Am regăsit-o in aceeași locație, cu servicii la superlativ, vorba aia din fotbal, " splendoare in iarbă "🤗 . Dacă femeia ideală ar arăta/ comporta ca ea, cred că toate adicțiile ar fi atinse . Poate am fost " puțin subiectiv " dar dacă eu m-am simțit foarte bine, nu am cum să ma exprim altfel . Drum bun îți doresc și îți mulțumesc pt că mai delectat în această lună . Pe data viitoare !
  8. Splendide poze iar aceasta pe mine unul mă dă pe spate, plus că " fundalul " este ceva inedit, mai ales că locul este destul de frecventat de turiști, respectiv foarte puține domnișoare își fac poze în natură . Rere...vizitat, aceeași domnișoara care mă încântă și probabil vă încântă pe mulți dintre voi, cu atitudinea, serviciile, carisma și cu o listă ce poate continua ... Subliniez, aceeași locație, cu o ospitalitate dusă la rang de artă asezonată cu un vin care te dă pe spate😋 Regăsit o față radiantă după care sigur întorci capul pe stradă, cu constituție bine proporționată și cu niște tatuaje care pe mine mă încântă . Și ca să fac o paranteză văzusem de curând o reclamă interesantă care suna in felul următor: " Nu există nimic mai plăcut decât o primă muscătură din ... tău favorit, ce te va face să retrăiești experiența iar și iar. " . Ei bine cam este și cu Rallu o dată ce ai vizitat-o, trebuie să repeți experiența . De altfel am beneficiat de aceleași servicii( ON, NP, FK/ GFE) duse la un nivel superior, asezonate cu mici artificii după caz . Și acum ca să intru " in gura lupului ", consider că oferă mult în comparație cu decența prețului, respectiv a ce oferă piața la același tarif . Aici ca să nu fiu greșit înțeles " nu ridic în slăvi " pe nimeni, ci doar punctez o decență de tarif, raportat la ce se oferă, oricum după cum o cunosc pe Rallu, constanța o caracterizează . Din partea mea are toată admirația pt modul în care se desfășoară vizita și cel puțin pt mine este cea mai vizitată domnișoară . Respectele mele fată dragă, mă înclin !
  9. Rallu, ... o prezență încântătoare ! Am rămas restant cu recenzii la aceasta frumoasă domnișoara, deși vizite au fost destule și cred ca dacă ar fi să aleg să vizitez vreo fată, ea ar fi cea mai cinstită alegere . Nu știu cum face dar pe măsură ce bifez tot mai multe vizite, devine tot mai plăcută, se reinventeaza( ce vreau să zic este că in loc să intervină rutina, descopăr câte ceva nou la urmatoarea vizită și da este un lucru bun și rar întâlnit, cred că doar Kataleya mai reușea acest lucru, asta din ce am experimentat eu ) . Acum nu cred ca este cu supărare pt Rallu că am adus-o in discutie și pe buna prietena, ... dacă da te rog să ma scuzi . Si ca să revenim la titulara, pot să afirm cu tărie că într-adevăr este o " experiență superbă " . Sunt multe fete pe lumea asta care deși sunt ospitaliere( îți oferă lucruri normale ca și prosop, papuci, apă de gura + servicii totale ca sa zic așa, etc.) nu îți oferă " acel ceva " care să te facă sa te întorci de fiecare dată cu plăcere, în schimb Rallu excelează la " acel ceva " . Ei bine ca să întrunim cerințele unei recenzii le notez mai jos pe scurt : Locația: AVV16, una dintre cele mai primitoare și frumoase locații in care am avut ocazia sa merg, dotată cu de toate, cred că mai puțin cu AC( dar e foarte bine aerisita, eu unul consider ca nu se simte lipsa) Rallu: o tipă superbă( machiată e de vis), cu o constituție aproape perfectă( PS: eu unu sunt departe de a fi perfect dar uite totuși că îmi permit să încadrez pe cineva ... rușine să-mi fie 😂) Acțiune: dacă ar fi fost un film ai fi zis " Motor, acțiune ! " și acțiunea s-ar fi desfășurat conform scenariului/ regiei. ÃŽn cazul Ralucai acțiunea este dezinvoltă, fără grabă și parcă filmul rulează fără scenariu/ regie, protagoniștii și in mod special protagonista dau/ dă frâu liber imaginației, care de la o vizită la alta te surprinde tot mai plăcut . Servicii: ON( lung, în sensul bun al cuvântului, cu atenție la toate, unul dintre cele mai bune primite vreodată iar tehnica pare că diferă de la o vizită la alta, ca să nu mai vorbesc de oglindă care reflectă in " linii fine " acest serviciu ) NP: mai mult decat bun, cateva poziții, unele dintre ele alternate cu FK iar " caprita " reflectat de oglindă, ... de vis FK/ GFE: foarte bine echilibrate și aș îndrăzni să afirm că unule dintre cele mai bune din România, în special partea de GFE( 10 ar fi să zicem maximul absolut dar este mult peste, duce comunicarea la un alt nivel ) Onorariu: cel menționat mai sus Deși " topul meu personal " se actualizează în funcție de diversitatea din ultima perioadă, consider că Rallu ocupă un loc fruntaș, poate chiar prima poziție. Consider că nu mă dezamageste niciodată, cel puțin nu s-a întâmplat până acum și nici nu cred ca o sa fie cazul . Jos pălăria fata dragă și mulțumesc pt timpul bun oferit chiar daca este " renumerat "( cine are de înțeles, înțelege, cine nu, nu ) . Voie buna, mă înclin !
  10. Salutare cititori, jos pălăria scumpa Criss ! ÃŽmi propun să fiu mai scurt iar pe cât se poate de concis . Am vizitat multe fete( nu mă laud cu asta și am puține recenzii din motive enumerate pe alte topice) in anii ce au trecut, multe dintre ele din lumea bună a Clujului . Dacă până acum cele două nume de flori( care nu mai activează pe Cluj) erau " nivelul cel mai ridicat stasul-ui " pt. mine, uite ca viața îți da o palmă și întâlnești pe cineva mai complex de atât . Mă bucur că a ajuns pe meleagurile noastre, în aceste condiții și consider ca e mult peste piața din Cluj( e punctul meu de vedere) . Sa revenim la ce este de interes pt. marea majoritate : Locație: cea expusă de către domnișoara Aspect: foarte frumoasă la față, corp bine proporționat, tatuajele m-au dat pe spate -> altfel spus, o femeie după care întorci " mai mult decât " capul pe stradă Act artistic: ON( îl consider unul dintre cele mai bune primite, și da au fost destule) + AP( aici eu nu am prea mare experiență dar a fost de vis, cel puțin pt. mine) + GFE/ FK( și acestea din urmă au fost la un nivel superior) Onorariul este binemeritat și păstrează liniile menționate de domnișoara . ÃŽn general marea majoritate mergem să futem dar si când întâlnești o persoană abilă in comunicare, îți este mai mare dragul să discuți cu ea, ori Criss excelează la acest capitol . Mi-am făcut filme înainte să o vizitez dar întâlnirea a fost mult peste așteptări iar pe această cale țin să îi mulțumesc pt. că și-a rupt o fărâmă din timpul prețios al vieții ei ca să stea cu mine( asta lăsând la o parte ce consideră destul de mulți despre escorte) . Acum la întrebarea dacă este de recomandat, cred că nici nu își mai are rost răspunsul, se subînțelege din cele mentionate in special pe BUK . Cred ca multi dintre noi peste ani și ani o să își aducă aminte de " păcatele tinereții " și intensitatea cu care acestea au fost savurate iar pt. mine Criss va rămâne memorie vie, deși vizita mea la ea nu va fi nici prima nici ultima . M-am cam lungit, deși pot și mai mult de atât😋 iar ca și încheiere nu pot să nu îl citez pe un coleg " mulți trec prin viață fără a ține în brațe astfel de femeie " . Erori gramaticale, etc. vă rog să le treceți la mine in cont( scriu de pe telefon) . Vă salut popor talentat !
  11. Salutare tuturor și în special titularei acestui topic ! Hai sa incep prima dată cu scuza, vorba aia cine se scuză se acuză . Ca să fiu sincer nu mi-a venit să mai scriu pe acest forum având în vedere la ce trafic( spam) se face de ani buni dar fata de mai sus merită cu prisosință și oricum schimbarea trebuie sa vină de la noi( eu o sa fac de acum încolo, trafic cu recenzii și nu cu lucruri care deviază de la subiectul principal al forumului). Bun, să revenim la titulara topicului, căci despre ea este vorba . Am avut unele ezitări în a o vizita de când a ajuns din Oradea la Cluj, pe seama a ce a fost scris aici . Oricum în ciuda a ce s-a scris aici, respectiv a " filmelor " bune sau mai puțin bune ce îmi rulau mie in cap, am luat decizia de a o vizita . Vizita s-a consumat ieri și modalitatea de contact a fost SMS si ulterior apel telefonic pe numărul afișat în titlu . Am comunicat ușor prin mesaje și ne-am înțeles să ne vedem la o anumită oră . Între timp am pornit la drum fiindcă mă aștepta un drum de mai bine de 200 km până la Cluj . Am avut temeri în a nu întârzia din cauza numărului foarte mare de mașini ce veneau spre Cluj dar până la urmă tot am întârziat vreo 5, 6 minute, Waze-ul reactualizanduse de mai multe ori în tot acest timp. Aici este vina mea, fiindcă în momentul în care am pornit la drum Waze-ul îmi arata că ajung cu 16 minute mai repede decât ora stabilita, dar ulterior cele 16 minute s-au pierdut pe drum( în fine puteam să pornesc puțin mai repede și să nu ma bazez pe aplicație) . Ajung la locație în cele din urmă, ca și reper aproape de Iulius, o zonă comună acestor activități . Îmi deschide ușa o fata foarte frumoasă( din punctul meu de vedere), fata pe care am avut ocazia să o cu cunosc cu ceva timp în urmă în altă ipostază . După o scurtă discuție intru la duș, într-o baie cu toate cele necesare și cu binecunoscutele prosoape de hârtie . Revenind în cameră mă aștepta domnișoara cu o plăcută muzică în fundal, muzică care m-a fascinat si pe care nu am mai întâlnit-o la alte escorte . Incepe actul în sine sărutări pe corp și coboară ușor spre zona inghinala( de menționat este că totul este protejat) . Demult nu am mai avut un OP cu tot tacâmul și aici enumăr câteva: ruperi de ritm, scuipat, adânc, etc. Nu am intrebat, deci nu știu dacă oferă tuturor același lucru . În cele din urmă ajungem și la NP și acesta din urmă fiind la un nivel ridicat . După vreo trei poziții finalizez, rămânând cu o priveliște de neuitat a spatelui ei . Mai stăm puțin la taclale pe seama muzicii pe care o punea în fundal și îmi iau rămas bun cu dorința de a o revedea . Nu dau note, nu ma pricep să notez dar pot să afirm cu tărie că domnișoara este mult peste media altor fete, cu alte cuvinte de top . Ca și servicii am beneficiat de OP, NP și un GFE ridicat( fără FK, nu am cerut și nici nu m-a interesat în acel moment). Ca nu omit la început am fost întrebat dacă/ și ce doresc să beau( am ales apă) . Remunerația serviciilor prestate de catre domnișoara a fost de 200 lei( ~30 minute/ o finalizare) . Ca și concluzie vizita la ea m-a răvășit în sensul bun al cuvântului, deși am vizitat multe fete din lumea bună a Clujui( o sa revin treptat cu recenzii pentru fiecare). Nu am stat sa verific fiindcă sunt la serviciu probabil că am scris cu greșeli gramaticale, respectiv intră și auto-corectul . Si ca să închei bucurati-vă de viață .
  12. Așa cum am promis, prima mea recenzie va fi pentru tine Yren( nu obișnuiesc să scriu recenzii dar mă simt dator după întâlnirea avută cu Yren - deja ma făcut să notez numele de două oriðŸ‘) . Se face o săptămână de la vizita mea, o plăcere să vizitez o blondă superbă. Era o zi agitată, cu oameni care " alergau " din stânga în dreapta in căutarea cadoului perfect de Valentine's day . Pun mâna pe telefon și arunc un ochi peste topicul lui Yren( topic care m-a fascinat, încă de la venirea ei în Cluj, cu acea minunată recenzie a lui Stalingrad) în speranța că voi ajunge pentru prima dată la ea . O contactez telefonic la numărul din titlul topicului și inițial nu răspunde dar la nici un minut primesc un mesaj din partea ei, in care mă întreabă din ce oraș sunt( întrebare întemeiată, având în vedere că a venit destul de recent din București) . Răspund la mesaj, notând in cele din urmă că doresc o programare peste câteva ore bune. Ei bine îmi răspunde și ea și mă roagă să o contactez la o anumită oră. Sun la ora respectivă și stabilim întâlnirea . După acest telefon urmează un drum lung, eu venind dintr-un alt județ . Ajung in cele din urmă în Cluj-Napoca iar înainte de a purcede la locație bifez și o florărie din mall. Fac un scurt drum pe jos până la locația cu pricina( nu este cazul sa notez locația, aceasta fiind foarte cunoscută), in acest timp tensiunea crește, fiindcă nu doream să întârzii . Nimeresc scara din prima, de parcă am mai fost pe acolo și ajung și in cele din urmă la ușa domnișoarei . Ei bine se deschide ușa iar după ea o văd și in realitate pe Yren . Este o domnișoara tânără și foarte frumoasă( am observat că și alți au același punct de vedere). De aici o să înceapă o altă poveste, mai scurtă probabil, având în vedere că nu am experiența necesară în a cuantifica plăcerea oferită de cineva, Yren fiind o experiență mai mult decât plăcută . Yren mă invită în cameră( nu pot cuantifica luxul dar pot afirma că arată foarte bine camera, exceptând albul - știe Yren la ce mă refer) și mă servește cu un pahar de apă( mi-ar fi plăcut un pahar de vin alături de ea dar atunci când am de condus, evit complet alcoolul) . Urmează un duș ca după un drum lung, baia consider că are toate cele necesare . Revin în cameră, unde Yren mă aștepta deja, are un corp frumos (se poate vedea și din poze, acestea fiind bineînțeles reale) fiind pe placul meu . Socializăm (poți discuta diverse cu Yren) că pe urmă ea să înceapă cu un masaj de relaxare (eu fiind destul de agitat încă de când eram în drum spre ea) . Mă liniștește puțin după acest masaj, ca mai apoi să înceapă partea cea mai frumoasă a întâlnirii . ÃŽn cameră răsuna o plăcută muzică ambientală, pe când Yren mă dezmierda cu săruturi, coborând ușor pe piept până la zona inghinală. Am avut pot să afirm pentru prima dată în viață, un oral cu scuipat( oral neprotejat), ceea ce mi-a plăcut foarte mult ( ceilalți colegi ar zice bine ai venit in clubðŸ˜). Am avut privilegiul de a finaliza în guriță (CIM, mai pe scurt), această situație m-a onorat, la cat de drăguță este la față Yren . A urmat la ceva timp și normalul protejat - asta după o a doua parte de oral( din când în când are acele priviri care te fac sa te simți bărbat), cu Yren deasupra ( se pricep ceilalți colegi mai bine la respectiva poziție) . Mi-am intrat și eu în drepturi, la cererea ei și aici mă refer la binecunoscuta pozitie, executată lângă ușa camerei . După un timp revenim pe pat, unde ea începe să treia parte la oral dar deși lucrurile aveau o turnură foarte bună, eu nu am reușit să termin( este culpa meaðŸ˜) . Ii menționez că este în regulă așa (ea și-a dat toată silința să mă ajute să finalizez), în gândul meu sperând să mă ridic la așteptări data viitoare, când sper să o pot revedea). Vizavi de note, eu nu o să dau, deși aceste note de la anumiți membrii (se știe ce fel de membri), au dus-o pe Yren in fostul top al Clujului . Indiferent că va ajunge sau nu in acest top( pe care eu îl consider util pentru cineva care nu stă să răsfoiască topice), Yren rămâne o persoană specială din foarte multe puncte de vedere . Legat de programul de lucru nu o să mă pronunț, fiindcă nu am întrebat, pot doar să menționez că am stat puțin mai bine de o oră ( tarifele sunt aceleași) . Ca și concluzie, Yren este una dintre puținele femei cu care m-am simțit bine, nu doar din prisma actului sexual și mi-aș dori să pot să o mai vizitez, bineînțeles dacă ea va dori . PS : este prima recenzie și am stat mult pe telefon ca să o scriu( nu mă ajută telefonulðŸ˜, trebuie schimbat) - așa că dacă am supărat( în special pe Yren) pe cineva cu cuvintele de mai sus - ortografie etc , a fost departe de mine o astfel de intenție Vă salut cu respect, o duminică plăcută !
  13. Într-o lume nebună, in care timpul se scurge tot mai repede, zilele de naștere rămân acele momente in care ne simțim mai speciali față de restul anului . Fie că această zi( cât a mai rămas din ea) să te facă să vibrezi de fericire, alături de persoanele dragi inimii tale . Și ca să închei pe un ton de urare, îți doresc mulți și cât mai fericiți ani !
×
×
  • Creează nouă...