Sari la conținut

marceloldmil

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marceloldmil

marceloldmil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. ispita ta raluca..sex total..sant o domnisoara rafinata si ofer clipe de neuitat domnilor generosi si maniereti.. la mine sau la tine sau la hotel.. nu raspund la nr privat.. 0749598515
  2. ispita ta raluca sex total buna domnilor! sant o domnisoara rafinata si ofer clipe de neuitat domnilor generosi si manierati.. la mine la tine sau la hotel.. nu raspund la nr privat.. 0749598515
  3. de unde esti sigur ca ea mia dat papucii.???.. si nu dau din casa nimic.. gandeste-te daca i se face rau si lesina.. ce faci atunci.?. fugi ca un las.?. mai gandeste-te anainte sa zici ceva.. iar de bolnava e bolnava ca si eu fac anca tratament cu antibiotice.. multumita ei nu pot bea nici macar o bere..
  4. va-am spus ca am avut o relatie de cateva luni cu tipa an cauza.. pe langa ca este bolnava de diabet si are si alte proboleme de sanatate dar asta e alta poveste.. doar dupa ce ne-am certat m-am hotarat sa ami fac analizele.. surpriza.. era bolnava de clamidioza.. boala prin transmitere sexuala care daca nu e tratata la timp poti avea surprize mari.. tipa stia ca e bolnava ca mi-a si recunoscut ca face tratament..
  5. antradevar ella si yasmin sant colege.. le cunosc pe amandoua dar doar cu ella am avut o aventura frumoasa..
  6. salut.. cunosc si eu pasarica an cauza.. am avut o relatie normala cu ea.. dar dupa cum e proverbul ca din cocos nu faci gaina.. nici din c.... gospodina.. pacat de ea ca are suflet bun si daca face ceva de placere o face bine.. oricum dupa un scandal an toata regula am renuntat la ea.. voi ati fost la adresa de pe berthlo.. dar m-ar interesa care a vizitato si pe stefan la noua ei locatie.. nu de altceva dar posibil sa fie bolnava si surprizele apar.. puteti sa-mi lasati mesaj aici..
×
×
  • Creează nouă...