Sari la conținut

miculonanist

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre miculonanist

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Sibiu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

miculonanist's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Si eu te astept cu drag sa revi la Sb, Te pup. 😘😚😆
  2. Buna alyce, cand mai revii prin Sibiu ? Te pup.
  3. Vreo recenzie ? A fost cineva ?
  4. Aici nu am fost (si nici nu o sa merg, dupa recenzii) dar m-am fript si eu si imi venea sa ma iau la palme, in special cu salonul de pe Morilor.
  5. Macar ai avertizat "colegul" ? Eu asa as fi facut, de fapt am si facut-o odata, mai demult, la salonul ala de rahat de pe Morilor desi am primit niste priviri cam confuze de la client si cu adevarat inghetate de la maseoza care ma "conducea" aflata cam la 1-2 metri in spatele meu.
  6. P.S. mai are un numar cu 287 la sfarsit (si poate si altele), le-am salvat pe ambele in tel, in caz ca mai dau de ele pe Publi24 imediat sa stiu despre ce "minune de fata" ratez. Totusi si adresa e un semnal de alarma: DOAMNA STANCA.
  7. Mi-am luat si eu teapa la probabil cea mai proasta (calitativ, nu ma pronunt la intelect), deci cea mai proasta curva din Sibiu (si probabil din tara). Ajung la ea, pe Doamna Stanca, la bloc 9 daca nu ma insel, zic sa incepem cu un masaj erotic, zice ce nu face masaj. Ma tenteaza cu un masaj prostatic, sunt mai kinky, zic hai sa incepem asa, asa credeam eu ca incepem se pare ca asta e tot, ce intelege ea prin masaj prostatic: ma pune pe spate si imi baga un mic dildo in popou in timp ce imi face o laba cam grabita, cand incepe sa se intareasca binisor ii zic ca ar fi bine sa trecem si la penetrare, da' de unde, imi zice ca asta e tot ca masaj prostatic am vrut si ca daca mai vreau si sex trebuie sa mai scot 250. Cand incep sa comentez ca ce vrea 250 pt nici 10 min de "munca", incepe sa zbiere ca o nebuna ca ce ea s-a umplut de cacat de pomana si ca sa imi iau boarfele si sa plec mai rpd ca daca nu ma scoate asa in curu' gol si isi mai pune si pestele sa ma bata. ....................................................................................... Deci .......... si futut si cu bani luati. 😞 Alta data cand mai am vreun chef de mers la "escorte" mai intai o sa ma uit si pe aici si apoi mai vad.
  8. Eu zic că a fost ok și ultima locație dar ca si idee de apartamente ceva mai luxoase găsești in cartierul Avantgarden
  9. Am fost si eu la domnisoara miercurea trecuta, 15 dec. 2021, atunci luasem nr de pe publi si am fost prima data la o fata mai plinuta, cu forme ca lumea, O experiente memorabila, abia astept sa revina. Acum ca i-am vazut si pozele (doar in seara asta am accesat topicul) confirm ca sunt reale, locatia era curata, incalzita suficient (un plus pe "caldura" asta). De mult visam sa fiu cu o femeie plinuta, acum pot sa zic ca mi-am implinit un vis si abia astept sa il retraiesc. Te pup A.
  10. Subscriu si eu aici. Am fost de 3 ori la distanta de 7-8-9 luni, Prima data am zis ca deh, poate am nimerit eu prost, hai sa vad poate la anul vin fete mai bune, mai pricepute, da de unde. De fiecare data am primit acelasi masaj de KK, aceasi laba trista de la fete sictirite, scarbite si cu o atitudine de zici ca ele iti faceau cine stie ce serviciu, plus ca mai cereau "ciubuc" pentru atingeri. probabil sunt unul din acei labagii idioti care tin sau tineau salonul pe linia de plutire. dar macar acum mi-am invatat lectia. A mai fost un salon decent undeva pe str Plugarilor dar s-a desfiintat. Pacat de el (in schimb rahatul asta de salon a rezistat). Am vrut sa mai scriu recenzia asta acum o luna, dar cica nu eram logat si nu imi mai gaseam parola.
  11. Buna Tatiana. Nu ma astept sa ma ti minte. ar trebuii sa ai o memorie de elefant sa ti minte toti clientii, conteaza ca eu te tin minte, esti o femeie chiar memorabila. Cand mai vii prin Sibiu ? Mi-e dor de o revedere. Te pup.
  12. nu fi carcotas, nu trebuie sa iti placa neaparat numai tie, gusturile difera.
  13. astazi am fost si eu la domnisoara Tatiana, sta intrun bloc pe Rahovei. Initial am vrut sa las treaba balta, mi s-a parut ca ma cam ia peste picior si ma cam zoreste la telefon, dar intrun final am ajuns la usa ei, si nnu regret deloc experienta. Dupa ce am intrat in casa am avut ceva nelamuriri in privinta "darului" deoarece u credeam ca 150 e pretul pe o ora dar am aflat ca e 250 ora, ceea ce mi sa parut cam mult, si am vrut sa plec. Intrun final mi-a oferit o solutie de mijloc, si ma bucur ca am acceptat-o. Ok, deci m-am dezbracat am facut un dus rapid si apoi am asteptat-o in camera de lucru. Nu stiam ca se pricepe si la masaj, si nici ea nu a zis nimic, in fine poate alta data. Fate e inalta, bine facuta, tate si cur super, poate unii ar spune ca are cateva kg in plus dar mie imi place asta si cred ca arata f bine. Am innceput cu un oral lejer, mie imi place sa dau limbi, apoi a luat si ea voinicul la french kiss si am propus si un mic 69. Apoi s-a suit peste mine si a inceput sa ma bata cu curul ala beton si sa faca niste opturi destul de bune (dupa umila mea parere, desi nu pot sa ma laud cu o experienta prea bogata in domeniu). Am incercat apoi mai multe pozitii (eu am si un mic handicap), a fost intelegatoare si nu am simtit ca ma grabeste in vrun fel. Desi am incercat mai multe pozitii, nu prea reusam sa ma termin asa ca a luat problema in propriile maini, de fapt mana stanga pt ca statea intinsa langa mine si dreapta nu putea folosi (banuiesc ca a fost un efort si pt ea si asta e de apreciat). Ma cam surprins un pic ca a lasat caciulita si in timpul lucrului manual. In fine, dupa cateva minute am terminat, m-a ajutat sa ma sterg, si in timp ce ma imbracam ea a facut un dus. Ma mai surprins faptul ca nu mi-a cerut banii inainte cum fac de obicei domnisoarele, ci i-am dat eu pretul stabilit dupa ce m-am imbracat. Mi-a oferit un pahar de suc am mai povestit putin si am plecat (m-a imbratisat la plecare, nu stiu daca a observat ca imi place asta, sau asa face de obicei). Sunt destul de nou pe forum si nici nu ma prea pricep la toata cgestiunea asta cu notele, dar eu acord intregii experiente cam 9-9,5. Fata arata bine, e curata, comunicativa, se misca bine, nu e tot cu ochii pe ceas sau te grabeste, apartamentul e frumos amenajat si a zis ca sta singura, deci nici un deranj de pe undeva. Sper sa o mai vizitez si o recomand cu caldura (Am inteles ca ofera si anal pt amatori de gen).Salutari.
  14. am fost si eu acum cateva zile pe acolo. era o singura fata acolo, Miruna a zis ca o cheama. In fine, dupa ce am facut dus, am intrat in camera, m-am intins pe burta si a inceput masajul. M-a masat pe spate, pe fese si un pic pe picioare, totul cu mainile, si apoi a zis sa ma intorc pe spate. "Dar cu sanii nu faci masaj ?" am intrebat-o eu. Pt ca mai frecventasem si alte saloane si stiam ca un masaj erotic de calitate se face cu sanii, cu coapsele, si cam cu tot corpul in general, cu adevarat body to body. In fine, sa apucat sa se frece cu sanii (desi statea destul de slab la capitolul asta, dar la un masaj profesionist asta nu prea conteaza), deci s-a apucat sa ma frece cu sanii pe spate (cam in sila asa), si cam dupa 2 min s-a oprit si astepta ca eu sa ma intorc, fara sa mai zica nimic. Ok. m-am intors. A inceput sa ma maseze pe picioare (pe partea superioara) f putin pe burta si pe piept apoi a trecut direct la partea cu finalizarea. "Pot sa te ating ?" am intrebat, asa mai mult din politete, pt ca alte fete,tot la salonul ala, m-au lasat, inclusiv la pasarica (si recunosc, mai mult pt asta ma duceam acolo). "Da, dar nu in zona intima." a raspuns Ok, am zis in sinea mea si am inceput sa o mangai usor pe fese si pe spate. Cand ma apropiam de sani sau incercam sa-i ating (asa mici cum erau) o simteam ca se trage si se fereste. M-am ridicat in fund si i-am zis: "Stai putin ! Pe spate m-ai atins doar putin cu sanii si asta doar dupa ca ti-am zis eu, si acum pe fata imediat ai sarit direct la final iar cand incerc sa te ating si pe sani te tot feresti." "Da, dar nu poti sa atingi decat pe unde permite maseuza si apoi nu e vina mea ca ai stat aproape 15 min la dus, si acum trebuie sa ma apropii de finalizare, Sau vrei sa pleci nefinalizat? Daca pleci nefinalizat e treaba ta. "Dar ce, se contorizeaza si timpul cat stai la dus ?" "Da, de cand intra clientul pe usa" Am inghitit in sec si am lasat-o sa-si faca damblaua pana a scuipat-o juniorul, pt ca daca as mai fi continuat duscutia sau as fi vrut sa plec ma indoiesc ca as fi obtinut ceva sau sa imi iau banii inapoi. Deci, in concluzie, nu stiu cat e de evitat salonul asta, niciodata nu m-am intalnit cu alti clienti (e drept ca mereu am fost pe zi acolo, maxim pana-n 5) dar nici nu am vazut mai mult de 3 fete acolo, cu igiena nu am observat sa fie probleme... dar fata asta, Miruna, chiar ca e de evitat.
×
×
  • Creează nouă...