Sari la conținut

mmmsss

VIP Member
  • Număr conținut

    1.032
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mmmsss

Vizitatori Recenți Profil

4.766 citiri profil

mmmsss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

410

Reputație

  1. Azi Și eu cred ca e aceasi blonda,înaltă slabuta cu sîni mici,trecuta de 25 ani,azi am vrut sa o vizitez azi,da parca mi am adus aminte ca am mai fost la Cleo o fata Raluca PD la sfârșitul anului sau începutul acestui an.
  2. mmmsss

    Daniela 0756925954

    Ndc colegu.Dar sa nu minta ,nu contest serviciile ei nu am fost la ea.Un coleg în privat a zis ca ,fata suna înapoi nui frumos.A încercat o programare nu era disponibilă (vroia la hotel)urmând sa revină la o alta ora ,a găsit cv între timp și nu a mai revenit sa vadă dacă e disponibilă,dar ea i a trimis mesaj ca e neserios șamd.
  3. mmmsss

    Daniela 0756925954

    Mulțumesc,colegu
  4. mmmsss

    Daniela 0756925954

    Ok,o sa fac poze, un cont separat și postez poze, sa vedem cine minte.
  5. mmmsss

    Daniela 0756925954

    Lucrez în apropierea locului tău unde prestezi și asa la o pauza tigara mai privim în jur și vezi cite un tip vorbind la telefon dezorientat sau xautind adresa ta.Si înainte cu cv timp tipul din ww combi apare în mașină sau în zona,și chiar și u mergând cu el câteodată.Asa ca ciocul, mic.
  6. mmmsss

    Daniela 0756925954

    Masina și....,de TL e pt intervenții?
  7. Am zis că nu mai detaliez vizitele mele la Cleo am avut ceva polemici cu colegi noștri. Spun doar atît:e frumoasa,tânără 20 ani ,sîni frumoși mijlocii,permisiva în limita bunului simț.Parerea mea merita vizitată.
  8. Mda,vizitat azi salonul ,programare rapida și în 10 minute sosit salon Dusul de rigoare și aștept gândit oare cum o sa fie domnișoară relativ noua[ nu am întrat cu ea],fiind vorba despre Inna.Si văzând silueta pe geamul usi ,apoibintrînd înăuntru, zic bă nu am dat greș.Tinara Turcoaica masaj relaxare ,erotic bun,gfe ridicat.In concluzie recomand .A ,am primit și talonul cu vizitele ,mulțumesc Vera cu bonusul primit parca mai e datoare,dar e bine si asa.multumesc.
  9. Au mai fost și vor fi topuri aici pentru fete,am fost de multe ori la Cleo încă ce cind activau pe Fagului (dacă nu gresesc) atunci și pina în prezent aveai de unde alege erau minim 3 _4 maseuze și erau greu de ales E greu acum sa faci un top, sa alegi primele 3 ,fiecare are preferințe unul vrea mai slabe altul mai plinuțe,altul sîni mari,altul mici ,dar cel mai mult acum card e mai permisiva.Nu poate fi o fata la fel cu toți are și ea o limită ,e și ea ființă .Noua ce ne pasa dam 150 lei și așteptăm prea multe..Sa continuu cu topul am și eu unul nu pot nominaliza decit 2 maseze în prezent.MIHAELA și Karla amândouă pe același loc ,,aaaa și ar mai fi una dacă ar renunța secretariat dacă ar reveni IULIA ,slabe șanse.
  10. A fost ziua ei de naștere ieri, La mulți ani!! Și a luat liber ,fata..
  11. Vizitat azi Cleo, programare rapidă. La ora stabilita prezent la salon intîmpinat de frumoasa secretară Iulia poftit camera ,dusul de rigoare ,cind revin camera Karla era prezenta precum o căprioară tânără, frumoasa un gfe ff bun.Scurt note: FB atit pt salon cit și pt Karla .Multumesc, Karla și salonului.
  12. Și eu așteptăm să vină..dar? Așteptăm.
×
×
  • Creează nouă...