Sari la conținut

unmembru

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre unmembru

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

unmembru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Sonia era numele ei pe piata masajelor erotice. Avea un corp frumos, lucrat la sala, iar la fatza era frumusica. Comunicativa, nu excela in masajul general, dar la partea erotica devenea usor perversa, facandu-i o mare placere sa domine clientul. O recomand celor carora au fantezia de a fi dominati, oferind din plin cunilingus si lasandu-se penetrati anal.
  2. 100% negresa, sa nu ne ferim de cuvantul asta, n-are nicio conotatie rasista.
  3. De ce nu suni sa intrebi? Eu am fost la ea, e o domnisoara foarte frumoasa si senzuala. Pentru cei carora le plac fetele de culoare este un must have.
  4. Cea de pe Muncii arata mai slabuta in poze, nu pare a fi ea.
  5. La Multi Ani. Am cautat dupa numarul de telefon fara nici un rezultat. Masaj senzual Cluj-Napoca - Matrimoniale - Publi24.ro
  6. Nandia, pentru 200 de lei cat este la tine masajul e necesar sa te dedici, s-o faci cu pasiune astfel incat cei care folosesc frecvent apa si sapunul sa revina.
  7. Sinceritatea ta e de apreciat, recunosti ca nu te dedici activitatii pe care o faci, ca nu-ti face placere s-o freci. Atunci de ce ar alege clientul sa mearga la tine?
  8. Nandia, cum adica barbatii sant banditi, lamureste-ne, te rog. Daca nu ai entuziasm la frecat si nu o faci cu placere, de ce o mai faci?
  9. Postezi te rog un link cu anuntul, am cautat pe publi si pe olx si sincer, nu am gasit.
  10. Poate ca e off topic dar incerc si aici pentru ca nu am gasit niciunde: stiti o maseuza care face epilare inghinala? Multumesc.
  11. Si eu am sunat-o in doua randuri si nu m-a convins, tocmai pentru limbajul folosit la telefon. Imi plac fetele cu un comportament obraznic, daca sant si versate in ceea ce fac si o fac cu placere. A doua oara a mai fost ceva: m-a intrebat foarte vexata, dupa ce i-am spus ca urmaresc topicul ei de aici, daca sant un anumit user cu care a avut ea un conflict. In fine, nu m-a convins. Nandia, iti aduci aminte. Dupa randurile lui maturelover, care par sincere, parca as mai incerca o data. Vreau sa-mi indeplinesc o fantezie si s-ar putea ca Nandia sa fie ceea ce trebuie.
  12. unmembru

    Masaj

    Cu siguranta la Ella totul este peste Alexandra, inclusiv finalizarea. Un mic aspect o dezavantajeaza pe Ella in raport cu Alexandra: nu este la fel de sexy. Dar atat.
  13. unmembru

    Masaj

    Face un masaj de relaxare foarte bun, cu final fericit. La propunerea mea, a acceptat 100 lei. Este dezinhibata, ai cu cine povesti, arata bine la corp. Mi-a facut masajul imbracata fiind. Ii lipseste doar partea de senzualitate.
  14. A fost cineva aici, am cautat la sectiunea de masaje erotice si nu apare nimic: Daca esti in căutarea unui mod placut de a te relaxa după o zi de munca , încearcă un masaj senzual si experimentează atingerile tandre ale unei maseuze Profesioniste ( Zona Iulius Mall ) Telefon: 0749385903 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic-profesional/6i54eh3e70i07885e77gf104h911d519.html
  15. Du-te cu incredere daca vrei si un masaj de relaxare foarte bun, executat pe un pat profesional.
×
×
  • Creează nouă...