Sari la conținut

skoda1234

Serious Contributor
  • Număr conținut

    375
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre skoda1234

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Hai hui

Informatii de Contact

  • Telefon:
    0741068100

Vizitatori Recenți Profil

5.594 citiri profil

skoda1234's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

217

Reputație

  1. Acum fiecare poate să aibă o părere, dar măcar să vină cu argumente concrete, nu doar vorbe în vânt, îi ușor să denigrezi pe cineva cu cuvinte aruncate anapoda. Mă gândesc și eu că îi ceva suspect cu el.
  2. P.S., încă nu și-a cumpărat aere de divă 😅😅😅, deci la capitolul ăsta ai greșit rău, chiar îi prietenoasă și încearcă să îți facă pe plac. Spor la ciocane.
  3. Salutare. Eu merg la ea constant de aproximativ 3 ani, o cunosc destul de bine, dacă ți-a făcut oral protejat, înseamnă că ei i s-a părut ceva suspect, adică vreun miros ciudat sau prea mult "tufis", ceva a deranjat-o. Pozele reflectă cu realitatea, nu poți să spui că este diferența între ele, poate la machiaj și la culoarea părului, când o vezi cum arată în realitate, cum se prezintă, cum se îmbracă, cum miroase, reflectă cât de mult pune accent pe aspectul ei și probabil de asta nu acceptă pe cineva care nu îi îngrijit cât de cât. Dacă tot ai o părere proastă despre ea și întâlnirea cu ea, pe viitor fi mai explicit, să înțeleagă toată lumea.
  4. Salutare. Fiind cu ceva treabă prin Constanța, am decis să răsfoiesc puțin forumul, să văd dacă găsesc ceva interesant. Am găsit-o pe Maya, luat legătura cu ea, destul de lejer, am stabilit o întâlnire și am plecat spre ea. Maya este frumoasă, am schimbat câteva vorbe, pe urmă am mers la duș și apoi în pat . Detalii despre acțiune nu dau, pot să spun că ON a fost ok, sexul anal și normal a fost ok. Achitat 300 lei, pt o oră, care zic eu că s-a meritat. V-o recomand, am să mai trec pe la ea, când am timp. Spor.
  5. Ca fapt divers, puteți să îi cereți să vă arate analizele pe whatsapp, eu așa procedez cu ea, mă gândesc că nu are nici o reținere să vi le arate.
  6. Salutare. Eu sunt client fidel la ea, mi-a arătat analizele făcute luna trecută și totul este ok. Eu nu am auzit pe nimeni să spună că ar avea ceva probleme, probabil lumea vorbește aiurea, să sperăm că totuși nu îi adevărat. Spor la ciocane.
  7. Salutare. Lara se pare că are un anunț fals pe Constanța, i-am spus și ei și mi-a spus că este la Sibiu toată luna și nu intenționează să plece. Spor la ciocane.
  8. O cunosc destul de bine pe Dorina, este precaută de felul ei, eu zic că nu există.
  9. Da, prestează, dar cu soțul în altă cameră, singură în apartament niciodată, este pt siguranța ei. Spor.
  10. Salutare. Tulai ce imenși sunt noii sâni a lui Lore. Am avut azi norocul să o prind pe Lore liberă la Sibiu și am profitat de ocazie. Cu Lore am avut foarte multe întâlniri și de fiecare dată totul a fost la superlativ. I-am spus să mă aștepte goală, am intrat în apartament (în Avangarden), ne-am îmbrățișat și sărutat, am fugit repede la duș, când am ieșit din duș ea mă aștepta în bucătărie (cam micuță) pe masă, cu picioarele ridicate, își freca pula și se masa la gaura fondului, mi-a spus să îmi pun repede prezervativul și să o fut pt că ia fost dor de mine, în timp ce o futeam îi admiram noii sâni, ea era foarte excitata și nu a rezistat mult și s-a terminat, nu a durat mult și m-am terminat și eu pe corpul și pe sperma ei. Eu nu mai am cuvinte de laudă la adresa ei, totul este la superlativ cu ea, urăsc că nu ne vedem mai des. Pt mine este amanta perfectă, de multe ori prefer să o fut pe ea decât alte escorte feminine. Spor la futut.
×
×
  • Creează nouă...