Sari la conținut

chad.chad91

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    108
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre chad.chad91

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

chad.chad91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

137

Reputație

  1. chad.chad91

    Minioana

    Meniu complet si iubibila la cote exponentiale. https://nimfomane.com/forum/topic/145753-laura-skinny-skinny-0747413040/
  2. Hai mai, nene, nu fi rau. N-ai vrut niciodata sa mangai "capra" vecinului, dar el avea prea multa varza, iar gardul prea inalt? :rax2
  3. Diavolu-i in detalii. https://nimfomane.com/forum/topic/163716-denisa-deny/https://nimfomane.com/forum/topic/68559-deea-siliconata-porno-0756924875/page-15
  4. Tipa mai e dezbatuta si la sectiunea de masaj erotic Cluj.
  5. Nici una, nici alta. Nu pot da "like", asa ca merita macar un text, recenzia/teaser-ul. Desi la Laura, e redundant sa mai zici ceva de bine. Axiomatic.
  6. Pune-ti un "©" prin versuri. Vine Flick si te lasa fara bani! :rax2
  7. Relevanta are, multa. Dar pare-se c-ai fost protagonistul ghinionist la intrevederea de mai sus. Nu esti primul, nici ultimul. Ai un "merci", pt. "avertisment".
  8. Nu-i rau, pt. a 2-a postare din 2013. Expliciteaza-te, sa-nteleaga si mintile slabe de p-aci.
  9. Cu riscul de-a mirosi(eu) a solzi, desi-s la al 4-lea dus pe ziua de azi, Laura face de toate. Si e una dintre cele mai bune optiuni(subiective mie), pe Cluj. N-o sa iesi pe usa ei fara un zambet pe buze. Pune mana pe telefon si sun-o. Cu atitudinea potrivita, fac pariu ca ti-ar si gati ceva, dupa ce te-ar lasa transpirat intre cearceafuri.
  10. Corpul e slim, sani mici, usor lasati cu sfacuri erectile. Par cret, roscat si scut(pana la umeri - sau cel putin asa era, atunci). Imi trimisese 4 poze nud, pe WhatsApp, inainte sa fi mers la ea, in care se vede tot: corp + chip. Le am inca, insa n-am acordul ei sa le postez. Dar daca-i scrii, in mod sigur ti le trimite si tie. Bafta.
  11. Fusesem la tipa acum multe luni, nu tin minte sa fi facut o recenzie. Locatia era pe Rapsodiei(Zorilor), 2-3 minute de mers pe jos de la Profi. Confirm pozele si, desi spune ca face doar masaj, te poti intelege la fata locului la mai mult. Eu am mers doar pt. un masaj, pe care l-a facut decent, cu ulei inodor, iar la final am optat o finalizare orala. Pt. masaj si ON mi-a cerut 150, insa am negociat la 100, inainte de deplasare. A acceptat relativ usor, deci e spatiu de pivot la negociere. N-am termen de comparatie cu masajele erotice din Cluj, dar as zice ca merita o incercare, nu neaparat de revenit. Per total e ok, mereu imi vorbea cu "dumneavoastra"(usor ciudat, dar nu deranjant). Grija la locurile de parcare, sunt destule insa sunt mai toate private. Am fost sunat sa vin sa mut masina, in fix secunda-n care-mi varsam materialul reproductiv in gura tipei. :) Recomand parcare la Profi(ceva ce nu m-a dus capul sa fac, atunci...).
  12. Hai noroc, In vremuri de rastriste si isterie pandemica de autoizolare; si cum noi toti suntem responsabili si respectuosi fata de confratii nostri medici din linia intai, am gasit o alternativa pe care-o recomand, daca te roade hormonul cand stai izolat. Dameza e asiatica, as zice unde la 30+ ani, sani mari, par lung si corp proportionat, submisiva la cereri de vestmant, actiune, etc. Long story short, e ceva ce ai vedea pe LiveJasmin. Aparatura profi, camera HD, incapere cu pat mare intr-o camera luminoasa. Halat: 1.5 EUR pe minut prin PayPal, Revolut, Amazon.de sau Crypto. De ce o recomand: am incercat-o cu jumatatea mea mai buna de 3 ori pana acum, de cand cu pandemia. Punctul forte e ca face squirt. Cica e based in Bucuresti, nu vorbeste romana, totul a decurs in engleza. P.S. E doar o contributie, nu-s peste, nici macar nu-l pot manca. Stay safe!
  13. Hai salut, Doar ce-am vizitat-o pe mademoiselle, cu oboseala furibuna a unei saptamani pline, prea pline. Confirm in mare parte toate recenziile. Contact: Prin SMS la 0721481222, ca tot nu e-n titlu. Raspuns rapid si la subiect. Scrisesem pe la 17:00 pt o programare la 19:30. Intarziasem eu 10 minute, ceea ce-i spusesem cat eram prins in trafic. N-a fost problema. Locatie: AAV 110. E acelasi bloc cu al Laurei skinny. Intrare, etaj si apartament, le aflati de la ea. Sunt locuri de parcare, e mai izolat, locatie buna. Facusem un dus, baie primitoare, mare. Ai tot ce ai nevoie pt. motivul pt. care ai mers. Ca n-ai papuci de casa, ca nu e covor rosu pe jos cand iesi de la dus, nu prea pun accente pe asta, dar fyi. Mellena: Corpul e cel din poze, bine proportionat, fit si cu sanii silicionati facuti cum trebuie. Cred ca singura chestie ce-as mentiona-o, e ca chipul(cat se vede din el) e mai bine conturat in poze. Dar nu-i nimic suparator. Slim fit, tatuaje. E prahoveanca, apropos. Vorbareata, directa, simt al umorului. Nu te plictisesti nici dupa ce-ti dai drumul. O rugasem sa ma astepte intr-o rochita mini, cu decolteu si fara sutien. S-a conformat fara probleme. Rochita era a Silviei. Actiunea: Ajuns in incinta, ma pofeste in dormitor, pat mare, imi ofera un umeras pt. haina de iarna(nu ca ar conta, dar mi-a placut asta!). Ziua mea fusese cam plina si aiurea si eram mai absent decat mantuitorul. Asa ca nu cred c-a durat mai mult de 10 minute pana sa ma termin si aici e complet vina mea. Am avut parte de FK, oral NP, LOT si that was it. Mellena a facut tot posibilul sa fie bine. Si chiar a fost. Chestia faina, dupa ce terminasem in capison, sters de residuuri, instinctiv dau sa pun mana pe haine. La care ea: "Te grabesti? Nu vrei sa-ti fac un masaj?" Hmm, ba da! Cred c-am mai stat vreo 25 de mintue, ea masandu-ma, povestind de vrute si nevrute, inclusiv de motorul ala 3.0 pe care si l-a l;uat de curand, de permis pierdut din cauza asta si multe altele. Nu te plictisesti. Nu ofera CIM si anal. Halat: 200 RON. Inmanati din proprie initiativa dupa ce-am iesit de la dus. Desi spunea ca era ok si dupa. E de bun simt, la urma urmei, din partea masculului E cu recomandare si revenire. Seara faina.
  14. Hai salut, A trecut ceva vreme de cand mi-am adus aportul p-aci. Dupa ce-am fost violat anal de politie astazi(eufemism), m-a luat un imperativ sentiment de "sharing is caring". Si mademoiselle aici, era prima pe lista care avea AP in meniu. Asa ca sunat, vorbit, stabilit, mers si consumat. Sa n-o lungim(that`s what she said). Contact: La nr-ul din titlu: 0753766453. Am trimis un sms inainte dar n-am primit raspuns, apoi am sunat. Raspuns instant, voce ok(cu accent sudist, insa mi-a confirmat ca nu e, desi nu asta conteaza), nu parea plictisita si mi-a explicat frumos cum si unde sa vin. Nimic de reprosat. Locatie Lake Park(spate Iulius Mall - pt. outsideri), prima intrare-n bloc, pe dreapta, dupa ce treci de Delta Studio(parca asa-i spune - are un afis imens iluminat in alb). Etaj si numar le aflati de la ea. Parcari suficiente langa Iulius. Am facut un dus, erau 5 prosoape curate, impaturite una peste alta, 3 soiuri de gel de dus. Baie curata si ingrijita. Avea si o colega, conform spuselor ei, pe care n-am auzit-o, vazut-o. N-am avut nicio secunda probleme cu vreo alta persoana din apartament. Nimic de reprosat. Mademoiselle: Confirm spusele colegilor, pozele sunt ale ei. As zice un 1.60 in talputele goale. M-a asteptat in pantaloni scurti mulati si un tricou mic si mulat. E subtirica, nu lucrata la sala, dar cu un corp frumusel. Chipul se vede in poze, deci subiectiv pt. fiecare. Un premolar lipsa, dar overall are o atitudine feticeasca si zambareata; si cred ca-i direct proportionala cu atitudinea clientului. Overal are un corp frumusel, sanii mici si usor lasati dar placuti la atingere. Epilata complet, inclusiv la derriere - n-am observat un fir de par sau miros! Actiunea: Inceput cu povesti, ON pe un pat mare care scartaie(acolo e vina mea!). Dupa 10 minute am rugat-o sa puna guma, s-a uitat un pic la junior, o-ntreb care-i "buba". Imi spune ca "incerc sa-mi dau seama daca pot s-o bag undeva" :)). Mi-a gadilat un pic orgoliul(dar nu-s frate cu Terente, ca sa-l citez pe-un coleg de p-aci). Trecut la normal, lady on top, se misca bine. Dupa alte 5 minute o rog la anal. Umidificarea ambelor intrari s-a facut cu gel Durex. Se pune caprita, invadam derriere-ul cu un pic tras de par, la care m-a atentionat ca doar una din doua-i pot distruge azi - par sau fund. Am zambit, am tras-o mai tare si finalizat anal. Are simtul umorului daca stii cum s-o iei. Nu face: FK, CIM, COF. Se poate COB sau pe corp, fara plata suplimentara. DTD aprox 30 minute(include dusul), insa nu m-am simtit presat de timp. Halat: Achitat inainte de dus, la cererea ei(a cerut decent, nederanjant) - 150 RON. Pretul mi se pare decent pt. ca aduce analul in ecuatie. Fara anal, un pret corect ar fi 100. O recomand, e ok pt. cel putin o incercare. Doamne(le)-ajuta - seara faina!
×
×
  • Creează nouă...