Sari la conținut

Mr.Sex

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Mr.Sex

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Mr.Sex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. bun....si fata din poze cine este pana la urma camilla sau raluca ???ca m-as duce si eu la un sexting aaaaaaaa acum am citit nu face contact intim atunci ...sa faca masaj in continuare
  2. nu sa dus chiar nimeni la ea pana acum???))) nu este nici unu cu fantezii dastea Bigggg ladyy ?
  3. as vrea sa stiu si eu daca ,chiar este intradevar buna de dat 2 numere sau este cum a zis Jibilau ........astept un raspuns convingator .. va multumesc. Ofer la schimb daca cunosc/stiu ceva despre respectiva dameza.
  4. vypusss se pare ca ce ti-am recomandat eu ....le place multora asa ca dai biceee ... ,cred ca este cea mai buna dintre toate la toate capitolele. cu toate ca pretul este putin UP...dar merita.
  5. Vypusssss my amigo Eu recomendo que voce Diana Scumpa ,Nosaaaa Nosaaa ai seeeeee
  6. Mr.Sex

    transsexuali

    mihai eu ma refeream ca ,cel putin eu nu accept asa ceva nici macar sa ma plateasca "ea" pe mine .......sunt open mind la extrem in pat DAR ,DOAR cu o FEMEIE ....la asta ma refeream acum daca tie iti place sau la altu sa faca asa ceva nu este problema mea si nici nu sunt capsoman sa nu ii accept in lumea asta pe oamenii astia la randul lor sunt si ei oamenii care aleg ce vor in viata ...sper ca acum m-am facut inteles pentru tine.
  7. Mr.Sex

    transsexuali

    )))) ma oamenii bunii suntetii normal la cap ?cum sa faceti asa ceva ....era sa mi se intample odata in bulgaria cand am fst cu niste amici ...pe centura erau 2 transexualii aratau mai bine ca unele femei din revista dar cand s-au apropiat de geamul masinii ....nu a-ti vrea sa stitii ce le-am facut ))) deci noooo way ....asa ceva ,cat de open mind ai fii ca barbat nu este admis sa faci asa ceva tot cu un barbat hahahaah ,poate pe urma vrea sa te dea si "ea" la ochiu maro ce faci ?))ahahahahhahahahaha ))))
  8. Mr.Sex

    She.Mary90

    Gino nu este vorba de banii ca banii vin si se duc dar macar daca "investesti" 200 euro investestei cu ,capul dp umerii prima data si pe urma cu ,capul care aluneca la fetitze in jucarie ,sa zicem ca poate isi merita banii in felul cum presteaza. dar ramane de vazut.
  9. Mr.Sex

    She.Mary90

    Putzulica meritii pe deplin respectul meu si al intregii comunitatii care gandeste ca noi.......Bravo ai punctat exact unde trebuie .
  10. Mr.Sex

    She.Mary90

    asta este parerea mea ,nu sunt din galati sau de unde este ea dar eu nu i-as da 100 Euro nici pentru 2 ore.......nu vreau sa par rautacios sau sa fiu penalizat pe topic din cauza dansei ,doar ca este parerea mea cum am mai zis ....Happy New Year !!!
  11. Super treaba atunci iti multumesc pentru recenzie o sa ma duc sigur sigur la ea iti multumesc .... frumos
  12. Neah nu raspunde de nici-o culoare la telefon...........sa inchida acest topic ca nu are rost ..
  13. da....m-ar fi interesat daca stiati ceva de ea nu sa va contraziceti de cate kg are ....
  14. ai si tu dreptate vyypuss dar sa asteptam poate raspunde baiatu ,daca nu o sa sun eu maine .
×
×
  • Creează nouă...