Sari la conținut

octaavi

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre octaavi

octaavi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Primul client pe azi. Nu ma pricep la romane asa ca o sa fiu scurt. Programare prin sms. Locatie cunoacuta langa depoul din gheorgheni. Regim hotelier asa ca nu are rost sa dau nota. Ally, cea din poze, arata mult mai bine decat in poze. Meniu complet cadou 350. Notele: Oral 9 Normal 9 Anal 9 Gfe 10. Foarte vorbareata fk din plin. In concluzie o prezenta placuta la noi in cluj.
  2. Pentru ca vizitez destul de des salonul ar fi cazul sa contribuiesc si eu cu o recenzie. Am vizitat ieri salonul cu o prograre la domnisoara Mira. Ca si aspect as nota cu 9. Inalta, piele fina, fata foarte frumoasa cu ochi mari, buze carnoase, sani putin cam mici. Masaj de relaxare 7/8 doar o tehnica dar destul de relaxanta. Masaj erotic 8/9 frecat intre sani si mai multe tehnici de joco di mano. Asa mai adauga parfumul placut si sarutarile pe corp. Potential este depinde cum evolueaza. Topul meu in prezent ar fi: Diana, Sofia, Carmen.
  3. Vin si eu cu o contributie dupa ceva vreme de parazitat pe aici. E a doua vizita la Panteruta, modalitatea de contact sms cu o zi inainte adica joia trecuta oentru vineri. Ajuns in cusca o gasesc pe Sonya si mai fermecatoare fata de prima vizita servit un pahar de apa timp in care Panteruta incepe niste miscari lascive in pat, dus unde deja nu mai aveam rabdare sa incrpem antrenamentul. Iesit de la dus incepe diatractia , am gustat intai sanii care inca nu erau siliconati la prima vizita apoi incepe dezmatul cu celebrul oral care nu mai are nevoie de descriere, deep, scuipat , lins o nebunie , intre timp neam si jucat cu niste bilute si a venit prima finalizare. Apoi primit masaj de relaxare si erotic care pot zice ca a fost mai bun decat la multe saloane. Trecem la nr 2 inceput la fel cu un oral apoi montam latexul si trecem la lady on top cu niste miscari inebunitoare, mama iedului si in final umeri craci finalizat glorios cu un squirt apoi ofinalizare orala de vis. Am mai povestit una alta pana mam imbracat si dus am fost inapoi la scarbici:-) Notele nu isi au rostul 10 cu stelute. Abia astept sa mai revin in cusca.Era sa uit, cadou 400 leuti grei. Pupici Panteruto.
×
×
  • Creează nouă...