Sari la conținut

horizon1

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre horizon1

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

horizon1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Buna Silvy.. baiatul care a venit din Germania la ora tarzie dacă îți mai aduci aminte... te pup, îmi e dor de tine.. când revii?
  2. Va salut dragi colegi.. Am fost și eu la domnișoara Silvy.. Hai sa va explic... Plecat de vreo săptămână jumate dute vino România - Germania și tot asa câteva curse nebune... Ma întorceam către casa, ba.. Aveam chef de o muie sănătoasă, aveam chef de futut, aveam chef de o pizda bună și când zic bună chiar foarte bună.. Ok, intru pe forum și caut frate și nu prea găsesc nimic ce sa îmi placa.. Într-un final vad Silvy... Mmmm tentant în gândul meu după 2,3 poze și când citesc serviciile înnebunesc instantaneu... Gata frate, asta e bomba. Rapid sun, o voce plăcută, porno din telefon.. Deja era juniorul avion... În 10 min ajung la dsoara,sun la interfon urc sus bomba pe tocuri, portjartiere cum am cerut și direct mana la junior mi-a pus.. Stam de vorba puțin și trecem frate la un oral de 10+++++++...bineînțeles înainte dusat. Nu prea scriu recenzii.. Dar sper sa fie ok. Am plătit 500lei pentru servicii Oral 10 Normal nu am făcut Anal nu am făcut Dar cred ca și la normal și anal este senzațională fata.. Revenim cu drag! Spor la treaba
  3. Salutam toti “colegii” .. O știu pe tipa de ceva timp de când era prin Timișoara... am vizitat-o de fiecare data când am văzut-o. Larisa este foarte ok, arată bine, suge bine și mda.. are un fund... mmmmmm.. Nu pot sa zic nimic despre ea! Nota 10 din toate punctele de vedere. Nu mai vorbiți aiurea de tipa pentru ca nu are nici o problema. P.s : Când ajungi in resita?
×
×
  • Creează nouă...