Sari la conținut

draco71

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre draco71

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

draco71's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

45

Reputație

  1. Am reușit aseară să dau o tură pe la domnișoara. M-am primit ca pe un prieten drag pe care nu l-am văzut demult. Am optat pentru o finalizare, tariful deja obișnuit de 150 lei. Are un corp frumos cu forme superbe, sânii sunt de fecioară de 14 ani, abea înmuguriți. Am început cu un duș obligatoriu, deși făcusem acasă cu 30 minute înainte. Un preludiu scurt cu mângâieri de ambele părți și apoi am trecut la oral protejat- așa am vrut eu. Oralul executat bine. Am trecut apoi la un lady on top și am finalizat pe la spate Experiența a fost OK, mi-a plăcut aerul de puștoaică făină! Recomand!
  2. E fată 100%, când a pus pozele nu s-a gândit că cineva o să investigheze originea lor!
  3. Am vizitat-o azi, nu înțeleg de ce nu își pune poze cu ea, are o față frumoasă un corp bine proporționat, sânii naturali și frumoși, piele super catifelată. Am optat pentru o finalizare cu oral protejat Acțiunea plăcută, nu comentează la nicio poziție, vorbește tandru, per total o vizită plăcută. Nu am stat decât 20 minute. Nu este grăbită, geme ușor. Merită vizitată! Plătit 150.
  4. Am reușit să o vizitez și eu pe Delia. Programare ușoară, respectată ora. Ajuns la locație m-a primit într-o ținută sexy pe tocuri, o zeiță a sexului, corp frumos, bronzat, piele fină, sânii minunați, ce să spun aproape perfectă. Acțiunea se desfășoară după cum vrei, nu comentează la poziții și te invită să o ... fuți cât poți. Părerea mea e că nu trebuie ratată! Note Corp 9,5 OP, 10 NP 10 Per total o experiență minunată.
  5. Scuze prieteni când am scris mai sus NP m-am referit la oral neprotejat! Că să nu se înțeleagă altceva!
  6. O minunăție de fată! Încă sunt sub vraja ei... Am sunat și la a treia încercare mi-a răspuns o voce plăcută, senzuală... Am aflat locația care apropo e super accesibilă. M-am primit în lenjerie intimă cu un corp minunat, piele fină și un miros discret de parfum pe care-l simt și acum la mai bine de 6 ore... Am achitat 150 lei ptr o finalizare și am trecut la lucruri serioase. Acțiune perfectă cu preludiu, gemete, sărutări pe corp, fără FK. Am optat pentru oral protejat, dar face și NP. Am schimbat câteva poziții și am finalizat. Note: Corp 9,9 Atitudine 10 Acțiune 10 Zâmbet, 100 Are tipa un sexappeal, Doamne, Doamne Experiența per total minunată!
  7. Nu e înaltă, cam 1,70, sânii mici, posteriorul bine făcut!
  8. Scuze, am dormit și am uitat-o! Note, ce note aș putea da? Locație 8 Domnișoara 7 Acțiunea 6 Concluzie o recomand doar celor care nu au altceva de făcut și trebuie neapărat să se golească, altfel mai bine cauți altceva! Cum am spus am ieșit pe ușă și am și uitat ce s-a întâmplat!
  9. Am fost eu aseară, că m-am mâncat în....😠Locația bună, pozele sunt făcute chiar acolo, despre domnișoară ce să spun? E cea din poze dar pozele o avantajează, e docilă vrea să-ți facă pe plac, nu-i nimic ieșit din normal, te duci plătești faci și pleci acasă și dacă ai noroc până adormi uiți că ai dat 150 lei pe o descărcare...😆
  10. Cu preludiu meu fierbinte și foarte lung te voi înnebuni cu plăcere, te voi duce în paradis pentru ca unde tu te opresti eu voi continua. Vino si degustă înțelepciunea trupului meu,cu,curbe interesante... Sexy,fierbinte,dulce, gura de miere,fund frumos bombat si sani micuti! Îmi place sexul și îmi place să fiu luata în toate pozițiile.Sunt încântătoare si dornica să vă mulțumesc în fanteziile voastre erotice! Totul va fi un adevărat spectacol. Acest tip de escortă caut de ani buni în Tg Mureș! Au fost câteva care s-au apropiat: Andreea, Krisztina și mai nou Anemona! Astept cu interes prima mea vizită!!!
  11. Păcat, sunt și domni în TG Mureș, prea mult ai folosit forumul, forumul este pentru informații nu pentru dispute! Lumea poate să zică ce vrea tu trebuie să nu bagi nimic în seamă! E greu să lucrezi cu oameni!
  12. draco71

    0721640278

    Între ce ore vă putem deranja?
  13. draco71

    0721640278

    Așa e, nu face oral neprotejat dar ar trebui să vă gândiți mai bine înainte să acceptați voi ca și clienți acest serviciu! Nu e bine, nu e sănătos! Vedeți problemele cauzate de Vanessa în trecut!
  14. draco71

    0721640278

    Eu am fost aseară a doua oară, se poartă OK, arată bestial! Nu exagerez!
  15. draco71

    0721640278

    Sunt la origine din București, dar au venit din Timișoara! Sunt recenzii publicate pe Mureș. Blonda e superbăă!
×
×
  • Creează nouă...